Korte geile loesje

korte geile loesje

Er leek geen eind aan te komen en toen eindelijk iedereen van de klas voorbij was gekomen mocht de juf ook zelf nog een beurt geven aan het prinsesje terwijl de pubers nauwlettend toekeken.

Ze smeerde de rest van de tube rijkelijk in haar handpalmen en begon toen zowel het kutje als de borstjes terzelfertijd een massagebeurt geven. Daarbij gaf ze volgende commentaar: Loesje kreeg het opnieuw bijzonder warm en ze voelde hoe ze belachelijk, vernederd en misbruikt werd door een collega en dit in het bijzijn van zoveel jonge snaken! Eventjes later slaagde de juf er zelfs in om haar vijf vingers krachtig heen en weer te duwen in de gapende holte die meer en meer slijm begon te verliezen , ondertussen had ze met haar andere hand de borstjes zodanig ingewreven dat ze bloedrood omhoog stonden gespietst en zodat ze met kracht de beide tepeltjes om beurt kon kneden en omhoog trekken.

Maar de volledige aandacht werd nu toegespitst op Loesjes kutje want de ganse hand van de juf sopte nu in en uit en ze gaf te kennen "kijk als je goed heen en weer schuift kun je proberen je volledige hand tot diep bij haar naar binnen te steken..

Loesje slaakte stille kreetjes en bewoog zelf helemaal tureluurs haar kutje in de richting van de hand die haar een geweldig genot verschafte. Zonder het echt te willen vloog de ene rilling na de andere door haar lijf en schokkend kwam ze in het bijzijn van die jonge pubers klaar. Meedogenloos en zonder genade bleef de juf haar hand doorrammen totdat Loesje uitgeput en snakkend als een pop neerzeeg.

Zoiets was haar nog nooit overkomen en toen de groep het lokaal verliet voelde ze hoe haar lichaam pijnlijk kookte door de vele pasta die in en over haar lichaam was uitgesmeerd.

Toen vond Ian het welletjes. Loesje werd bevrijd en naar de doucheruimte gebracht. Daar werd ze tegen een betegelde muur gezet met haar armen omhoog vastgemaakt. Ze wilde verlost worden van het immense, branderig gevoel en dat had Ian ook door.

Want er was nog werk aan de winkel! Dus enkele jongens ontrolden een lange brandslang en Ian draaide de kraan open. Toen Loesje haar ogen opende zag ze een grote massa water op haar afkomen. De krachtige stralen zorgden er dan ook voor dat Loesje van kop tot teen een stevige douche te verwerken kreeg.

Eerst richtten de jongens de straal op haar haren waarvan de paardenstaartjes losgemaakt waren. Haar haar stonk immers naar de vele plas die er in was gelopen, enkele uren terug. Toen mikten ze op haar borstjes die heen en weer vlogen, plets, plets, plets!

Loesje hijgde en kreunde maar nog was het spektakel niet afgelopen want nu werd haar kutje geviseerd! De jongens mikten precies tussen haar schaamlipjes en naderden en naderden zodat de kop van de brandslang tot tegen haar grotje werd geduwd waardoor het water door de vagina haar baarmoeder in en uit raasde. Wat genoten de jongens van dit schouwspel! Even plots als het was begonnen verdween de watermassa en kon Loesje opnieuw rustig ademen maar veel tijd kreeg ze nu ook weer niet toebedeeld want de les zat er op maar de bende had nog andere plannen met haar.

Toen iedereen zich had aangekleed verzamelden ze rond Loesje, maakten haar los en Karel nam opnieuw het woord: Wablief had Loesje het wel goed gehoord moest die bende ook nog mee naar haar verblijfplaats? Ze draaide hulpeloos haar gezicht in de richting van Ian maar die bevestige wat Karel daarnet had gezegd: Ian lachte gemeen mee met de bende.

