Sexx meisje vingert haar

sexx meisje vingert haar

Hoe groot is de kans op hiv? Ik voelde me een weekje na het contact minder lekker: Dag Tom, die vraag is niet te beantwoorden.

De kans op HIV door orale seks is erg klein sommigen zeggen zelfs minuscuul. Bloed en sperma verhogen die kans, maar daarmee is de kans niet opeens groot. Jouw symptomen kunnen gewoon een griepje zijn. Maar uiteraard kun je testen om zekerheid te krijgen. Ik weet dat een HIV test laten afnemen enkel na oraal contact wordt afgeraden, toch?

Maar ervanuit gaande wat u nu weet: Binnen 5 weken laten testen of niet echt nodig? Ik kan je geen advies gaan geven op basis van deze info. Als je je zorgen maakt raden we altijd de huisarts of GGD aan. Als het het gemoedsrust oplevert zou ik persoonlijk altijd testen. Het risico lijkt in dit geval niet groot, maar daar heb je weinig aan. Ik kan je simpelweg geen zekerheid geven. Ik heb contact opgenomen met het GGD.

Aangezien ze weten dat ik ongerust ben, raden ze testen voorlopig ook nog niet echt aan. Dat het risico laag is klopt sowieso. Het testen durf ik niets over te zeggen. Maar als de GGD testen nog niet aanraadt is dat kennelijk het protocol. Hallo, ik heb een vraag wat betreft mond-vagina contact.

Stel een man heeft chlamydia in zijn keel, hoe groot is de kans dat dit via beffen wordt overgebracht op de vrouw? Deze kans is erg klein.

Als de infectie zich in de keel bevindt is het door mond-vagina contact erg moeilijk over te brengen. Paar weken geleden hetzelfde meegemaakt als Tom hierboven. Ik nam contact op met soaaids. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wat HIV betreft. Maar wat denken jullie Testalize. Bedankt voor je opmerking. Dat orale seks onder veilige seks valt wil ik niet zeggen. Maar het risico op HIV is inderdaad minuscuul.

Ik ben homo en heb altijd aan veilige seks gedaan. Neuken en pijpen met condoom. Nu hoor ik van anderen die daten dat ze pijpen zonder condoom maar niet slikken. En ze doen ieder half jaar een soa test. Een op tien, een op duizend? Ik kan online geen prevalentiecijfers vinden. Die cijfers heb ik niet paraat. Als ze er überhaupt al zijn. Je zou eigenlijk per SOA moeten kijken.

De kans is HIV wordt minuscuul geacht. Dit verandert zodra er sperma en bloed bij komen kijken. Dus wondjes in de mond of bloedend tandvlees. De kans op een orale Gonorroe- of Chlamydia-infectie is groter. Wij vinden geregeld Gonorroe-infecties in de keel. De kans is moeilijk te bepalen en van meer factoren afhankelijk. Het risico op een orale SOA is kleiner dan op een genitale of anale variant maar er is wel degelijk risico. Hopelijk heb je hier wat aan. Stel ik heb chlamydia genital , we vrijen met condoom.

Maar ik heb met mijn vingers aan mijn vagina gevreven Ben niet echt naar binnen gegaan en vervolgens heeft mijn partner mijn vocht van mijn vingers afgelikt en daarna ik zelf ook. Hoe groot is dan de kans van besmetting? Ik breng overigens op dit moment altijd een soft tampon in omdat ik last heb van kontaktbloedingen.

Die kans is erg klein om op deze manier Chlamydia over te dragen. Hoe groot precies is niet te zeggen maar er lijkt geen contact te zijn met slijmvliezen in de situatie die je hier beschrijft.

Op dat moment neemt de kans op besmetting af. Stel ik heb chlamydia. Ik heb sex gehad met condoom en ik heb ook een soft tampon ingehad, wegen dat ik nogal snel last van kontaktbloedingen heb, en die dan mijn baarmoedermond beschermt.

Ik heb wel met mijn vingers aan mijn vagina gevreven. Niet echt erin geweest. Daarna hebben mijn partner en ik beiden het vocht van mijn vingers afgelikt. Stel ik zou chlamydia hebben, kan het zo door gegeven zijn? En wat als ik hem daarna pijp?

Chlamydia wordt vooral doorgegeven door contact met de slijmvliezen. Deze bevinden zich in penis, vagina, anus en mond. Op dat moment is Chlamydia zeer besmettelijk 50 procent kans op genitale of anale besmetting als je met iemand seks hebt die het heeft. De situatie die jij hier beschrijft is niet erg risicovol. Er bestaat wel eens kansje dat je elkaar zo besmet maar die kans is zeker niet groot.

Weet je of je Chlamydia hebt? Want misschien maak je je ongerust om niets. Ons advies is altijd om eerst te testen voordat je conclusies trekt. Testen kan uiteraard ook via huisarts of GGD als je dit prettiger vindt.

