Sex in de woonkamer lekkergeilen

sex in de woonkamer lekkergeilen

Ik zag in de huiskamer dat de kussens van de bank op de grond lagen. In de kamer waren Joke, Bert en Gerard alledrie naakt en ik zag dat Bert aan het spelen was met zijn grote dikke lul en Gerard mijn vrouw lag te neuken.

M'n lul begon zich op te richten oom Gerard lag wild te stoten op mijn vrouw en zij genoot ervan zo te horen, Bert zat bij het hoofd van Joke ook naakt en zij had zijn grote dikke lul in haar mond en een hand eromheen en de andere hand voelde aan de grote ballen in zijn zak. Het benam me de adem en ik voelde me kwaad en ook hartstikke geil. Na zo te horen een heftig orgasme van Joke en een zware onlading van Gerard ging hij van Joke af en ik zag zijn vervaarlijhk grote lul met dikke eikel waar nog sperma uitkwam en grote zak, heen en weer wiebelen.

Het kutje van Joke was rood en stond half open en glinsterde van het geil. Ik deed een stapje achteruit zodat ze me niet zouden zien, maar ze waren zo druk aan het geilen dat ze nergens anders aan dachten dan aan genot.

Met een rood hoofd en raar gevoel zag ik dat mijn vriend de plaats van mijn oom innam en zijn dikke eikel voor de half openstaande kier van Joke hield, ik zag dat Joke haar onderlichaam opdrukte en de dikke stam gleed zonder moeite in haar kutje, wild ramde Bert bovenop Joke en oom Gerard zat zich bij hetkijken naar de neukpartij af te rukken.

Ik hoorde hem zeggen: Bert verlaagde het tempo en begon zacht op haar in te stoten, ik hoorde Joke weer kermen en Gerard was naast hun komen liggen en likte en zoog aan haar tietjes en gleed met zijn handen over haar buik en zat tussen de twee lichamen van Joke en Bert.

Met zijn andere hand aaide hij over de gespierde billen van Bert en zijn bovenbenen. IK vond het hartstikke geil en stond me op dit tafereel af te rukken. Ik wist niet wat te doen, was helemaal in shock en ging maar weer naar bed. Ik werd wakker van een warm lichaam dat zich tegen me aan vlijdde; voel je je al wat opgeknapt? Metéén kwam de gedachte boven van het tafereel dat ik eerder had gezien Joke geilend met mijn oom en mijn beste vriend.

Ik kreeg weer een erectie, Ohhh zei Joke je bent geil, zullen we nu de huwelijksnacht maar doen, op het feest ging je out en toen we thuiskwamen was je dronken en kon je niets meer. Wie heeft me thuisgebracht dan? We hebben een taxi genomen en de taxichauffeur en ik hebben je naar binnen gebracht, ik heb je uitgekleed maar je werd niet wakker, dus zijn we maar gaan slapen.

Ik had alles gedroomd?? In ieder geval was ik nu hartstikke geil ook nog van het idee dat Joke door andere mannen was genomen, dus ik wilde wel neuken en snel ook we vrijdden en stoeiden, ik likte haar kutje en probeerde te ontdekken of er geil van andere mannen in zat, volgens mij rook ik wel sperma tusssen haar benen en dat maakte me nog geiler en ik stopte mijn pikkie snel in haar kutje, gloeiend heet was ze van binnen en ik beukte op haar in nog steeds in mijn geest het visioen van de mannen die haar met grote dikke lullen vulden.

Joke sloeg haar armen om me heen en drukte zich dicht tegen me aan, heerlijk fluisterde ze om zo lekker te neuken. Hijgend en kreunend kwam ik in haar klaar en ging van haar af om haar kutje te likken en leeg te zuigen. De volgende dagen bleven we lekker rustig aan doen en waren we bijna elke dag aan het sexen.

We hadden 14 dagen vakantie dus deden lekker rustig aan en maakten veel uitstapjes en gingen vaak uit eten. De eerste maanden van ons huwelijk verliepen leuk en gezellig en we hadden heerlijhke sex, ik dacht dan ook dat ik het gedroomd of verbeeld had dat mijn oom en mijn vriend gebruik hadden gemaakt van mijn Joke.

