Kutje voelen blote kut onder rokje

kutje voelen blote kut onder rokje

Ik blijf een poosje roerloos naast je zitten en laat je plagend wachten. Je hebt de split van je rok terug over je dijbeen geslagen. Ik neem terug het initiatief, een klein rukje volstaat om de split terug doen open te vallen. Als je aanstalten maakt om hem terug over je been te leggen hou ik je hand tegen en leg ik mijn hand terug op je naakte been.

Ik voel je bloedstroom versnellen als ik mijn hand omhoog schuif tussen je gloedwarme dijen. Mijn vinger baant zich een weg naar je poesje, dat naar ik kan voelen, kletsnat is.

Dit is voor mij het ultieme teken dat je net als ik botergeil bent en dat je ook geniet van deze situatie. Zonder dralen wring ik min vuist tussen je volle zachte dijen en uiteindelijk voel ik de spanning in je benen verdwijnen. Je geeft me nu onbelemmerd toegang tot je kutje. Alsmaar meer ga ik in je kletsnatte poesje op en neer, af en toe licht knijpend in je verlangend klitje. Je hebt het nu heel moeilijk om geen wellustige kreetjes te slaken, alhoewel er bijna niemand meer op het terras aanwezig is, durf je je toch niet laten gaan.

Niet aflatend blijf ik je poesje bewerken, waarbij ik erin slaag af en toe een topje van mijn vinger naar binnen te steken. Stilletjes hoop ik dat mijn fantasme werkelijkheid wordt en dat het koppeltje aan een ander tafeltje tegenover ons zal opmerken.

Je zit nu met je kut helemaal bloot onder het tafeltje. Gewillig genietend schuifel je met je heupen mee op het ritme van mijn strelingen en spreid je je benen. Ondertussen hou ik onafgebroken het koppeltje tegenover ons in de gaten. Af en toe dwalen hun blikken onze richting uit, maar ik ben niet zeker of ze al iets opgemerkt hebben.

Uit mijn ooghoeken zie ik ze plots fluisterend onderuit zakken en schalks onder ons tafeltje gluren. Mijn hart begint sneller te slaan en ik besluit mijn kans te wagen. Je laat me gewillig je benen zo ver mogelijk openen. Ik spreid je poesje met mijn vingers lekker ver open, zodat ze een goed zicht kunnen krijgen op je naakte glanzende geschoren kutje.

Ik merk dat je helemaal bedwelmd bent van opwinding en dat jij ook je kutje wil tentoonspreiden aan hun blikken. Je schuift zelfs wat onderuit om er zeker van te zijn dat ze je natte kut goed kunnen. Onze overburen zijn merkelijk in de ban van het schouwspel dat zich voor hun afspeelt en blijven roerloos onderuitgezakt in hun stoel toekijken hoe ik nu zo duidelijk mogelijk met mijn vingers je hete grotje begin te neuken.

Er verschijnt een rode gloed op je wangen en ik voel dat je hoogtepunt nadert. Ik geniet ten volle van de blikken van onze overburen op je naakte spleet. Maar om mijn fantasme kompleet te maken zou ik willen dat ik hun je mooie ronde tietjes zou kunnen laten zien. Bedwelmd door deze gedachte haal ik mijn vinger uit je spleetje alvorens je je hoogtepunt hebt bereikt.

Ik kijk met een uitnodigend, vragende blik naar het koppeltje, terwijl ik je meesleur naar het achtergelegen park van het café. Gewillig laat je je meetornen, terwijl mijn hoop bewaarheid wordt. Beiden volgen ons op een discrete afstand. We lopen een eind het park in en ik hou halt op een klein open plekje, omzoomd door wat bomen en hoge struiken.

In het maanlicht druk ik je met je rug tegen een boom. Passioneel kussen we elkaar, terwijl mijn handen onder je rok terug je naakte dijen opzoeken. Een ritselend geluid breekt de stilte van de nacht en verraadt de verhoopte aanwezigheid van het koppeltje. Ondertussen heb je mijn stijve piemel uit mijn broek gehaald. Terwijl je mijn paal masseert, ontknoop ik met opgewonden bevende handen je bloesje en trek het met een ruk over je schouders. Enkel je BH’tje beschermd je mooie tietjes nog van de blikken van het onbekende koppeltje, dat zich merkbaar dichtbij bevind.

Ik wil genieten van elk ogenblik en traag, haal ik het haakje los, terwijl jij geil en onafgebroken aan mijn piemel blijft rukken. Bijna is het zover. Ik wil er zeker van zijn dat zij je tietjes goed kunnen zien en ga daarom achter je staan, alvorens ik het ultieme loshangend stukje stof over je schouders laat glijden. Ietwat beangstigd hou je beide handen voor je naakte tietjes, maar met lichte dwang haal ik ze naar beneden en zorg hierbij dat ik je schouders naar achter trek, waardoor je ronde tetten goed zichtbaar naar voren priemen.

Ik rol met mijn vingers je tepeltjes goed hard en trek ze stevig naar voor, terwijl ik je zacht in je nek kus. Je geile ademhaling versneld als ik je rok losknoop en op de grond laat vallen. Ik breng je handen naar je tietjes en dwing je om ze te masseren, wetende dat het koppeltje je ergens staat te bekijken. Geil kijk ik even toe hoe je wiegend in je naakte kutje je ronde tietjes streelt en hard je tepels vooruit trekt.