Als jij Chlamydia genitaal hebt dus in de vagina kun je dit niet doorgeven door alleen orale seks. Om Chlamydia oraal door te geven moet jij de infectie in de keel hebben. En ook dit moet je testen. Ik kan je op basis van dit verhaal eigenlijk geen enkele zekerheid geven. Ik kan hooguit zeggen dat de kans klein is. Als je je zorgen maakt raad ik je aan contact op te nemen met je huisarts. De vragen die je hebt krijgt een huisarts veel vaker. Hier kan je ook direct getest worden.

Ik heb onlangs gevreeen met mn vriendin ik die ik een maand kende. We hebben naakt gevreeën maar er is GEEN penetratie geweest, eikel was wel ontbloot, maar ze had wel haar regels.

Ik wil weten wat de kans is om HIV te krijgen, mocht zij seropositief zijn. En mocht er een kans zijn, hoe kan ik dan hiv dan toch overkrijgen? Dag Danny, zoals ik het nu lees is er geen kans op HIV. Is er een specifieke reden dat je je juist zorgen maakt over HIV?

Of ik een reden heb? Eigenlijk weet ik weinig van de achtergrond van mn vriendin. Ze zegt wel dat ze geen hiv heeft, maar echt test hebben we nooit gedaan. Dat besef ik nu pas. Heb alleen een beetje schrik dat, mocht zij seropositief zijn, haar menstrutatie bloed op een of andere manier in contact is gekomen mn ontblote eikel. Nogmaals, penetratie of beffen is nooit gebeurd.

HIV komt gelukkig relatief weinig voor. In sommige risicogroepen vind je het meer, denk hierbij aan groepen als mannen die seks hebben met mannen, mensen uit Sub-Sahara landen en sekswerkers. Bij hetero mannen en vrouwen gebeurt dit vaak niet, tenzij ze bepaald risico hebben gelopen. In dit geval zie ik geen echt risico. Mocht jouw vrienden HIV hebben dan is de kans op overdracht nog steeds heel klein zoals je nu beschrijft.

Weet je zeker dat er bloed in het spel was? Bedankt voor je reactie. Nee ik weet niet zeker of er wel bloed bij aan te pas kwam. Ik heb toch alvast niets gezien op mn penis.

Maar ze zei wel dat ze haar maandstonden had. Maar er is zeker geen penetratie geweest. Ik weet gewoon niet wat dekans is om hiv over te krijgen buiten penetratie om.

De kans op HIV lijkt me in dit geval gewoon nul. De kans dat jouw vriendin het heeft puur statistisch is al heel erg klein en gezien de situatie die je hier beschrijft is de kans op overdracht er niet. Ik ga er dan vanuit dat eventueel bloed je wat opgevallen. Voor de goede orde ik kan je nooit zekerheid geven op basis van deze gegevens maar met dit verhaal zou je in Nederland bij huisarts of GGD nooit op HIV getest worden. Daarvoor is er eigenlijk gewoon geen risico. Ik zit met een dringende vraag.

Ik heb sinds gisteren last van mijn keel wat duidt op een keelontsteking, maar de symptomen van een orale soa zijn daar identiek aan: Is het mogelijk dat ik een asymptotische, vaginale soa heb en door het pijpen na de seks deze ook in mijn keel heb gekregen? Ik zie jullie reactie met belangstelling tegemoet! De symptomen van een SOA zijn vaak algemeen en kunnen daarom vertekend werken.

De symptomen die jij beschrijft hoeven absoluut niet op een SOA te duiden. Koorts is bijvoorbeeld niet direct een symptoom van Chlamydia of Gonorroe. Pijn in de keel dan weer wel, maar dit kan vele andere oorzaken hebben. Als je twijfelt of je een SOA hebt vaginaal raad ik aan daar zeker te testen. Dit kan uiteraard via huisarts. De route die je nu beschrijft zou tot een orale SOA kunnen leiden. Maar als jij vaginaal een SOA hebt, is de kans groot dat jouw partner die ook al heeft.

Of hebben jullie altijd veilig seks? Zeker Chlamydia is zeer besmettelijk en komt veel voor. Door überhaupt onveilige orale seks te hebben — ongeacht of je er seks voor hebt gehad — loop je risico. Omdat ik flink in de war was ben ik 4 jaar geleden vreemdgegaan. Ik heb 2 mannen gepijpt, vermoedelijk ook geslikt weet ik niet meer. Waarvan ik bij 1 vermoedt dat de kans dat hij een soa had wel aannemelijk is, playboy typ in Turkije hem heb ik alleen gezoend en onveilig gepijpt.

De ander heeft mij nog gebeft en is met condoom bij mij binnen geweest. Ik heb nooit klachten gehad. Nu door uitblijvende zwangerschap er pas op gefocust, periode eisprong tm menstruatie heb ik vaak een zeurderige pijn in onderbuik en steekjes meestal rechts, soms links. Is dit omdat ik bezig ben met zwanger worden? Of zou het na jaren toch een symptoom kunnen zijn? Dat een oraal opgelopen chlamydia in de afgelopen 4 jaar toch schade aan mijn eierstokken heeft gegeven?

Kan het zijn dat ik al 4 jaar met oraal opgelopen soa rondloop? Pijpen vriend gebeurt nauwelijks, pas 2 jaar doen wij het zonder condoom, hij heeft geen klachten. Binnenkort worden we getest, middels een CAT test… maar zou mij graag geestelijk voorbereiden.