Echter ik had een jaar later op het werk in mijn hand gesneden en moest naar het ziekenhuis om de snee te laten hechten, met mijn hand in verband kon ik mijn werk als slager niet meer doen dus ik werd naar huis gestuurd. Joke was ook naar haar werk dus ik was alléén thuis.

Ik deed de deur achter me dicht en schrok, ik hoorde geluiden van boven. Een inbreker kon niet anders,ik pakte een lat, die in de gang stond en sloop de trap op, zachtjes sloop ik over de overloop. Het geluid kwam uit onze slaapkamer, de deur was dicht. Ik probeerde door het sleutelgat te kijken en mijn hart klopte al sneller door de spanning maar nu sloeg het bijna op hol van de schrik, ik zag een grote lul tussen de benen van een vrouw Joke kon niet anders die zat er bovenop en bereed de grote stamper als een amazone.

Nadat ik van de eerste schrik bekomen was voelde ik mijn pikkie weer stijf worden, omdat mijn hand in het verband zat kon ik me niet met rechts afrukken, dus met mijn linkerhand masserde ik mijn lul. Ik wilde meer zien en zachtjes deed ik de kruk naar beneden en duwde de deur een stukje open, Gerard lag op bed en Joke zat bovenop hem en kuste en tongde hem en bereed zijn grote geslacht.

Lekker hé geil teefje zo'n grote dikke lul in je kutje, hoorde ik Gerard fluisteren. Jahhhh kreunde Joke heerlijk zo'n grote paal in mijn kleine kutje. Ik hield het niet meer en voelde het geil in mijn broek spuiten. Ik draaide me om en ging voorzichtig de trap weer af en ging naar buiten.

In de frisse buitenlucht vroeg ik me af hoe lang dit al aan de gang was en waarom ik niets had gemerkt aan Joke, ons sexleven was nog even geil als voor ons trouwen. Moest ik haar nu confronteren met wat ik had gezien? Ik liep een paar uur buiten rond en dacht nu zal hij wel weg zijn en ging naar huis terug. Ik kwam in een leeg huis, Joke was er niet. Ik liep naar boven en het bed was opgemaakt, ik sloeg de dekens weg en rook op de plek waar ze hadden gelegen, er lag nog nattigheid.

Ik rook eraan en kon niet laten de natte plek te likken, weer werd ik geil van het idee dat ik het zaad van een andere man aan het oplikken was en voelde me weer geil worden, ik trok mijn broek naar beneden en ging met mijn stijve pikkie op de natte plek liggen en begon er over heen te schuiven denkend aan wat ik had gezien de grote dikke geaderde lul die het kutje van mijn vrouw vulde, heftig kwam ik weer klaar en liet mijn sperma bij de natte plek op de slaapplek van Joke liggen en sloeg de dekens terug.

Om zes uur kwam Joke thuis en schrok, toen ze zag dat mijn hand in het verband zat en wilde alles weten van hoe het gebeurt was. Ik vertelde haar hoe het gekomen was en dat de snee gehecht moest worden in het ziekenhuis.

Aan niets was te merken dat ze een paar uur eerder ruige sex met mijn oom met zijn grote leuter had gehad. Die avond gebeurde er verder niets, ik had geen zin om te vrijen en Joke ook niet, we kusten elkaar welterusten en vielen in slaap. De volgende ochtend stond Joke op om naar haar werk te gaan, ik liep in de ziektewet en hoefde pas over 10 dagen terug te komen bij de huisarts om de hechtingen te laten verwijderen.

In die tien dagen had ik lekker veel vrije tijd en ging veel wandelen en af en toe naar de bioscoop. Op een dag kwam ik in een straat waarvan ik wist dat er een bioscoop was, niet zo groot en er draaiden altijd alternatieve films, even kijken wat er draait en liep naar binnen, het bleek dat het een sex bioscoop geworden was.

Nieuwsgierig keek ik de plaatjes en werd geil van wat ik zag besloot ik een kaartje te kopen. Het was stikdonker en de film liep continu door en ik mocht gaan zitten waar ik wou. Het was rustig inde bioscoop maar enkele stoelen waren bezet het was warm en vochtig en ik rook de geur van sperma, uit mijn ooghoek zag ik bewegingen en toen ik beter keek zag ik dat een man zich af zat te trekken.