Ondertussen heb je mijn broek uitgetrokken en geniet ik er ten volle dat mijn piemel ook goed zichtbaar moet zijn voor hun blikken. Weer had ik enkele dagen nodig om er grondig over na te denken. Ik had al snel een idee klaar maar had altijd al veel tijd nodig gehad om aan sommige dingen te wennen.

Bij ons was het zo dat we onze kinderen nogal open lieten opgroeien maar toch met vaste waardes en begrippen. De volgende keer dat Junior me aankeek, keek ik hem eerst dwingend aan en liet vervolgens mijn blik op mijn benen vallen. Dit herhaald ik twee, drie keer tot zijn blik me volgde. Weer keek ik hem aan maar zijn blik was gefocust op mijn benen.

Het koste me verdomd veel moed om dit te doen maar het leek me de enige manier. Door hem te laten kijken naar mijn slip wou ik hem van Nancy weghalen. Het leek me logisch toen de gedachte bij me opkwam maar nu bij de uitvoering was het toch gans anders. De weerstand die ik had moeten overwinnen was een, maar hem nu zo open en bloot laten kijken naar mijn kruis was al iets heel anders.

Ik zag hoe hij keek en opende ze nog een klein beetje verder. Even keek hij me terug in de ogen, dankbaar en verbaasd, maar toen terug naar beneden.

We hadden nu de gewoonte van elke donderdag een gesprek te hebben en de eerst daaropvolgende donderdag zaten we in de living, allebei even zwijgend en nerveus. Wat is er gebeurd? Maar als je een donker broekje draagt is het anders.

Er valt niet veel licht onder je rok en het is daar dan altijd een beetje donker. Als je dan een zwart slipje draagt zie je eigenlijk niets. Ik had er eigenlijk nooit bij stilgestaan. Je een beloning geven waar je niets aan hebt is ook dom.

Het is goed dat je me dat zegt dan kan ik er rekening mee houden. Je moest eens weten hoe heet dat is. Je mag kijken, omdat je dat nu eenmaal graag schijnt te doen en omdat ik niet wil dat je zo naar je zus zit te kijken.

Natuurlijk begrijp ik dat je daar wat opgewonden van word maar ik zou niet willen dat je je aan mij opgeilt. Ik ben je moeder en niet een of andere hete brok. Voor mij was het in het begin ook wat moeilijk om je het te laten zien. Als Nancy gaan slapen is, kan je dan je benen iets verder opendoen?

Het is niet de bedoeling dat je nu constant naar mij zit te kijken. Gedurig aan keek hij op zijn klok en ik dacht te weten dat de tijd niet snel genoeg ging voor hem. Eindelijk was het dan toch half elf en hij draaide zich naar me toe. Langzaam opende ik mijn benen, steeds een stukje verder tot ik niet verder kon.

Mijn benen waren zodanig ver gespreid dat ik het in mijn liezen voelde. Junior zat te kijken alsof het een wereldwonder was. Ik voelde me een exhibitionist maar langzamerhand schaamde ik me minder en genoot ik van zijn gezicht. Zonder verder aarzelen ging hij slapen. De volgende avond verliep ongeveer gelijk behalve Ik sliep altijd alleen in mijn nachtjapon.

Maar nu heb ik niets aan, ik zal even naar boven gaan en me een slip aantrekken. Dat gaat wel een beetje ver, vind je niet? Je weet zelf dat ik niets kan wegkijken en ik zou zo graag eens een vrouw zien. Ik heb zoiets nog nooit gezien. Ik wist dat hij nu tegen mijn naakte kut zat aan te kijken en de gedachte begon me zelf al wat op te winden.

Ik bleef zo zitten en keek hem aan maar hij zag het niet. Wel zag ik dat hij een ferme erectie had zitten in zijn jogging en genoeg was genoeg. Ik sloot ze terug en stuurde hem naar boven. Ik twijfelde er niet aan of hij zou nu masturberen maar het kon me niet schelen want ook ik zou dat straks gaan doen.

Raar, bedacht ik, dat ik hier zo heet van word. De volgende avond "Junior, wees eerlijk. Heb je je gisteren afgetrokken nadat je mij had bekeken? Je had toch nog nooit een kutje gezien. Ik lees wel eens wat boeken en neen, je was de eerste die ik heb gezien. We zijn moeder en zoon.

Het verschil is heel groot. We hebben alletwee elkaar voor de geest terwijl we alletwee elkaar voor de ogen konden hebben. Ik wou wel eens zien hoe mijn zoon was gebouwd en het maakte me geil te denken hoe hij zich zou aftrekken. Zo stond hij voor me met een levengrote erectie.

Zijn lul was mooi en hard, leek in niets op die van zijn vader, behalve qua grootte. Ik opende mijn benen, schoof mijn slip opzij en liet hem kijken. Al snel begon hij te sleuren en trekken en het was een heel heet gezicht. Ik weet nog niet hoe ik het heb gedurfd maar ik begon met mezelf te spelen, zoals hij het wou, en door mijn hitsigheid voelde ik al snel dat het niet te lang zou duren alvorens ik zou komen. Ik voelde hoe mijn orgasme eraan kwam en sloot mijn ogen om ten volle te kunnen genieten en net toen de eerste spasme me trof, toen ik voor de eerste keer samentrok voelde ik zijn sperma op mijn benen en ik begreep dat ook hij aan het komen was.