Een orale SOA kan geen eileiderontsteking een veelvoorkomende oorzaak van onvruchtbaarheid met zich meebrengen. Je kunt onvruchtbaar worden als de infectie zich in de vagina bevindt. Vanuit daar kunnen eileider ontstoken raken. Het is dus niet zo dat de SOA door het lichaam gaat.

De infectie beperkt zich tot een regio in je lichaam keel, vagina, anus. Is de behandeling hetzelfde voor iemand die net chlamydia heeft en iemand die al jaren ermee heeft rondgelopen? Of kost het meer antibiotica om dat weg te krijgen? Dit durf ik niet te zeggen. Niet iedere huisarts behandelt Chlamydia op precies dezelfde manier. Ik raad je aan bij klachten altijd naar huisarts te gaan.

De infectie bij jou is genitaal vastgesteld denk ik? Als de infectie zich alleen genitaal in penis of vagina bevindt kan ie niet via orale seks worden overgedragen. Ben je ook oraal getest? Ik heb alleen een urinetest gedaan, dat was wat de huisarts me meegaf… had ik dan ook oraal getest moeten worden? Ik begrijp je twijfel. Om een orale SOA op te sporen moet je oraal testen. Dit houdt een wattenstaafje in de keel in.

Jouw huisarts heeft je waarschijnlijk niet getest omdat het risico beperkt is. We horen dit vaker, en ergens is dit terecht.

Maar als jij zeker wil zijn dat je SOA niet ook in de keel hebt, moet je testen. Dat testen kan ook via huisarts natuurlijk. Ik kan zeggen dat de kans dat jij via orale seks een orale SOA overbrengt naar een vrouw gering is. Via vaginale seks is de kans al veel groter. Twee echtparen …altijd samen geweest …. Heb je dan ook kans op een soa? Beste G, dat zoenen levert geen risico op.

Orale seks heel weinig in dit geval. Als beide nooit een ander hebben gehad is de kans op een SOA sowieso minuscuul. De vraag is wel altijd, weet je zeker dat hij of zij nooit een ander heeft gehad? Ik heb enige tijd geleden een afspraakje gehad met een dame van kinky.

Haar kort gebeft en zij mij zonder condoom gepijpt dom dom. Hierna diverse vreemde symptomen gehad. Mij laten testen op gonorroe en chlamydia urine test via de huisarts. In hoe verre kan ik alsnog een soa hebben opgelopen? Ik maak me namelijk toch ernstige zorgen! Alvast bedankt voor het advies. Het risico bestaat, maar is klein. Had je de incubatietijd wel afgewacht? Dus minimaal 10 dagen na het contact getest?

En wat zijn je symptomen? Ja na 15 dagen is de test uitgevoerd! Kan het zijn dat je naast de test alsnog een keel soa oploopt of is dit uitgesloten na de uitgevoerde urine test? De symptomen was een opgezette teelbal en soms een kleurloze afscheiding.

Volgens de huisarts komt dit door stress want de test was negatief. Dan is de test betrouwbaar. Een eventuele keelinfectie spoor je niet op door urine te testen. De symptomen die je beschrijft hebben niets met een orale infectie maken.

En inderdaad kan stress voor symptomen zorgen. We zien dit veel vaker. Mocht je echt blijven twijfelen dan kun je nogmaals testen. Dit kan uiteraard via je huisarts. Wellicht geeft dit gemoedsrust maar persoonlijk zou ik er van uit durven gaan dat de eerste test gewoon betrouwbaar is.

Er is bij mij chlamydia vastgesteld na een test via een uitstrijkje. Mijn vriend is schoon, we hebben nog geen sex gehad maar ik heb hem wel gepijpt zonder condoom. Ik heb geen orale test gehad. In hoeverre heb ik hem nu besmet? Je bent positief getest. Ben je ook direct behandeld? In dat geval is een mogelijk orale infectie ook verholpen. De antibiotica werkt voor het hele lichaam.

Ik ben idd meteen behandeld, alleen 1 dag nadat ik de antibiotica heb ingenomen is dat gebeurd vandaar mijn vraag. De kans is klein maar als je een orale SOA had kan je het nog doorgegeven hebben in deze periode. Na 1 dag is de infectie zeer waarschijnlijk nog niet weg. Ik wil geen angst zaaien, de kans op een orale SOA is vrij klein. Maar alleen met testen krijg je zekerheid. Het risico is dan minuscuul.

Bloed en sperma worden als hoger risico beschouwd. Had je geen wondjes in de mond aften, bloedend tandvlees? Dat verhoogt namelijk ook het risico. Bij dragers kan HIV worden gevonden in speeksel, voorvocht en sperma. Het oraal slijmvlies heeft echter een goede barrièrefunctie en waarschijnlijk bevat speeksel HIV-remmende factoren. Ik had wel een aftje, maar dat was niet open dus geen wondje en het was de dag na het contact al weg.