Ik ging onderuit gezakt zitten en onderging de film, een stel dertigers wilden opwinding in hun relatie en zochten een andere man die groter geschapen was dan haar partner om dat mee te doen, de vrouw had niet meer genoeg aan haar eigen man en wilde een forser geschapen partner. Ik schrok me rot en mijn pik werd halfslap, ik keek naast me en zag niets, ik keek half achterom en mijn gezicht zat bijna in de balzak van de man die achter mijn stoel stond met ontbloot onderstel, gebiologeerd keek ik naar de grote stijve die nu zo vlak bij mijn gezicht was, in een opwelling ging ik met mijn mond naar de stijve leuter en begon hem te likken, geil werd ik daarvan en door lust gedreven wilde ik meemaken wat Joke met Gerard en Bert had meegemaakt door die grote stijve lullen te verwennen.

De man achter me bood zijn grote stijve aan door met zijn duim de eikel in mijn mond te drukken, heftig begon ik te zuigen en de man bewoog de lul heen en weer in mijn mond. Hij gromde en kreunde ik ga spuiten, ik haal m uit je mond. Geïmproviseerde neukbeurt in de woonkamer angeboden door pornozot. Interraciaal koppel neukt op de bank in de woonkamer Geïmproviseerde neukbeurt in de badkamer POV neukbeurt in de auto Prachtige brunette geneukt op de vloer van haar woonkamer Onbekend rondborstig meisje geneukt in de woonkamer Een geïmproviseerde orgie Een dromerige namiddag met Sophia Steele Als eerst plezier hebben in de ochtend Geïmproviseerde neukbeurt achter de bosjes Brutale neukbeurt in het bad Geimproviseerd neuken op het bureau De woonkamer rockt lekker Hete neukbeurt met mijn vriendinnetje's zus Brutale neukbeurt met de balprinses Rondborstige blondine heeft hardcore neukbeurt Lieve blonde tiener houdt van voorover buiken het krijgen

.

Gratis sex gezocht vrouw zoekt vrouw sexsex in de woonkamer lekkergeilen

Ik zag in de huiskamer dat de kussens van de bank op de grond lagen. In de kamer waren Joke, Bert en Gerard alledrie naakt en ik zag dat Bert aan het spelen was met zijn grote dikke lul en Gerard mijn vrouw lag te neuken. M'n lul begon zich op te richten oom Gerard lag wild te stoten op mijn vrouw en zij genoot ervan zo te horen, Bert zat bij het hoofd van Joke ook naakt en zij had zijn grote dikke lul in haar mond en een hand eromheen en de andere hand voelde aan de grote ballen in zijn zak.

Het benam me de adem en ik voelde me kwaad en ook hartstikke geil. Na zo te horen een heftig orgasme van Joke en een zware onlading van Gerard ging hij van Joke af en ik zag zijn vervaarlijhk grote lul met dikke eikel waar nog sperma uitkwam en grote zak, heen en weer wiebelen.

Het kutje van Joke was rood en stond half open en glinsterde van het geil. Ik deed een stapje achteruit zodat ze me niet zouden zien, maar ze waren zo druk aan het geilen dat ze nergens anders aan dachten dan aan genot. Met een rood hoofd en raar gevoel zag ik dat mijn vriend de plaats van mijn oom innam en zijn dikke eikel voor de half openstaande kier van Joke hield, ik zag dat Joke haar onderlichaam opdrukte en de dikke stam gleed zonder moeite in haar kutje, wild ramde Bert bovenop Joke en oom Gerard zat zich bij hetkijken naar de neukpartij af te rukken.

Ik hoorde hem zeggen: Bert verlaagde het tempo en begon zacht op haar in te stoten, ik hoorde Joke weer kermen en Gerard was naast hun komen liggen en likte en zoog aan haar tietjes en gleed met zijn handen over haar buik en zat tussen de twee lichamen van Joke en Bert. Met zijn andere hand aaide hij over de gespierde billen van Bert en zijn bovenbenen.