Steeds hoger klom ik op de ladder en ik kwam zo denderend als ik nog nooit was gekomen, steunend, kreunend en naar adem happend. Ik kon het nog altijd niet geloven. Mijn moeder had zich klaar gevingerd voor mijn ogen. Wat een heerlijk gezicht. Uit de verschillende gesprekken die we hadden gevoerd was duidelijk naar voor gekomen dat ze schrik had dat ik mijn zusje Nancy zou lastig vallen, wist ze veel. Ik had haar natuurlijk in de waan gelaten en uiteindelijk had het zich betaald. Mijn moeder was een erg mooie vrouw, nog net geen veertig, met donker, bijna zwart haar dat sluik tot halverwege haar rug hing.

Ze was slank met een uitgesproken leest en had lange ranke benen. Ik ben nooit goed geweest waar het cups betrof maar een grote hand vol was het zeker en nu wist ik ook dat ze haar bikinilijn goed verzorgde. Het was woensdag namiddag en ma was nog niet thuis. Nancy en ik zaten in de zetel en hadden het over de school en de vrienden.

Zoals gelezen in het eerste deel had ik de laatste maanden veel meer contact met mijn zus dan vroeger en ook haar was het eindelijk opgevallen waardoor ze nu, uit zichzelf, ook meer contact zocht met mij.

Ze moeten dan weer alle aandacht hebben en voor't moment gaan de studies nog even voor. Zus keek me van opzij aan en ik zag dat er haar iets dwarszat. Ze glimlachte wel maar haar ogen stonden vochtig.

Wat is er zusje? Trek je daarom zo'n triestig gezicht? Ik legde mijn arm rond haar schouder om ze wat te troosten en ze liet zich verder zakken, nu een beetje snikkend, tot ze op de bank lag, de benen wat opgetrokken en haar hoofd in mijn schoot. Op die manier kon ik haar gezicht niet meer zien, en dat was waarschjnlijk ook haar bedoeling. Hij is wel vier jaar ouder en hij ziet me zelf niet staan. Ik had met haar te doen en zonder het zelf te beseffen wreef ik geruststellend over haar schouder.

Blijkbaar benodigde ze wat affectie, ze draaide zich om, lag nu met haar gezicht richting mijn buik en trok haar benen nog wat hoger op. Probeer hem uit je gedachten te zetten. Zoek iemand die wat jonger is. Ze had het haar van haar moeder, donker en lang en langzaam liet ik haar haren door mijn vingers glijden. Ze waren zo lang dat, aan het einde, mijn hand net boven haar zitvlak belande. Keer op keer ging mijn hand opnieuw naar haar hoofd en keer op keer liet ik haar haren door mijn vingers glijden.

Ze waren erg zacht en de geur van haar shampoo drong door tot in mijn neus. Iedereen thuis hier dacht dat Nancy nog maar een kind was, mijzelf incluis, en daaruit bleek eenmaal meer dat je je erg kan vergissen in iemand.

Eerst had ik me zo erg vergist in mijn moeder en nu in zus. Ze droeg nog haar schooluniform, witte bloes en geruite rok en ze leek op een stukje ellende.

Ik speelde wat met de uiteinden van haar haar en legde toen mijn hand op haar onderrug, vlak boven haar billen. Je eerste liefde zou er eentje moeten zijn dat je je hele leven niet vergeet. Mooi en puur, nieuwschierig en avontuurlijk. Ongemerkt was mijn hand tijdens het heen en weer wrijven wat lagen gaan liggen en nu zat ik werkelijk haar billen te strelen. Ergens begon zich iets te roeren bij mij en nu was ik wel degelijk bewust van wat ik deed. Ik vertelde haar dat ik er altijd voor haar zou zijn en begon haar complimentjes te maken over haar schoonheid, frisheid, dierenliefde, handigheid en zo verder en zo verder.

Minuten lang hield ik dat vol, ondertussen over haar billen wrijvend. Tijdens de opwaartse beweging zette ik nu wat meer druk zodat telkens mijn hand richting haar taille ging haar rok een heel klein stukje meeging. Meestal ging het stuk stof mee terug naar beneden als mijn hand terug afzakte maar af en toe kreeg ik het voor elkaar dat dat niet gebeurde en zo schoof haar rok steeds hoger en hoger.

Ik geloof nooit dat ze het merkte en dus bleef ik maar praten en praten om haar aandacht te houden. Ik zat ondertussen met een serieuze erectie en ze zat wat scheef, iets wat me mateloos irriteerde, maar ik kon er voorlopig niets aan veranderen, met zus haar hoofd op amper tien centimeter van het gebeuren.

Ik kwam bij de zoom van haar rok terecht. Haar rok was al een heel stuk omhoog gekropen maar bedekte haar kontje nog altijd helemaal. Het overgrote deel van haar benen kon ik nu zien maar ik wou nu wel iets meer. Ik had haar slipje al wel duizend keer gezien, maar steeds vanop afstand en nu zat ik mijn mijn gezicht op nauwelijks dertig centimeter ervandaan.

Ik wreef nog wat op en neer, de neerwaartse beweging steeds wat langer makend, tot ik tenslotte mij hand stilhield op haar blote been, net onder de zoom van haar rok. Langzaam liet ik mijn hand opnieuw een wrijvende beweging beginnen, een beetje naar beneden, tot vlak boven haar knie, en een beetje naar boven, telkens een stukje verder.