Raadt u me dan aan om een hiv-test te doen of lijkt dit je niet nodig? Dag Max, als het geen wondje is geldt dat er voldoende barrièrefunctie in de mond is. Op basis van deze info zou testen niet nodig zijn. Het liefst zonder condoom. Nu heeft ze Herpes type 2 en ben ik bang dat zij mij misschien ook kan gaan besmetten. Ze heeft sinds 2 weken geen aanval meer en ga over 2 weken naar haar toe dus er zit een maand tussen.

Is de kans hoog dat ik besmet raak? Dag John, het gaat om genitale herpes? De kans op de besmetting is het hoogst rondom de periode dat er symptomen zichtbaar zijn maar er is altijd een kans op besmetting. Hallo, mijn vriend heeft enige tijd terug onveilige sex gehad met iemand die positief is getest op syfilis.

Nu is hij onlangs getest oraal genitaal en anaal maar dat was allemaal negatief. De arts had hem gezegd dat hij toch nog een keer terug moest komen om dat de incubatietijd 3 maanden is. Stel als hij straks positief wordt getest is hij nu dan al besmettelijk ondanks dat de testen negatief zijn.

En zo ja hoe groot is dan de kans op besmetting bij orale sex want dat hebben we wel gehad. Hoe groot die kans op besmetting is kan ik niet zeggen. Door orale seks is de kans vaak klein. Wij testen niet of Syfilis, dus ik raad je aan contact op te nemen met huisarts of GGD.

Bij mijn weten is de incubatietijd voor Syfilis korter dan 3 maanden. Ik maak mij ontzettend zorgen, om het feit dat ik heb een jongen heb gepijpt zonder condoom, dom dom hij klaar gekomen in mijn mond vervolgens meteen uitgespuugd. Verder heb ik nooit in mijn leven vaginaal sex gehad. Wel is er een week daarna krentebaard geconstanteerd door de huisarts.

Ik zelf denk dat een huisarts niet zomaar iets constateerd. Dag anoniem, als je je zorgen maakt raden we altijd aan naar de huisarts te gaan. Krentenbaard is overigens geen SOA maar wordt wel veroorzaakt door een bacterie. Jouw huisarts kan meer vertellen over het mogelijk risico en kan je natuurlijk ook testen. Ik ben al naar de huisarts geweest en de huisarts wees erop dat het krentebaard is en kreeg daarvoor een antibiotica zalf. Kan je mij misschien vertellen hoe groot de kans is op een soa als er oraal bevredigd word bij een man als dame zijnde en hij in een mond klaar komt graag hoor ik.

De kans op een orale SOA is klein, bij contact met sperma wordt dit risico wel groter. Het is lastig hier een cijfer aan te hangen.

Alleen testen geeft zekerheid. Laatst heb ik iemand alleen oraal bevredigd. De dag daarna had ik gelijk veel last van mijn keel pijn bij het slikken, branderig gevoel in de keel, gewoon keelpijn. Ik zocht er eerst niks achter, dacht misschien wordt ik wel verkouden. Zou dit een soa kunnen zijn en zo ja, wat zou dit kunnen zijn? De jongen is bi-seksueel en heeft zo ver ik weet eerder last gehad van chlamydia. Dag anoniem, de symptomen die je beschrijft zijn algemeen en betekenen vaak gewoon een griepje.

Het vervelende is dat dit ook de symptomen zijn van een orale SOA. Ik kan je geen enkel advies geven of dit nu een SOA of een griepje is. Testen is de enige manier. Mocht je je echt zorgen maken dan raden we altijd de huisarts aan. Ik heb toch nog een vraag. Enige tijd geleden heb ik kort een dame van kinky. Hoe groot is de kans op een soa als Syfilis of Hiv? Ik maak mij toch enigszins zorgen en heb stress hiervan!

Dag Chris, die kans is over het algemeen erg klein. Maar weet dat sekswerkers als hoog risico worden beschouwd. Wondjes in mond verhogen het risico. Dank en enigszins geruststellend. Maar ik laat mij voor de zekerheid alsnog op syfilis en hiv testen over 2 weken. Dan is het echt zeker. Even geduurd maar bloed onderzoek is verricht, uitkomst geen hiv of syfilis.

Geen bloed of sperma in de mond maar misschien wel wat voorvocht, geen idee. Drie dagen nadien heb ik keelpijn. Is dit een soa? Er kan Chlamydia of Gonorroe worden overgedragen. Die keelpijn die je beschrijft kan veel oorzaken hebben. In 3 dagen symptomen is vrij snel, het kan wel. Ik kan je onmogelijk zeggen of dit een SOA betreft.

Testen is de enige manier op zekerheid te krijgen. Sinds een half jaar heb ik een vriendin. Wij hebben ons nooit katen testen en recent maakte ik mij zorgen.

Ik ben toen een test gaan doen bij de GGD en had inderdaad Chlamydia. Hiervoor ben ik behandeld. Mijn vriendin grote kans dat ze het ook heeft ivm onveilige sex moet nog een afspraak maken bij de GGD. Na mijn behandeling heeft ze mij even kort gepijpt. Hoe groot is de kans dat ik nu weer chlamydia heb? Dag anoniem, ik begrijp je zorgen. Ik acht de kans niet groot. Jouw vriendin loopt het meest risico om de SOA vaginaal op te lopen. Oraal is de kans kleiner. Zij moet de SOA oraal hebben om hem via orale seks weer bij jou te brengen.