Een jongen had er inmiddels voor gezorgd dat een camionette buiten stond te wachten. Loesje werd nu tussen de groep buiten het gymlokaal geleid tot op de speelplaats waar inderdaad een camionette met draaiende motor stond te wachten. De achterdeur klapte open en Loesje werd naar binnen geduwd.

Ze belandde op enkele balen stro want de camionette was eigenlijk bedoeld om vee te vervoeren. De rest van de jongens sprongen op hun bromfietsen en reden mee in de richting van haar pension. Van tegenstrubbelen was geen sprake meer want ze hadden gedreigd om haar zusje van 16 jaar onder handen te nemen indien ze niet meewerkte. Dus toen ze eventjes later aan haar pension arriveerden, kreeg Loesje haar sleutel toegeworpen.

Toen ze de sleutel had omgedraaid werd ze bijna ondersteboven. Ze werd aangemaand om rustig toe te zien en vooral om niet tegen te stribbelen anders zou haar zusje hetzelfde lot ondergaan.

Ian bleef naast haar staan en gebood haar om op haar lessenaar te zitten. Enkele jongens trokken de laden van haar kleerkast open en wierpen alles op een hopje: Enkele anderen haalden het bedoverdtrek en de matras van haar bed Tot overmaat van ramp zag Loesje dat enkele van haar mooiste jurkjes onder het bed werden opengespreid. Wat ze niet had gezien dat waren de brede, bruine riemen die er her en der aan werden bevestigd.

Toen Loesje dacht dat ze eventjes comfortabel kon uitrusten gespten enkele jongens haar stevig vast. Ook om haar hals werd een brede lederen band toegetrokken zodat ze amper met haar hoofd kon bewegen. Toen werd de stoel precies voor de webcam van haar computer geplaatst: Kort daarop kwam Ian voor haar staan en hield haar een tondeuze voor.

Toen gaf een jongen aan Ian een kwastje en zonder dralen smeerde hij het scheerschuim uit op haar kutje. Met een scheermesje verwijderde hij nu zorgvuldig elk donshaartje rond haar navel. Terwijl Ian daarmee bezig was voelde ze hoe anderen nu haar lange haren vastnamen en erin begonnen te knippen!!! Loesje begon te wenen en te snikken en te jammeren maar niemand lette verder op haar want het geknip bleef maar toenemen.

Ze voelde hoe de lange vlechten haar neerdwarrelden langs haar rug en over haar borstjes De tondeuze kwam er ook bij te pas en ook het scheerkwastje! Zo werd Loesje overal en helemaal kaal geschoren zonder zich maar een ogenblikje te kunnen verzetten. Tijdens het hele gebeuren stond de webcam aan en konden vele anonieme kijklustigen toezien hoe Loesje compleet naakt tot een pasgeboren baby werd herschapen!

Om het geheel af te werken werd Loesje nu van kop tot teen ingewreven met een speciale olie zodat ze er echt glimmend als een echt "prinsesje"? Eens bevrijd van de vele riemen werd Loesje naar haar bedstee meegetroond. Enkele jongens hadden opzij een paar planken getimmerd zodat haar bed er precies uitzag als een slaapplaats voor een of andere vee.

Loesje durfde geen commentaar meer te geven, laat staan tegen te werken want ze wilde kost wat kost haar zusje beschermen van deze gevaarlijke, gemene bende! Prompt nam ze dan ook het papiertje in ontvangst en tekende haar vonnis onder het toeziend oog van de ganse geile bende. Loesje deed warempel onmiddellijk wat haar werd opgedragen. Loesje had echt geen flauw benul van wat haar nu weer te wachten stond!

Daar zat ze nu met gestrekte armen en benen en met haar bloot kontje omhoog Ja gemeen waren die kerels wel! Loesje durfde niet te bewegen en voelde hoe een natte snoet nu tegen haar kontje zat aan te drukken, een ruwe, natte tong boorde zich een weg tussen haar billetjes Het kwijl van de hond droop langs haar dijen en toen zette het dier zich op haar af en legde zijn poten langs haar zij.