IK vond het hartstikke geil en stond me op dit tafereel af te rukken. Ik wist niet wat te doen, was helemaal in shock en ging maar weer naar bed. Ik werd wakker van een warm lichaam dat zich tegen me aan vlijdde; voel je je al wat opgeknapt? Metéén kwam de gedachte boven van het tafereel dat ik eerder had gezien Joke geilend met mijn oom en mijn beste vriend.

Ik kreeg weer een erectie, Ohhh zei Joke je bent geil, zullen we nu de huwelijksnacht maar doen, op het feest ging je out en toen we thuiskwamen was je dronken en kon je niets meer. Wie heeft me thuisgebracht dan? We hebben een taxi genomen en de taxichauffeur en ik hebben je naar binnen gebracht, ik heb je uitgekleed maar je werd niet wakker, dus zijn we maar gaan slapen. Ik had alles gedroomd??

In ieder geval was ik nu hartstikke geil ook nog van het idee dat Joke door andere mannen was genomen, dus ik wilde wel neuken en snel ook we vrijdden en stoeiden, ik likte haar kutje en probeerde te ontdekken of er geil van andere mannen in zat, volgens mij rook ik wel sperma tusssen haar benen en dat maakte me nog geiler en ik stopte mijn pikkie snel in haar kutje, gloeiend heet was ze van binnen en ik beukte op haar in nog steeds in mijn geest het visioen van de mannen die haar met grote dikke lullen vulden.

Joke sloeg haar armen om me heen en drukte zich dicht tegen me aan, heerlijk fluisterde ze om zo lekker te neuken. Hijgend en kreunend kwam ik in haar klaar en ging van haar af om haar kutje te likken en leeg te zuigen. De volgende dagen bleven we lekker rustig aan doen en waren we bijna elke dag aan het sexen. We hadden 14 dagen vakantie dus deden lekker rustig aan en maakten veel uitstapjes en gingen vaak uit eten. De eerste maanden van ons huwelijk verliepen leuk en gezellig en we hadden heerlijhke sex, ik dacht dan ook dat ik het gedroomd of verbeeld had dat mijn oom en mijn vriend gebruik hadden gemaakt van mijn Joke.

Echter ik had een jaar later op het werk in mijn hand gesneden en moest naar het ziekenhuis om de snee te laten hechten, met mijn hand in verband kon ik mijn werk als slager niet meer doen dus ik werd naar huis gestuurd. Joke was ook naar haar werk dus ik was alléén thuis. Ik deed de deur achter me dicht en schrok, ik hoorde geluiden van boven.

Een inbreker kon niet anders,ik pakte een lat, die in de gang stond en sloop de trap op, zachtjes sloop ik over de overloop. Het geluid kwam uit onze slaapkamer, de deur was dicht. Ik probeerde door het sleutelgat te kijken en mijn hart klopte al sneller door de spanning maar nu sloeg het bijna op hol van de schrik, ik zag een grote lul tussen de benen van een vrouw Joke kon niet anders die zat er bovenop en bereed de grote stamper als een amazone.

Nadat ik van de eerste schrik bekomen was voelde ik mijn pikkie weer stijf worden, omdat mijn hand in het verband zat kon ik me niet met rechts afrukken, dus met mijn linkerhand masserde ik mijn lul. Ik wilde meer zien en zachtjes deed ik de kruk naar beneden en duwde de deur een stukje open, Gerard lag op bed en Joke zat bovenop hem en kuste en tongde hem en bereed zijn grote geslacht.

Lekker hé geil teefje zo'n grote dikke lul in je kutje, hoorde ik Gerard fluisteren. Jahhhh kreunde Joke heerlijk zo'n grote paal in mijn kleine kutje. Ik hield het niet meer en voelde het geil in mijn broek spuiten. Ik draaide me om en ging voorzichtig de trap weer af en ging naar buiten. In de frisse buitenlucht vroeg ik me af hoe lang dit al aan de gang was en waarom ik niets had gemerkt aan Joke, ons sexleven was nog even geil als voor ons trouwen.

Moest ik haar nu confronteren met wat ik had gezien? Ik liep een paar uur buiten rond en dacht nu zal hij wel weg zijn en ging naar huis terug. Ik kwam in een leeg huis, Joke was er niet. Ik liep naar boven en het bed was opgemaakt, ik sloeg de dekens weg en rook op de plek waar ze hadden gelegen, er lag nog nattigheid.