Die kans is klein. Maar wij hebben hiervoor ook onveilig orale sex gehad. Niet klaargekomen in beide richtingen.. Er is een kans bij orale seks, maar die kans is kleiner dan op een genitale SOA. Als je zekerheid wil hebben moet je testen. Zo simpel is het gewoon. Maar de kans op een SOA door orale seks bij de man van haar mond naar jouw penis is zeer beperkt. Hallo, Ik heb sinds een tijdje een nieuwe vriend. Wij hebben alleen nog maar veilige seks gehad met condoom ik slik daarnaast ook nog de pil , maar orale seks zonder condoom.

Ik vertrouw mijn vriend in dat hij zegt dat hij het hiervoor altijd veilig heeft gedaan met andere bedpartners. Toch heb ik heel toevallig sinds een paar dagen keelpijn, hoewel ik ook een verstopte neus heb, dus dit kan ook gewoon een verkoudheid zijn.

Nu is mijn vraag, hoe groot is de kans dat ik toch een soa heb opgelopen in mijn keel? Ik vind het moeilijk om hier met mijn vriend over te praten omdat ik hem niet wil beledigen of het gevoel geven dat ik hem niet vertrouw.

Ik begrijp je situatie volledig. Dit zou ik ook hebben. De kans is klein, dat kan ik je direct meedelen. Ik acht — gezien de tijd van het jaar — de kans groot dat het om een reguliere verkoudheid gaat. Maar ik kan je nooit zekerheid geven op deze manier. Mijn vriend en ik hebben een trio gehad met een andere man zonder condoom. Alle 3 zijn we schoon geen soas. Die andere man heeft ook een vriendin waar die het regelmatig mee doet onveilig.

Bestaat er dan nog een kans op een soa. Dag anoniem, bij onveilige seks loop je risico op een SOA. Als je zeker weet dat niemand een SOA heeft is er geen risico. Maar weet je dit echt zeker? Hallo, ik heb onlangs onveilige sex gehad met iemand. Na een dag of twee kreeg ik krampscheuten in onderbuik en ballen. De vrouw heeft nav de klachten een vaginale test gedaan maar was niet positief. Ik heb haar echter ook gerimt.. Dag anoniem, bij klachten raden we altijd de huisarts aan.

Testen is daarom aan te raden. Een eventuele anale infectie wordt inderdaad niet aangetoond met een vaginale test. Het is alleen niet voor de hand liggend dat je van alleen rimmen een genitale infectie oploopt. Je zou dan eventueel oraal besmet kunnen raken. Maar nogmaals, ga met deze klachten naar de huisarts. Ook even een vraagje, loop een beetje te stressen, laatst heeft een man mij gepijpt , en ben in zijn mond klaar gekomen.

Na 2 weken dingen ontdek aan me penis, mijn toompje is dik en ook wel beetje pijnlijk, ook zweertje er bij. Plasbuis ook gevoelig, geen afscheiding, ben bang voor syfilis, zou dat kunnen? Hij had het nooit eerder gedaan. Wel eens een vrouw gebeft.

Kan ik daar door ook hiv door op lopen? Mocht het syfilis zijn, hoe lang duurd dan zo n kuur.. Dan antwoorden op jouw vragen. Als de man in kwestie alleen ooit orale seks met een vrouw gehad heeft is de kans op een SOA zeer klein bij hem.

En dus is de kans ook zeer klein bij jou. Dankje wel voor je antwoord, sorry voor mijn ongeduld, beetje gestrest , nogmaals sorry!!. Ik ben al naar de arts geweest. Voor afname bloed en urine vorige week. Hallo, ik ben getest op chlamydia in overleg met huisarts omdat ik reden had aan te nemen dat mijn man was vreemdgegaan.

Nu ben ik zelf schaam mij diep ook een tijd geleden vreemdgegaan. Hierbij wel een condoom gebruikt, maar wel onbeschermde orale seks. Ik heb de man gepijpt. Kan ik deze man besmet hebben of hij mij? Ik ben positief getest op genitiale chlamydia. Bij jou bevond de infectie zich genitaal in de vagina.

Door orale seks te geven is jouw genitale infectie niet over te brengen. Ik denk dus niet dat jij hem besmet kunt hebben, tenzij je ook een orale infectie had. De vaginale seks was veilig, daar lopen jullie dus geen risico. Wellicht kan een orale test zekerheid bieden als je dit prettig vindt. Kan via huisarts maar uiteraard ook via ons. Hallo, Ik heb de vele vragen hier doorgelezen maar kwam deze situatie nog niet tegen.

Als je als man een vrouw beft, dan kan je daardoor oraal een SOA oplopen. Is deze SOA dan ook door te geven door de man als de man vervolgens door een andere vrouw wordt gepijpt?