Iedereen was met stomheid geslagen en stelde tevreden vast hoe gewillig Loesje zich liet berijden door de hond. Zijn pik voelde staalhard aan en ze zagen hoe die stevig tegen haar kontgaatje aanduwde.

De hondenlul verdween beetje bij beetje dieper en dieper in het kontje van Loesje. De speciale olie had ervoor gezorgd dat de hond bloedgeil was en dat zijn lul probleemloos naar binnen kon schuiven. Loesje probeerde zo goed mogelijk de schokken op te vangen en voelde hoe die pik zich verder bij haar naar binnen boorde Kort daarop spoot hij zijn hondenlul leeg en vloeide zijn hete massa warm zaad diep in haar darmen Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info!

Verstuur dit verhaal naar een vriend. Er zijn geen reacties gevonden. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Ik zou graag een verhaal willen lezen over een bedrijfsfe Laurake kun je mij een bericht sturen op razpoetin hotma Hallo, ik ben op zoek naar een verhaal met jonge buurjong De boerin achtte nu het ogenblik gekomen om Loesje helemaal in te palmen.

DE boerin nam Loesje nu bij haar handen en trok haar overeind. Daardoor viel de overall nu volledig naar beneden tot aan haar voeten. Schoorvoetend en geleid door de boerin werd Loesje nu naar een sofa gebracht.

De sofa had twee grote armleuningen en was zo neergezet dat wie er in kwam zitten zicht had op een hele grote spiegel die precies deel uitmaakte van een muur. Loesje liet zich welwillend achteruit zakken in de grote sofa. De boerin trok de overaal van Loesje nu helemaal van haar lichaam zodat ze enkel nog het veel te kleine slipje aanhad.

Loesje voelde zich duizelig en slapjes Wat er toen met haar gebeurde kon ze zich nauwelijks herinneren maar ze voelde hoe de boerin nu langzaam haar slipje wat opentrok en iets in haar slipje goot. Toen verdween de boerin uit het zicht. Kort daarop voelde Loesje hoe haar billetjes precies in vuur en vlam stonden, vooral de plaats tussen haar billetjes ter hoogte van haar kutje begon ontzettend hard te gloeien.

Ze kreeg nu een echte drang om haar handjes in haar slipje te steken. Dat deed ze ook. Ze trok haar slipje vlug wat opzij en streek met haar andere hand langs haar billetjes en door haar kutje. Maar hoe meer ze wreef hoe vuriger ze werd.

De boerin had namelijk een papje van chilipeper en tabasco in haar slipje gegoten. Loesje begon te zweten Ze nam met beide handen haar slipje aan de randen vast en scheurde het aan flarden. Ze gloeide en streek nu haar lange vingers door haar schaamlippen. Haar kutje stond rood gloeiend open en haar klitje stond gespannen naar omhoog gericht. Met haar ene hand nam ze het klitje vast en begon er aan te strelen en in te knijpen, de vingers van haar andere hand stak ze nu zo diep ze kon in het openingetje van haar kutje.

Wat later haalde ze haar vingertjes die onder het geile kutvocht zaten uit haar grotje en kneep nu in haar borstjes.

Eerst maakte ze haar vingertjes nog eens nat door er speeksel op te laten lopen. Zo kon ze haar melkroze borstjes extra verwennen. Ze kneep en kneedde haar borstjes die weldra ook vuurrood naar voren stonden.

Met de minuut werd Loesje geiler en deed ze er alles aan om het heerlijke gevoel dat ze nu had, te bewaren. Naast haar in de sofa vond ze met haar andere hand een geweldig grote dildo. Loesje hief nu haar billetjes omhoog waardoor haar kutje nog beter zichtbaar werd. Met de dildo streek ze door haar kutje heen en weer maar toen zette Loesje zich op haar knietjes.