Nu kwam mijn duim al een stukje onder haar rok en nog wat later kwamen daar nog twee vingers bij. Zus bleef stil liggen en de stilte maakte me ongerust. Ze zou het kunnen opmerken en erop beginnen letten. Ik hoop dat er binnenkort ook eens een jongen is die dat merkt. Het zat haar erg hoog. Maak je maar niet ongerust, je hebt nog alle tijd. Nog steeds liet ik mijn hand op en neer gaan alsof het allemaal onbewust gebeurde.

Steeds hoger en hoger en steeds minder laag tot ik alleen nog maar haar billen streelde, onder haar rok en bovenop haar slipje. Zus reageerde er nog altijd niet op en ik dacht dat ze het ondertussen toch moest merken.

Hou haar aandacht bij andere dingen, dacht ik nog en hou haar bezig. Ik ging nog wat hoger en raakte de bovenrand van haar slipje aan, ging terug naar de zachtheid van haar billen en terug omhoog naar de rand.

..

Lul afbinden blote kut zien

Nick Mag ik je kutje is verwene en goe af rjijden en heel lane seks hemen en als doen wa dij seks hoort. Yan Mail me maar en ik kom lekker met je tepels spelen terwijl ik je hard neem met mn lange pik coucheeke gmail. Bekijk alles 36 reacties. Vinnie Villain in Amateur , Onder het rokje. Yoka bij mij wel vaak vochtig en warm.. Yoka heb nog nooit een aardappel tussen mijn benen gehad Ff voelen of ze al nat zijn ;. Bekijk alles 81 reacties.

Vinnie Villain in Onder het rokje , Voyeur. Martine Zaaalig toch om sliploos rond te lopen! Ik kan niet vertellen hoe zeer ik hiervan geniet. En ja, laten kijken is de boodschap! Yoka is ook heel spannend Guus Bekijk alles 17 reacties. Vinnie Villain in Kutjes close up , Onder het rokje. Steven yoga, heb je ook leuke foto voor me?

Bekijk alles 51 reacties. Sharmaine Heerlijk toch als je bij elkaar stiekem onder het rokje kan gluren. David Hoi sofie Ik zou je foto's ook wel eens willen zien. Als je wil mag je ae altijd sturen, dan stuur ik je terug. David Hoi ankie, Ik zou dat heel graag eens willen zien. Je mag altijd een fotootje sturen. Bekijk alles 34 reacties. Yoka geil Tommie xxx. Tommie Yoka, wil je mij ook wat sturen?

Yoka wat lekkers gestuurd Glenn. Bekijk alles 30 reacties. Maxihengst Slanke meiden die eens lekker willen verwend worden? Vraag het aan maxihengst gmail. Bram Hallo ank, ik ben ook wel benieuwd hoe jouw poesje onder de rok er uit ziet. Als je wil, zou je mij dan ook een foto willen sturen? Wawa Goh ank, zou je mij eens willen laten zien hoe mooi het onder jou rokje is?

Bekijk alles 13 reacties. Fouad Ik vindt dit geweldig Ik word helemaal gek hiervan echt waar ze maken me horney. Rodney Je mag altijd sturen naar me Sylvia. Bekijk alles 22 reacties. Marijke Zou ook wel wat weten met die meiden en kusjes geven. Lezen hier ook meiden mee met eventuele interesse?

Ik denk dat je mijn stukje niet helemaal goed hebt gelezen. Ik zoek dus geen "solo artiest" maar bedoel en wil juist met een groepje van 4 of 5 jongens van ongeveer rond de 18 tot hooguit 22 jaar. Die onder mijn korte of lang rok willen kijken of ik geen of al dan niet een schoon of gedragen slipje aan heb. Ik heb je adres en misschien zend ik je wel een E-mail. Bekijk alles 19 reacties. Leen Wat een heerlijk gezicht Richard oh ja die in die hotel lobby ,!!! Bekijk alles 10 reacties.

Bram Ja hoor, graag zelfs. Jer Jongstel je mag ze mij ook sturen ben benieuwd of die ook zo mooi is als op foto 1. K jij hebt vast een heerlijke vakantie gehad op dit moment is het ook genieten heerlijke temperaturen. Bekijk alles 37 reacties. Frans Ik ben jaloers op de hond van 1, dat zie ik nou nooit lopen Green Ik zo best eens een trio willen op een naaktstrand. Bekijk alles 21 reacties. Dizzer Nr 8 heuveltje lekker in de zon.

Ik wordt wat vrijpostiger en schuif wat dichter bij je;Beiden kijken we elkaar niet aan maar ergens voel ik dat je in dezelfde bedwelmende sfeer bent als ik.

Bedaard en een beetje plagend schuif ik steeds hoger. Je houdt je benen nog stevig tegen elkaar, een beetje angstig maar tegelijk ook ervaar ik dat je ademhaling versneld.

Een beetje aandrang is dan ook al voldoende om de spanning van je benen weg te nemen, zodat de toegang tot je slipje openligt. Ik begin eerst zachtjes over het ragfijne stof van je slipje te wrijven. Is het de warmte of voel ik dat je al aardig nat bent tussen je benen? Stilaan voer ik de druk op je poesje wat op, waarbij ik merk dat je af en toe wat begint heen en weer te schuiven op je stoel.