De kans is klein, maar je kunt als man inderdaad een orale SOA oplopen als je een vrouw beft. Op dat moment kun je de SOA niet doorgeven als een vrouw jouw orale seks geeft. Daarvoor moet de SOA zich in de penis bevinden. Een SOA de infectie bevindt zich altijd op een bepaalde anatomische locatie penis, anus, keel.

Er moet seksueel contact zijn met die locatie om de SOA door te geven. Hi, ik ben een jongen van 22 jaar en heb een oudere man van 35 gepijpt. Hij zegt dat hij geen HIV heeft. Hij kwam klaar in mijn mond maar ik heb alles uitgespuugd. Zonder door te slikken. Maar ik ben zoo bang. Dat ik hiv heb of iets of ik dood ga? De kans op HIV bij orale is erg klein. Bloed en sperma verhogen die kans wel. Ik kan je helaas geen zekerheid geven, we raden altijd aan te testen. Hallo, Een tijd geleden ben ik onbeschermd oraal bevredigd door een vrouw.

Aantal maanden later ontdek ik kleine wratten genitale wratten vermoed ik. Kan het zijn dat zij een SOA heeft overgebracht? En zo ja, hoe kan ik mij hierop laten testen? De overdracht van genitale wratten door orale seks is erg zeldzaam. Weet jij zeker dat het genitale wratten zijn? Ik raad je aan dit eerst te testen. Dit testen kan via huisarts, wij bieden een dergelijke test niet aan. Een huisarts zal het kunnen zien en eventueel overgaan tot diagnostiek. Ik heb een tijdje geleden oraal contact gehad met een jongen.

Ik heb me 42 dagen na het contact exact 6 weken dus laten testen via een klassieke bloedtest bij de huisarts. Ook heb ik een urinetest gedaan.

Het risico is klein, maar dat beetje risico zit hem vooral in Chlamydia en Gonorroe. Ik denk dat je daar op getest bent. Daar ben ik inderdaad op getest, maar ook op HIV. Is een periode van 42 dagen 6 weken hiervoor ook genoeg? Ik raad je aan dit bij de huisarts na te vragen. HIV kent een incubatietijd van 90 dagen, maar er zijn testen die het eerder kunnen opsporen.

Maar nogmaals, vraag dit na bij je huisarts. Wij hebben geen zicht op jouw test. Na het lezen van al vragen en reacties vroeg ik mij het volgende af: Is het mogelijk wanneer je oraal een soa oploopt, dat dit kan resulteren in vaginale klachten. Of dat die soa zich enkel dan bevind in je keel. Daarbij komt dan ook de vraag of je je oraal opgelopen soa vaginaal kan doorgeven bij onveilige seks. Dag Babs, wanneer je oraal een SOA oploopt staat dit los van een vaginale infectie.

Je zult van een orale SOA geen vaginale klachten krijgen. Ook kan je een orale SOA niet doorgeven door vaginale seks. Hoi is het mogelijk een soa te krijgen door te kussen? Vooral syfilis zou besmetting geven en herpes? Hoe groot is die kans? En kan je een soa krijgen van aanraking geslachtsdelen en wat spelen maar ondergoed aan en geen sex? Syfilis loop je niet op door te kussen.

Syfilis wordt sowieso gelukkig relatief weinig gevonden. Herpes zou met kussen kunnen worden overgebracht. Het gaat dan om het virus wat ook een koortslip veroorzaakt. In de regel zien we dit niet als SOA. Een SOA loop je op door onbeschermde seks. Met aanraking geslachtsdelen is besmetting erg lastig. Het kan met besmette handen maar ook dan is de kans klein. Als ik jouw verhaal lees lijkt mij het risico eigenlijk gewoon nul. Ik heb mij toen ik vijftig werd is getrakteerd op een prostituée een erg lieve dame, ik heb Toen ongeveer een minuut onbeschermd vaginale sex gehad, ik heb wel is gehoord dat je bij kort onbeschermd contact de kans niet groot is om een soa op te krijgen wat is hier van waar?

BV dank, groeten Ab. Ook met heel even onbeschermde seks is er gewoon risico op een SOA. Er is contact geweest met slijmvliezen waardoor er besmettingsgevaar is.

Heey, mijn vriend is kortgeleden positief getest op genitale chlamydia en ik ben negatief getest. Dit zit al de hele tijd te knagen over hoe dat kan. Ik heb veel onveilige seks met hem aangezien hij men vaste partner is. Daarnaast ben ik niet altijd trouw geweest in de relatie en ik weet haast zeker hij wel.

Is het dan mogelijk dat ik orale of anale chlamydia heb en heeft het zin om me ook daarop te gaan testen? Goedemiddag, het zou kunnen dat je anaal positief test. Dat zien we wel eens. Je kunt genitaal negatief testen en anaal positief. In dat geval moet er anaal getest worden. Maar — zonder je op ideeën te brengen — het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw partner de infectie niet van jou heeft.

Ik ken de situatie niet maar ik moet het vermelden. Ze heeft me ook gepijpt, ze had kortgeleden wel keelontsteking gehad. Kan dat er iets mee te maken hebben? Dag anoniem, je bent nog niet getest toch? We raden altijd aan eerst te testen, daarna kan gekeken worden naar een oorzaak. Maar voor nu lijkt testen het belangrijkst.