Ze zag zichzelf nu ook in volle naaktheid in die grote spiegel. Ze stak haar kontje omhoog, greep de dildo en zocht toen het openingetje van haar kontje. Ze draaide haar kontje nu naar de spiegel en duwde de dildo er langzaam in. Met een hand duwde ze het grote ding beetje bij beetje naar binnen.

Haar kontje spande heerlijk om die knots van een dildo en met haar andere hand streek ze langs haar borstjes waarvan de tepeltjes inmiddels ook gespannen en vuurrood naar voren schoten als kleine meloenen. Loesje begon te kreunen en te hijgen en werd nu helemaal in beslag genomen door die dikke dildo die haar kontje binnendrong. Toen zette ze zich neer zodat het lange ding nog beter in haar kontje naar binnen gleed.

Ze duwde en duwde tot de dildo helemaal in haar zat. Ze legde haar billetjes over de rand van de twee leuningen zodat je heel goed nog het puntje van de dildo zag maar ook kon je nu haar kutje bewonderen die door haar houding open en bloot lag. De schaamlipjes van haar kutje glommen en de smurrie die de boerin in het slipje had gegoten had zich nu verspreid over de ganse oppervlakte van haar onderbuik. Met haar ene hand opende ze nu haar schaamlipjes zodat je zo naar binnen kon kijken.

Haar klitje stond nog steeds ontzettend hard gespannen en ze wreef er nu als een gek doorheen en er langs. Erop en erover bleef ze maar wrijven. Loesje snakte naar adem, haar borstjes vlogen naar voren en ze voelde een ontzettend geile tinteling door haar lichaam gieren. Het drankje had haar nu zo bedwelmd dat ze geen enkele schroom meer had of voelde.

Ook niet toen de spiegelwand naar beneden schoof en je toegang kreeg tot een grote ruimte waar wel tientallen jongens en meisjes met starende blik naar Loesje zaten te kijken. Loesje lag te genieten in de zachte sofa en keek met geile blik de jonge bende aan

.

Gratis online sex blanke man neukt negerin


korte geile loesje

Er leek geen eind aan te komen en toen eindelijk iedereen van de klas voorbij was gekomen mocht de juf ook zelf nog een beurt geven aan het prinsesje terwijl de pubers nauwlettend toekeken. Ze smeerde de rest van de tube rijkelijk in haar handpalmen en begon toen zowel het kutje als de borstjes terzelfertijd een massagebeurt geven.

Daarbij gaf ze volgende commentaar: Loesje kreeg het opnieuw bijzonder warm en ze voelde hoe ze belachelijk, vernederd en misbruikt werd door een collega en dit in het bijzijn van zoveel jonge snaken!

Eventjes later slaagde de juf er zelfs in om haar vijf vingers krachtig heen en weer te duwen in de gapende holte die meer en meer slijm begon te verliezen , ondertussen had ze met haar andere hand de borstjes zodanig ingewreven dat ze bloedrood omhoog stonden gespietst en zodat ze met kracht de beide tepeltjes om beurt kon kneden en omhoog trekken. Maar de volledige aandacht werd nu toegespitst op Loesjes kutje want de ganse hand van de juf sopte nu in en uit en ze gaf te kennen "kijk als je goed heen en weer schuift kun je proberen je volledige hand tot diep bij haar naar binnen te steken..

Loesje slaakte stille kreetjes en bewoog zelf helemaal tureluurs haar kutje in de richting van de hand die haar een geweldig genot verschafte. Zonder het echt te willen vloog de ene rilling na de andere door haar lijf en schokkend kwam ze in het bijzijn van die jonge pubers klaar. Meedogenloos en zonder genade bleef de juf haar hand doorrammen totdat Loesje uitgeput en snakkend als een pop neerzeeg. Zoiets was haar nog nooit overkomen en toen de groep het lokaal verliet voelde ze hoe haar lichaam pijnlijk kookte door de vele pasta die in en over haar lichaam was uitgesmeerd.