Met duim en wijsvinger geef ik wat zachte kneepjes in je kutje, waarbij je gewillig een ietsje meer je benen uit elkaar brengt. Ik merk je angst om ontdekt te worden maar tegelijkertijd de lust die zich van je meester maakt. Mijn pik is ondertussen aardig hard geworden en steekt pijnlijk geklemd in mijn broek. Een onnoemelijk geil gevoel maakt zich van mij meester, een reeds lang gehoopt fantasme lijkt eindelijk gaan waar te worden.

Bijna bevend en met een wild kloppend hart wriemel ik mijn vingers achter het elastiekje van je slipje. Ik kan je zachte geschoren huid van je kutje voelen. Behendig haak ik met mijn vingers achter het elastiekje en trek je slipje zo ver mogelijk naar beneden. Ik dwing je tot een klein discreet wipje om het slipje met een ruk over je billen te krijgen. Genotvol voel ik de geslaagde actie als ik onder je rokje je naakte billen kan strelen.

Onder lichte dwang schuif ik traag je slipje verder over je zachte volle dijen naar beneden. Ik voel je ademhaling schokkend versnellen, als je verlegen maar ongeduldig zo discreet mogelijk je been optilt om mij toe te laten het slipje over je enkels uit te schuiven. Angstig kijk je ondertussen om je heen om te zien of geen van de ander gasten onze richting uitkijkt. Als ik met mijn hand over je dijen begin te strelen hou je je benen nog stijf tegen elkaar gedrukt.

Ik moffel je slipje in mijn broekzak en geniet van de wetenschap dat je nu naast mij zit met een kompleet naakt kutje. Net zoals in mijn fantasme wind het mij enorm op dat de kans bestaat dat je poesje blootgesteld wordt aan de blikken van andere mensen. Ik blijf een poosje roerloos naast je zitten en laat je plagend wachten. Je hebt de split van je rok terug over je dijbeen geslagen. Ik neem terug het initiatief, een klein rukje volstaat om de split terug doen open te vallen.

Als je aanstalten maakt om hem terug over je been te leggen hou ik je hand tegen en leg ik mijn hand terug op je naakte been. Ik voel je bloedstroom versnellen als ik mijn hand omhoog schuif tussen je gloedwarme dijen. Mijn vinger baant zich een weg naar je poesje, dat naar ik kan voelen, kletsnat is. Dit is voor mij het ultieme teken dat je net als ik botergeil bent en dat je ook geniet van deze situatie.

Zonder dralen wring ik min vuist tussen je volle zachte dijen en uiteindelijk voel ik de spanning in je benen verdwijnen. Je geeft me nu onbelemmerd toegang tot je kutje. Alsmaar meer ga ik in je kletsnatte poesje op en neer, af en toe licht knijpend in je verlangend klitje. Je hebt het nu heel moeilijk om geen wellustige kreetjes te slaken, alhoewel er bijna niemand meer op het terras aanwezig is, durf je je toch niet laten gaan.

Niet aflatend blijf ik je poesje bewerken, waarbij ik erin slaag af en toe een topje van mijn vinger naar binnen te steken. Stilletjes hoop ik dat mijn fantasme werkelijkheid wordt en dat het koppeltje aan een ander tafeltje tegenover ons zal opmerken.

Je zit nu met je kut helemaal bloot onder het tafeltje. Gewillig genietend schuifel je met je heupen mee op het ritme van mijn strelingen en spreid je je benen. Ondertussen hou ik onafgebroken het koppeltje tegenover ons in de gaten. Af en toe dwalen hun blikken onze richting uit, maar ik ben niet zeker of ze al iets opgemerkt hebben.

Uit mijn ooghoeken zie ik ze plots fluisterend onderuit zakken en schalks onder ons tafeltje gluren. Mijn hart begint sneller te slaan en ik besluit mijn kans te wagen. Je laat me gewillig je benen zo ver mogelijk openen. Ik spreid je poesje met mijn vingers lekker ver open, zodat ze een goed zicht kunnen krijgen op je naakte glanzende geschoren kutje. Ik merk dat je helemaal bedwelmd bent van opwinding en dat jij ook je kutje wil tentoonspreiden aan hun blikken.

Je schuift zelfs wat onderuit om er zeker van te zijn dat ze je natte kut goed kunnen. Onze overburen zijn merkelijk in de ban van het schouwspel dat zich voor hun afspeelt en blijven roerloos onderuitgezakt in hun stoel toekijken hoe ik nu zo duidelijk mogelijk met mijn vingers je hete grotje begin te neuken. Er verschijnt een rode gloed op je wangen en ik voel dat je hoogtepunt nadert.kutje voelen blote kut onder rokje

Ik blijf een poosje roerloos naast je zitten en laat je plagend wachten. Je hebt de split van je rok terug over je dijbeen geslagen. Ik neem terug het initiatief, een klein rukje volstaat om de split terug doen open te vallen. Als je aanstalten maakt om hem terug over je been te leggen hou ik je hand tegen en leg ik mijn hand terug op je naakte been.

Ik voel je bloedstroom versnellen als ik mijn hand omhoog schuif tussen je gloedwarme dijen. Mijn vinger baant zich een weg naar je poesje, dat naar ik kan voelen, kletsnat is. Dit is voor mij het ultieme teken dat je net als ik botergeil bent en dat je ook geniet van deze situatie. Zonder dralen wring ik min vuist tussen je volle zachte dijen en uiteindelijk voel ik de spanning in je benen verdwijnen.