Dit kan via ons maar ook via huisarts of GGD. Ik heb 3 weken geleden orale seks gehad met een jongen en ik ben er later achter gekomen dat hij vaak onveilige seks heeft met meisjes dus sneller kans op een SOA. Nu heb ik van de week weer orale seks maar ook gemeenschap gehad met een andere jongen.

Kan er een eventuele SOA op deze manier worden overgedragen? Een SOA kan inderdaad op deze manier worden doorgegeven. Een orale SOA is zeldzamer dan een genitale variant maar jij kunt een SOA oplopen en die ook weer doorgeven door orale seks.

Hallo, mijn vriendin is er laatst achter gekomen dat ze van haar vorige relatie een SOA heeft opgelopen chlamydia. In de tijd dat ze er nog niet achter was gekomen hebben wij orale seks gehad. Ik zelf heb niet gebeft alleen gevingerd. We vinden het verstandig om ook mij te laten testen. Welke test moet ik nu nemen? Dag anoniem, jij loopt genitaal risico.

Zij kan eventueel oraal ook nog testen. Maar wellicht is dit al gedaan. Hallo, Ik heb onveilige seks gehad met een vrouw die ik verder niet ken. Ik heb haar gebeft en we hebben onveilig gevreeën. Ik heb nu een genitale test laten doen maar geen orale test. En het lijkt er sowieso op dat beffen een lager risico met zich meebrengt in vergelijking met pijpen. We gaan er eigenlijk vanuit dat het risico hier nul is.

Het risico wordt hoger als er bloedcontact is geweest. Dag anoniem, dit is mogelijk. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt. Kun je een SOA krijgen van orale seks?

De klachten Klachten die je kunt oplopen van een SOA in je keel of mond zijn een pijnlijke, opgezette keel en wondjes in je mond. Dag Sas, Alleen Herpes kan op deze manier worden overgedragen. Is zo je vraag beantwoord? Met vriendelijke groet, testalize. Heb ik zo je vraag beantwoord? Kan je een soa oplopen door speeksel, bijvoorbeeld dat je penis nat wordt gemaakt met speeksel.

Dag Kees, Chlamydia en Gonorroe bijvoorbeeld. Maar de kans is heel erg klein. Hai Ik heb tijdje last van mijn keel en toevallig een blaasje op mijn wang..

Kan iemand mij duidelijkheid geven wat de symptomen zijn? Dag Daan, Alleen Herpes kan op deze manier worden overgedragen. Heb ik zo jouw vraag beantwoord? Dag anoniem, Een orale SOA is zeldzamer dan een genitale.

Dag anoniem, Allereerst is een orale SOA stukken zeldzamer dan een genitale. Heb ik je zo wat duidelijkheid kunnen verschaffen?

Dag anoniem, Als iemand een orale SOA heeft, zit deze bijna altijd diep in de keel. Dag Piet, Het is lastig om op basis van jeuk te vertellen of je iets hebt. Hey, Ik heb nu sinds een paar maandjes een relatie. Ik ga er dan wel vanuit dat je de afgelopen 2 jaar niet opnieuw besmet bent. Beste, De kans dat dit een SOA is, is klein. Dag Femke, De kans is niet heel groot maar ik wil je ook geen schijnveiligheid meegeven.

Onveilige orale seks dat is als ik onveilig bef? En loop ik kans op hiv op? Hallo, Bedankt voor de reactie! Ik vraag mij een ding af. Hoi, Als de vrouw een chlamydia infectie heeft en de man op haar ligt met een onderbroek aan. Dag anoniem, De kans is nul als een man met onderbroek aan op de vrouw ligt.

Hi, Laat ik mn verhaal vertellen, well ik heb met verschillende mannen sex gehad, onveilig in korte tijd dus. Beste, Onlangs heb ik onveilige orale sex gehad met een jongen die mij vertelde pas genezen te zijn van Genitale Wratten. Bedankt voor uw antwoord! Hopelijk heb ik je toch iets verder geholpen. Dag Jenny, De kans is erg klein.

Hallo, Ik heb mij onlangs laten testen voor een orale soa keeltest chlamidya en gonorroe omdat ik een man onveilig had gepijpt maar wel veilig met condoom gevreeën. Dag Sanne, Met een orale test kun je alleen een orale infectie opsporen.

Dag Moba, Ik kan niet zeggen hoe groot die kans is. Op welke soas zou ik dan kans maken ik ben enorm bang voor hiv en herpes.. Hallo Ik ben een jongen van 25 en heb ongeveer 3 weken geleden contact gehad met een andere jongen. Ik lees hier namelijk dat meeste risico is op clamydia en gonnoroe. Dag anoniempje, Het is altijd lastig om af te gaan op algemene symptomen zoals dit.

Hallo Bedankt voor je reactie Kan je mij precies vertellen hoe ik risico heb gelopen? Op welke soas dien ik mij te testen? Syfilis test kan ik niet vinden op jullie site. Dag Anoniempje, Dat verandert de zaak. Beste, Heb 5dageb geleden laten pijpen met condoom bij een prostitué,gisteren seks gehad met mijn vriendin zonder condoom en bij het klaar komen had ik een branderig gevoel en erna ook nog in de penis,had van morgen ook wat last van een drukkend gevoel net boven mijn penis?