Toen vond Ian het welletjes. Loesje werd bevrijd en naar de doucheruimte gebracht. Daar werd ze tegen een betegelde muur gezet met haar armen omhoog vastgemaakt. Ze wilde verlost worden van het immense, branderig gevoel en dat had Ian ook door.

Want er was nog werk aan de winkel! Dus enkele jongens ontrolden een lange brandslang en Ian draaide de kraan open. Toen Loesje haar ogen opende zag ze een grote massa water op haar afkomen. De krachtige stralen zorgden er dan ook voor dat Loesje van kop tot teen een stevige douche te verwerken kreeg. Eerst richtten de jongens de straal op haar haren waarvan de paardenstaartjes losgemaakt waren.

Haar haar stonk immers naar de vele plas die er in was gelopen, enkele uren terug. Toen mikten ze op haar borstjes die heen en weer vlogen, plets, plets, plets! Loesje hijgde en kreunde maar nog was het spektakel niet afgelopen want nu werd haar kutje geviseerd! De jongens mikten precies tussen haar schaamlipjes en naderden en naderden zodat de kop van de brandslang tot tegen haar grotje werd geduwd waardoor het water door de vagina haar baarmoeder in en uit raasde.

Wat genoten de jongens van dit schouwspel! Even plots als het was begonnen verdween de watermassa en kon Loesje opnieuw rustig ademen maar veel tijd kreeg ze nu ook weer niet toebedeeld want de les zat er op maar de bende had nog andere plannen met haar. Toen iedereen zich had aangekleed verzamelden ze rond Loesje, maakten haar los en Karel nam opnieuw het woord: Wablief had Loesje het wel goed gehoord moest die bende ook nog mee naar haar verblijfplaats?

Ze draaide hulpeloos haar gezicht in de richting van Ian maar die bevestige wat Karel daarnet had gezegd: Ian lachte gemeen mee met de bende. Een jongen had er inmiddels voor gezorgd dat een camionette buiten stond te wachten. Loesje werd nu tussen de groep buiten het gymlokaal geleid tot op de speelplaats waar inderdaad een camionette met draaiende motor stond te wachten.

De achterdeur klapte open en Loesje werd naar binnen geduwd. Ze belandde op enkele balen stro want de camionette was eigenlijk bedoeld om vee te vervoeren. De rest van de jongens sprongen op hun bromfietsen en reden mee in de richting van haar pension.

Van tegenstrubbelen was geen sprake meer want ze hadden gedreigd om haar zusje van 16 jaar onder handen te nemen indien ze niet meewerkte. Dus toen ze eventjes later aan haar pension arriveerden, kreeg Loesje haar sleutel toegeworpen. Toen ze de sleutel had omgedraaid werd ze bijna ondersteboven. Ze werd aangemaand om rustig toe te zien en vooral om niet tegen te stribbelen anders zou haar zusje hetzelfde lot ondergaan. Ian bleef naast haar staan en gebood haar om op haar lessenaar te zitten.

Enkele jongens trokken de laden van haar kleerkast open en wierpen alles op een hopje: Enkele anderen haalden het bedoverdtrek en de matras van haar bed Tot overmaat van ramp zag Loesje dat enkele van haar mooiste jurkjes onder het bed werden opengespreid.

Wat ze niet had gezien dat waren de brede, bruine riemen die er her en der aan werden bevestigd. Toen Loesje dacht dat ze eventjes comfortabel kon uitrusten gespten enkele jongens haar stevig vast.

Ook om haar hals werd een brede lederen band toegetrokken zodat ze amper met haar hoofd kon bewegen. Toen werd de stoel precies voor de webcam van haar computer geplaatst: Kort daarop kwam Ian voor haar staan en hield haar een tondeuze voor.

Toen gaf een jongen aan Ian een kwastje en zonder dralen smeerde hij het scheerschuim uit op haar kutje. Met een scheermesje verwijderde hij nu zorgvuldig elk donshaartje rond haar navel.