Je geeft me nu onbelemmerd toegang tot je kutje. Alsmaar meer ga ik in je kletsnatte poesje op en neer, af en toe licht knijpend in je verlangend klitje. Je hebt het nu heel moeilijk om geen wellustige kreetjes te slaken, alhoewel er bijna niemand meer op het terras aanwezig is, durf je je toch niet laten gaan. Niet aflatend blijf ik je poesje bewerken, waarbij ik erin slaag af en toe een topje van mijn vinger naar binnen te steken. Stilletjes hoop ik dat mijn fantasme werkelijkheid wordt en dat het koppeltje aan een ander tafeltje tegenover ons zal opmerken.

Je zit nu met je kut helemaal bloot onder het tafeltje. Gewillig genietend schuifel je met je heupen mee op het ritme van mijn strelingen en spreid je je benen. Ondertussen hou ik onafgebroken het koppeltje tegenover ons in de gaten. Af en toe dwalen hun blikken onze richting uit, maar ik ben niet zeker of ze al iets opgemerkt hebben. Uit mijn ooghoeken zie ik ze plots fluisterend onderuit zakken en schalks onder ons tafeltje gluren.

Mijn hart begint sneller te slaan en ik besluit mijn kans te wagen. Je laat me gewillig je benen zo ver mogelijk openen. Ik spreid je poesje met mijn vingers lekker ver open, zodat ze een goed zicht kunnen krijgen op je naakte glanzende geschoren kutje. Ik merk dat je helemaal bedwelmd bent van opwinding en dat jij ook je kutje wil tentoonspreiden aan hun blikken.

Je schuift zelfs wat onderuit om er zeker van te zijn dat ze je natte kut goed kunnen. Onze overburen zijn merkelijk in de ban van het schouwspel dat zich voor hun afspeelt en blijven roerloos onderuitgezakt in hun stoel toekijken hoe ik nu zo duidelijk mogelijk met mijn vingers je hete grotje begin te neuken.

Er verschijnt een rode gloed op je wangen en ik voel dat je hoogtepunt nadert. Ik geniet ten volle van de blikken van onze overburen op je naakte spleet. Maar om mijn fantasme kompleet te maken zou ik willen dat ik hun je mooie ronde tietjes zou kunnen laten zien. Bedwelmd door deze gedachte haal ik mijn vinger uit je spleetje alvorens je je hoogtepunt hebt bereikt. Ik kijk met een uitnodigend, vragende blik naar het koppeltje, terwijl ik je meesleur naar het achtergelegen park van het café.

Gewillig laat je je meetornen, terwijl mijn hoop bewaarheid wordt. Beiden volgen ons op een discrete afstand. We lopen een eind het park in en ik hou halt op een klein open plekje, omzoomd door wat bomen en hoge struiken. In het maanlicht druk ik je met je rug tegen een boom.

Passioneel kussen we elkaar, terwijl mijn handen onder je rok terug je naakte dijen opzoeken. Een ritselend geluid breekt de stilte van de nacht en verraadt de verhoopte aanwezigheid van het koppeltje.

Ondertussen heb je mijn stijve piemel uit mijn broek gehaald. Terwijl je mijn paal masseert, ontknoop ik met opgewonden bevende handen je bloesje en trek het met een ruk over je schouders. Enkel je BH’tje beschermd je mooie tietjes nog van de blikken van het onbekende koppeltje, dat zich merkbaar dichtbij bevind. Ik wil genieten van elk ogenblik en traag, haal ik het haakje los, terwijl jij geil en onafgebroken aan mijn piemel blijft rukken.

Bijna is het zover. Ik wil er zeker van zijn dat zij je tietjes goed kunnen zien en ga daarom achter je staan, alvorens ik het ultieme loshangend stukje stof over je schouders laat glijden.

Ietwat beangstigd hou je beide handen voor je naakte tietjes, maar met lichte dwang haal ik ze naar beneden en zorg hierbij dat ik je schouders naar achter trek, waardoor je ronde tetten goed zichtbaar naar voren priemen. Ik rol met mijn vingers je tepeltjes goed hard en trek ze stevig naar voor, terwijl ik je zacht in je nek kus. Je geile ademhaling versneld als ik je rok losknoop en op de grond laat vallen.

Ik breng je handen naar je tietjes en dwing je om ze te masseren, wetende dat het koppeltje je ergens staat te bekijken. Geil kijk ik even toe hoe je wiegend in je naakte kutje je ronde tietjes streelt en hard je tepels vooruit trekt.

Ondertussen heb je mijn broek uitgetrokken en geniet ik er ten volle dat mijn piemel ook goed zichtbaar moet zijn voor hun blikken. Weer had ik enkele dagen nodig om er grondig over na te denken. Ik had al snel een idee klaar maar had altijd al veel tijd nodig gehad om aan sommige dingen te wennen. Bij ons was het zo dat we onze kinderen nogal open lieten opgroeien maar toch met vaste waardes en begrippen. De volgende keer dat Junior me aankeek, keek ik hem eerst dwingend aan en liet vervolgens mijn blik op mijn benen vallen.

Dit herhaald ik twee, drie keer tot zijn blik me volgde. Weer keek ik hem aan maar zijn blik was gefocust op mijn benen. Het koste me verdomd veel moed om dit te doen maar het leek me de enige manier. Door hem te laten kijken naar mijn slip wou ik hem van Nancy weghalen. Het leek me logisch toen de gedachte bij me opkwam maar nu bij de uitvoering was het toch gans anders.