Ik rook eraan en kon niet laten de natte plek te likken, weer werd ik geil van het idee dat ik het zaad van een andere man aan het oplikken was en voelde me weer geil worden, ik trok mijn broek naar beneden en ging met mijn stijve pikkie op de natte plek liggen en begon er over heen te schuiven denkend aan wat ik had gezien de grote dikke geaderde lul die het kutje van mijn vrouw vulde, heftig kwam ik weer klaar en liet mijn sperma bij de natte plek op de slaapplek van Joke liggen en sloeg de dekens terug.

Om zes uur kwam Joke thuis en schrok, toen ze zag dat mijn hand in het verband zat en wilde alles weten van hoe het gebeurt was. Ik vertelde haar hoe het gekomen was en dat de snee gehecht moest worden in het ziekenhuis. Aan niets was te merken dat ze een paar uur eerder ruige sex met mijn oom met zijn grote leuter had gehad.

Die avond gebeurde er verder niets, ik had geen zin om te vrijen en Joke ook niet, we kusten elkaar welterusten en vielen in slaap. De volgende ochtend stond Joke op om naar haar werk te gaan, ik liep in de ziektewet en hoefde pas over 10 dagen terug te komen bij de huisarts om de hechtingen te laten verwijderen. In die tien dagen had ik lekker veel vrije tijd en ging veel wandelen en af en toe naar de bioscoop.

Op een dag kwam ik in een straat waarvan ik wist dat er een bioscoop was, niet zo groot en er draaiden altijd alternatieve films, even kijken wat er draait en liep naar binnen, het bleek dat het een sex bioscoop geworden was.

Nieuwsgierig keek ik de plaatjes en werd geil van wat ik zag besloot ik een kaartje te kopen. Het was stikdonker en de film liep continu door en ik mocht gaan zitten waar ik wou.

Het was rustig inde bioscoop maar enkele stoelen waren bezet het was warm en vochtig en ik rook de geur van sperma, uit mijn ooghoek zag ik bewegingen en toen ik beter keek zag ik dat een man zich af zat te trekken.

Ik ging onderuit gezakt zitten en onderging de film, een stel dertigers wilden opwinding in hun relatie en zochten een andere man die groter geschapen was dan haar partner om dat mee te doen, de vrouw had niet meer genoeg aan haar eigen man en wilde een forser geschapen partner. Ik schrok me rot en mijn pik werd halfslap, ik keek naast me en zag niets, ik keek half achterom en mijn gezicht zat bijna in de balzak van de man die achter mijn stoel stond met ontbloot onderstel, gebiologeerd keek ik naar de grote stijve die nu zo vlak bij mijn gezicht was, in een opwelling ging ik met mijn mond naar de stijve leuter en begon hem te likken, geil werd ik daarvan en door lust gedreven wilde ik meemaken wat Joke met Gerard en Bert had meegemaakt door die grote stijve lullen te verwennen.

De man achter me bood zijn grote stijve aan door met zijn duim de eikel in mijn mond te drukken, heftig begon ik te zuigen en de man bewoog de lul heen en weer in mijn mond. Hij gromde en kreunde ik ga spuiten, ik haal m uit je mond. Geïmproviseerde neukbeurt in de woonkamer angeboden door pornozot.

Interraciaal koppel neukt op de bank in de woonkamer Geïmproviseerde neukbeurt in de badkamer POV neukbeurt in de auto Prachtige brunette geneukt op de vloer van haar woonkamer Onbekend rondborstig meisje geneukt in de woonkamer Een geïmproviseerde orgie Een dromerige namiddag met Sophia Steele Als eerst plezier hebben in de ochtend Geïmproviseerde neukbeurt achter de bosjes Brutale neukbeurt in het bad Geimproviseerd neuken op het bureau De woonkamer rockt lekker Hete neukbeurt met mijn vriendinnetje's zus Brutale neukbeurt met de balprinses Rondborstige blondine heeft hardcore neukbeurt Lieve blonde tiener houdt van voorover buiken het krijgen

.


Spuitende lesbo man to man erotic massage