Terwijl Ian daarmee bezig was voelde ze hoe anderen nu haar lange haren vastnamen en erin begonnen te knippen!!! Loesje begon te wenen en te snikken en te jammeren maar niemand lette verder op haar want het geknip bleef maar toenemen. Ze voelde hoe de lange vlechten haar neerdwarrelden langs haar rug en over haar borstjes De tondeuze kwam er ook bij te pas en ook het scheerkwastje!

Zo werd Loesje overal en helemaal kaal geschoren zonder zich maar een ogenblikje te kunnen verzetten. Tijdens het hele gebeuren stond de webcam aan en konden vele anonieme kijklustigen toezien hoe Loesje compleet naakt tot een pasgeboren baby werd herschapen! Om het geheel af te werken werd Loesje nu van kop tot teen ingewreven met een speciale olie zodat ze er echt glimmend als een echt "prinsesje"?

Eens bevrijd van de vele riemen werd Loesje naar haar bedstee meegetroond. Enkele jongens hadden opzij een paar planken getimmerd zodat haar bed er precies uitzag als een slaapplaats voor een of andere vee. Loesje durfde geen commentaar meer te geven, laat staan tegen te werken want ze wilde kost wat kost haar zusje beschermen van deze gevaarlijke, gemene bende!

Prompt nam ze dan ook het papiertje in ontvangst en tekende haar vonnis onder het toeziend oog van de ganse geile bende. Loesje deed warempel onmiddellijk wat haar werd opgedragen. Loesje had echt geen flauw benul van wat haar nu weer te wachten stond!

Daar zat ze nu met gestrekte armen en benen en met haar bloot kontje omhoog Ja gemeen waren die kerels wel! Loesje durfde niet te bewegen en voelde hoe een natte snoet nu tegen haar kontje zat aan te drukken, een ruwe, natte tong boorde zich een weg tussen haar billetjes Het kwijl van de hond droop langs haar dijen en toen zette het dier zich op haar af en legde zijn poten langs haar zij.

Iedereen was met stomheid geslagen en stelde tevreden vast hoe gewillig Loesje zich liet berijden door de hond. Zijn pik voelde staalhard aan en ze zagen hoe die stevig tegen haar kontgaatje aanduwde. De hondenlul verdween beetje bij beetje dieper en dieper in het kontje van Loesje. De speciale olie had ervoor gezorgd dat de hond bloedgeil was en dat zijn lul probleemloos naar binnen kon schuiven.

Loesje probeerde zo goed mogelijk de schokken op te vangen en voelde hoe die pik zich verder bij haar naar binnen boorde Kort daarop spoot hij zijn hondenlul leeg en vloeide zijn hete massa warm zaad diep in haar darmen Vanaf nu kun je ons helpen middels een donatie , klik hier voor meer info!

Verstuur dit verhaal naar een vriend. Er zijn geen reacties gevonden. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Ik zou graag een verhaal willen lezen over een bedrijfsfe Laurake kun je mij een bericht sturen op razpoetin hotma Hallo, ik ben op zoek naar een verhaal met jonge buurjong De boerin achtte nu het ogenblik gekomen om Loesje helemaal in te palmen.

DE boerin nam Loesje nu bij haar handen en trok haar overeind. Daardoor viel de overall nu volledig naar beneden tot aan haar voeten. Schoorvoetend en geleid door de boerin werd Loesje nu naar een sofa gebracht. De sofa had twee grote armleuningen en was zo neergezet dat wie er in kwam zitten zicht had op een hele grote spiegel die precies deel uitmaakte van een muur. Loesje liet zich welwillend achteruit zakken in de grote sofa.

De boerin trok de overaal van Loesje nu helemaal van haar lichaam zodat ze enkel nog het veel te kleine slipje aanhad.