De weerstand die ik had moeten overwinnen was een, maar hem nu zo open en bloot laten kijken naar mijn kruis was al iets heel anders. Ik zag hoe hij keek en opende ze nog een klein beetje verder. Even keek hij me terug in de ogen, dankbaar en verbaasd, maar toen terug naar beneden. We hadden nu de gewoonte van elke donderdag een gesprek te hebben en de eerst daaropvolgende donderdag zaten we in de living, allebei even zwijgend en nerveus. Wat is er gebeurd?

Maar als je een donker broekje draagt is het anders. Er valt niet veel licht onder je rok en het is daar dan altijd een beetje donker. Als je dan een zwart slipje draagt zie je eigenlijk niets. Ik had er eigenlijk nooit bij stilgestaan. Je een beloning geven waar je niets aan hebt is ook dom. Het is goed dat je me dat zegt dan kan ik er rekening mee houden. Je moest eens weten hoe heet dat is.

Je mag kijken, omdat je dat nu eenmaal graag schijnt te doen en omdat ik niet wil dat je zo naar je zus zit te kijken. Natuurlijk begrijp ik dat je daar wat opgewonden van word maar ik zou niet willen dat je je aan mij opgeilt. Ik ben je moeder en niet een of andere hete brok. Voor mij was het in het begin ook wat moeilijk om je het te laten zien. Als Nancy gaan slapen is, kan je dan je benen iets verder opendoen? Het is niet de bedoeling dat je nu constant naar mij zit te kijken.

Gedurig aan keek hij op zijn klok en ik dacht te weten dat de tijd niet snel genoeg ging voor hem. Eindelijk was het dan toch half elf en hij draaide zich naar me toe. Langzaam opende ik mijn benen, steeds een stukje verder tot ik niet verder kon. Mijn benen waren zodanig ver gespreid dat ik het in mijn liezen voelde.

Junior zat te kijken alsof het een wereldwonder was. Ik voelde me een exhibitionist maar langzamerhand schaamde ik me minder en genoot ik van zijn gezicht.

Zonder verder aarzelen ging hij slapen. De volgende avond verliep ongeveer gelijk behalve Ik sliep altijd alleen in mijn nachtjapon. Maar nu heb ik niets aan, ik zal even naar boven gaan en me een slip aantrekken. Dat gaat wel een beetje ver, vind je niet? Je weet zelf dat ik niets kan wegkijken en ik zou zo graag eens een vrouw zien. Ik heb zoiets nog nooit gezien. Ik wist dat hij nu tegen mijn naakte kut zat aan te kijken en de gedachte begon me zelf al wat op te winden.

Ik bleef zo zitten en keek hem aan maar hij zag het niet. Wel zag ik dat hij een ferme erectie had zitten in zijn jogging en genoeg was genoeg. Ik sloot ze terug en stuurde hem naar boven. Ik twijfelde er niet aan of hij zou nu masturberen maar het kon me niet schelen want ook ik zou dat straks gaan doen. Raar, bedacht ik, dat ik hier zo heet van word. De volgende avond "Junior, wees eerlijk. Heb je je gisteren afgetrokken nadat je mij had bekeken? Je had toch nog nooit een kutje gezien.

Ik lees wel eens wat boeken en neen, je was de eerste die ik heb gezien. We zijn moeder en zoon. Het verschil is heel groot. We hebben alletwee elkaar voor de geest terwijl we alletwee elkaar voor de ogen konden hebben.

Ik wou wel eens zien hoe mijn zoon was gebouwd en het maakte me geil te denken hoe hij zich zou aftrekken. Zo stond hij voor me met een levengrote erectie. Zijn lul was mooi en hard, leek in niets op die van zijn vader, behalve qua grootte. Ik opende mijn benen, schoof mijn slip opzij en liet hem kijken.

Al snel begon hij te sleuren en trekken en het was een heel heet gezicht. Ik weet nog niet hoe ik het heb gedurfd maar ik begon met mezelf te spelen, zoals hij het wou, en door mijn hitsigheid voelde ik al snel dat het niet te lang zou duren alvorens ik zou komen.

Ik voelde hoe mijn orgasme eraan kwam en sloot mijn ogen om ten volle te kunnen genieten en net toen de eerste spasme me trof, toen ik voor de eerste keer samentrok voelde ik zijn sperma op mijn benen en ik begreep dat ook hij aan het komen was.

Steeds hoger klom ik op de ladder en ik kwam zo denderend als ik nog nooit was gekomen, steunend, kreunend en naar adem happend. Ik kon het nog altijd niet geloven. Mijn moeder had zich klaar gevingerd voor mijn ogen.

Wat een heerlijk gezicht. Uit de verschillende gesprekken die we hadden gevoerd was duidelijk naar voor gekomen dat ze schrik had dat ik mijn zusje Nancy zou lastig vallen, wist ze veel. Ik had haar natuurlijk in de waan gelaten en uiteindelijk had het zich betaald.

Mijn moeder was een erg mooie vrouw, nog net geen veertig, met donker, bijna zwart haar dat sluik tot halverwege haar rug hing. Ze was slank met een uitgesproken leest en had lange ranke benen.

Ik ben nooit goed geweest waar het cups betrof maar een grote hand vol was het zeker en nu wist ik ook dat ze haar bikinilijn goed verzorgde. Het was woensdag namiddag en ma was nog niet thuis. Nancy en ik zaten in de zetel en hadden het over de school en de vrienden.

Zoals gelezen in het eerste deel had ik de laatste maanden veel meer contact met mijn zus dan vroeger en ook haar was het eindelijk opgevallen waardoor ze nu, uit zichzelf, ook meer contact zocht met mij. Ze moeten dan weer alle aandacht hebben en voor't moment gaan de studies nog even voor.

Zus keek me van opzij aan en ik zag dat er haar iets dwarszat. Ze glimlachte wel maar haar ogen stonden vochtig. Wat is er zusje? Trek je daarom zo'n triestig gezicht? Ik legde mijn arm rond haar schouder om ze wat te troosten en ze liet zich verder zakken, nu een beetje snikkend, tot ze op de bank lag, de benen wat opgetrokken en haar hoofd in mijn schoot. Op die manier kon ik haar gezicht niet meer zien, en dat was waarschjnlijk ook haar bedoeling.

Hij is wel vier jaar ouder en hij ziet me zelf niet staan. Ik had met haar te doen en zonder het zelf te beseffen wreef ik geruststellend over haar schouder.

Blijkbaar benodigde ze wat affectie, ze draaide zich om, lag nu met haar gezicht richting mijn buik en trok haar benen nog wat hoger op. Probeer hem uit je gedachten te zetten. Zoek iemand die wat jonger is. Ze had het haar van haar moeder, donker en lang en langzaam liet ik haar haren door mijn vingers glijden.

Ze waren zo lang dat, aan het einde, mijn hand net boven haar zitvlak belande. Keer op keer ging mijn hand opnieuw naar haar hoofd en keer op keer liet ik haar haren door mijn vingers glijden. Ze waren erg zacht en de geur van haar shampoo drong door tot in mijn neus.

Iedereen thuis hier dacht dat Nancy nog maar een kind was, mijzelf incluis, en daaruit bleek eenmaal meer dat je je erg kan vergissen in iemand. Eerst had ik me zo erg vergist in mijn moeder en nu in zus.

Ze droeg nog haar schooluniform, witte bloes en geruite rok en ze leek op een stukje ellende. Ik speelde wat met de uiteinden van haar haar en legde toen mijn hand op haar onderrug, vlak boven haar billen. Je eerste liefde zou er eentje moeten zijn dat je je hele leven niet vergeet. Mooi en puur, nieuwschierig en avontuurlijk.

Ongemerkt was mijn hand tijdens het heen en weer wrijven wat lagen gaan liggen en nu zat ik werkelijk haar billen te strelen. Ergens begon zich iets te roeren bij mij en nu was ik wel degelijk bewust van wat ik deed. Ik vertelde haar dat ik er altijd voor haar zou zijn en begon haar complimentjes te maken over haar schoonheid, frisheid, dierenliefde, handigheid en zo verder en zo verder. Minuten lang hield ik dat vol, ondertussen over haar billen wrijvend.

Tijdens de opwaartse beweging zette ik nu wat meer druk zodat telkens mijn hand richting haar taille ging haar rok een heel klein stukje meeging.

Meestal ging het stuk stof mee terug naar beneden als mijn hand terug afzakte maar af en toe kreeg ik het voor elkaar dat dat niet gebeurde en zo schoof haar rok steeds hoger en hoger. Ik geloof nooit dat ze het merkte en dus bleef ik maar praten en praten om haar aandacht te houden. Ik zat ondertussen met een serieuze erectie en ze zat wat scheef, iets wat me mateloos irriteerde, maar ik kon er voorlopig niets aan veranderen, met zus haar hoofd op amper tien centimeter van het gebeuren.

Ik kwam bij de zoom van haar rok terecht. Haar rok was al een heel stuk omhoog gekropen maar bedekte haar kontje nog altijd helemaal. Het overgrote deel van haar benen kon ik nu zien maar ik wou nu wel iets meer.

Ik had haar slipje al wel duizend keer gezien, maar steeds vanop afstand en nu zat ik mijn mijn gezicht op nauwelijks dertig centimeter ervandaan. Ik wreef nog wat op en neer, de neerwaartse beweging steeds wat langer makend, tot ik tenslotte mij hand stilhield op haar blote been, net onder de zoom van haar rok.

Langzaam liet ik mijn hand opnieuw een wrijvende beweging beginnen, een beetje naar beneden, tot vlak boven haar knie, en een beetje naar boven, telkens een stukje verder. Nu kwam mijn duim al een stukje onder haar rok en nog wat later kwamen daar nog twee vingers bij. Zus bleef stil liggen en de stilte maakte me ongerust. Ze zou het kunnen opmerken en erop beginnen letten. Ik hoop dat er binnenkort ook eens een jongen is die dat merkt. Het zat haar erg hoog. Maak je maar niet ongerust, je hebt nog alle tijd.

Nog steeds liet ik mijn hand op en neer gaan alsof het allemaal onbewust gebeurde. Steeds hoger en hoger en steeds minder laag tot ik alleen nog maar haar billen streelde, onder haar rok en bovenop haar slipje.

Zus reageerde er nog altijd niet op en ik dacht dat ze het ondertussen toch moest merken. Hou haar aandacht bij andere dingen, dacht ik nog en hou haar bezig. Ik ging nog wat hoger en raakte de bovenrand van haar slipje aan, ging terug naar de zachtheid van haar billen en terug omhoog naar de rand.

..Geile turkse vrouwen keiharde gratis


kutje voelen blote kut onder rokje