Loesje voelde zich duizelig en slapjes Wat er toen met haar gebeurde kon ze zich nauwelijks herinneren maar ze voelde hoe de boerin nu langzaam haar slipje wat opentrok en iets in haar slipje goot. Toen verdween de boerin uit het zicht. Kort daarop voelde Loesje hoe haar billetjes precies in vuur en vlam stonden, vooral de plaats tussen haar billetjes ter hoogte van haar kutje begon ontzettend hard te gloeien.

Ze kreeg nu een echte drang om haar handjes in haar slipje te steken. Dat deed ze ook. Ze trok haar slipje vlug wat opzij en streek met haar andere hand langs haar billetjes en door haar kutje.

Maar hoe meer ze wreef hoe vuriger ze werd. De boerin had namelijk een papje van chilipeper en tabasco in haar slipje gegoten. Loesje begon te zweten Ze nam met beide handen haar slipje aan de randen vast en scheurde het aan flarden. Ze gloeide en streek nu haar lange vingers door haar schaamlippen. Haar kutje stond rood gloeiend open en haar klitje stond gespannen naar omhoog gericht.

Met haar ene hand nam ze het klitje vast en begon er aan te strelen en in te knijpen, de vingers van haar andere hand stak ze nu zo diep ze kon in het openingetje van haar kutje. Wat later haalde ze haar vingertjes die onder het geile kutvocht zaten uit haar grotje en kneep nu in haar borstjes. Eerst maakte ze haar vingertjes nog eens nat door er speeksel op te laten lopen. Zo kon ze haar melkroze borstjes extra verwennen.

Ze kneep en kneedde haar borstjes die weldra ook vuurrood naar voren stonden. Met de minuut werd Loesje geiler en deed ze er alles aan om het heerlijke gevoel dat ze nu had, te bewaren. Naast haar in de sofa vond ze met haar andere hand een geweldig grote dildo. Loesje hief nu haar billetjes omhoog waardoor haar kutje nog beter zichtbaar werd. Met de dildo streek ze door haar kutje heen en weer maar toen zette Loesje zich op haar knietjes. Ze zag zichzelf nu ook in volle naaktheid in die grote spiegel.

Ze stak haar kontje omhoog, greep de dildo en zocht toen het openingetje van haar kontje. Ze draaide haar kontje nu naar de spiegel en duwde de dildo er langzaam in.

Met een hand duwde ze het grote ding beetje bij beetje naar binnen. Haar kontje spande heerlijk om die knots van een dildo en met haar andere hand streek ze langs haar borstjes waarvan de tepeltjes inmiddels ook gespannen en vuurrood naar voren schoten als kleine meloenen.

Loesje begon te kreunen en te hijgen en werd nu helemaal in beslag genomen door die dikke dildo die haar kontje binnendrong. Toen zette ze zich neer zodat het lange ding nog beter in haar kontje naar binnen gleed.

Ze duwde en duwde tot de dildo helemaal in haar zat. Ze legde haar billetjes over de rand van de twee leuningen zodat je heel goed nog het puntje van de dildo zag maar ook kon je nu haar kutje bewonderen die door haar houding open en bloot lag. De schaamlipjes van haar kutje glommen en de smurrie die de boerin in het slipje had gegoten had zich nu verspreid over de ganse oppervlakte van haar onderbuik. Met haar ene hand opende ze nu haar schaamlipjes zodat je zo naar binnen kon kijken.

Haar klitje stond nog steeds ontzettend hard gespannen en ze wreef er nu als een gek doorheen en er langs. Erop en erover bleef ze maar wrijven. Loesje snakte naar adem, haar borstjes vlogen naar voren en ze voelde een ontzettend geile tinteling door haar lichaam gieren.

Het drankje had haar nu zo bedwelmd dat ze geen enkele schroom meer had of voelde. Ook niet toen de spiegelwand naar beneden schoof en je toegang kreeg tot een grote ruimte waar wel tientallen jongens en meisjes met starende blik naar Loesje zaten te kijken.

Loesje lag te genieten in de zachte sofa en keek met geile blik de jonge bende aan

.