Dag Pim, In theorie zou dit kunnen. Beste, Onlangs heb ik orale seks gehad. Zij heeft mij gepijpt en ik heb haar gebeft. Ben vandaag langs de huisarts geweest voor 2 testjes: Beste Anoniem, Hierbij nog het antwoord van onze microbioloog: Beste, Ongeveer 4 weken geleden heb ik met iemand afgesproken via de Grindr app. Dag anoniempje, Die kans is erg klein. Is een HIV test dan al direct nodig of nog niet echt aangeraden? Beste, Nee, dit kan niet. Ik heb je naam verwijderd en geanonimiseerd.

Beste Stel, ik pijp iemand zonder condoom en krijg geen sperma in de mond. Dag Tom, Ik kan je geen advies gaan geven op basis van deze info. Ik kan er niets aan toevoegen. Dag anoniem12, Deze kans is erg klein. Dag Matthias, Bedankt voor je opmerking. Dag Paul, Die cijfers heb ik niet paraat.

Het is ook een aanwijzing voor de nieuwe rol die je aanneemt en de onzekerheden die dat met zich meebrengt. Als je hetero bent, en toch droomt dat je het doet met iemand van hetzelfde geslacht is niet zozeer een teken van een verborgen homosexueel verlangen, maar om het accent te leggen op zelfacceptatie en liefde voor jezelf.

Je zou meer in contact moeten komen met je mannelijke of vrouwelijke kant van jezelf. Dromen over een kakkerlak duiden op een behoefte aan vernieuwing of verjonging en de zelfreiniging van je psychologisch, emotioneel en spiritueel wezen. Je zou belangrijke aspecten van je leven opnieuw moeten beoordelen.

Wanneer je droomt over witte, fluffy wolken, staat dit symbool voor innerlijke rust en spirituele harmonie. Een probleem uit je wakend bestaan zou opgelost kunnen zijn.

Als je droomt over grijze, sombere wolken duidt dit op depressie of woede. Je blik kan vertroebeld zijn. Dreigende wolken, of wolken in een storm wijzen op een aanstaande uitbarsting van emoties. Het kan ook duiden op een gebrek aan wijsheid of verwarring in een bepaalde situatie. Een droom over geweld duidt op nog niet tot uitdrukking gebrachte razernij of woede. Deze droom zou kunnen verwijzen naar onderdrukte herinneringen van kindmisbruik.

Dromen over overledenen zijn te persoonlijk om met een algemene droomduiding te verklaren. De belangrijkste leidraad in het vinden van een betekenis voor dit type droom is je eigen gevoel.

Wanneer je dode mensen in je droom ziet, is dit een waarschuwing dat je beïnvloedt word door negatieve mensen, of dat je optrekt met de verkeerde groep. Je zou materieel verlies kunnen leiden.

Dit soort droom kan ook een manier zijn om het gevoel dat je had bij degene die overleden is, te verwerken. Als je droomt over iemand die al lang geleden overleden is, dan suggereert de droom dat een huidige situatie of relatie lijkt op de relatie die je had met de overleden persoon. De droom geeft aan hoe je je in de huidige situatie zou kunnen opstellen.

..

Lesbies zoenen tantra massage heerlensexx meisje vingert haar

Hoe groot is de kans op hiv? Ik voelde me een weekje na het contact minder lekker: Dag Tom, die vraag is niet te beantwoorden. De kans op HIV door orale seks is erg klein sommigen zeggen zelfs minuscuul.

Bloed en sperma verhogen die kans, maar daarmee is de kans niet opeens groot. Jouw symptomen kunnen gewoon een griepje zijn. Maar uiteraard kun je testen om zekerheid te krijgen. Ik weet dat een HIV test laten afnemen enkel na oraal contact wordt afgeraden, toch? Maar ervanuit gaande wat u nu weet: Binnen 5 weken laten testen of niet echt nodig? Ik kan je geen advies gaan geven op basis van deze info. Als je je zorgen maakt raden we altijd de huisarts of GGD aan.

Als het het gemoedsrust oplevert zou ik persoonlijk altijd testen. Het risico lijkt in dit geval niet groot, maar daar heb je weinig aan. Ik kan je simpelweg geen zekerheid geven.

Ik heb contact opgenomen met het GGD. Aangezien ze weten dat ik ongerust ben, raden ze testen voorlopig ook nog niet echt aan. Dat het risico laag is klopt sowieso. Het testen durf ik niets over te zeggen. Maar als de GGD testen nog niet aanraadt is dat kennelijk het protocol. Hallo, ik heb een vraag wat betreft mond-vagina contact. Stel een man heeft chlamydia in zijn keel, hoe groot is de kans dat dit via beffen wordt overgebracht op de vrouw?

Deze kans is erg klein. Als de infectie zich in de keel bevindt is het door mond-vagina contact erg moeilijk over te brengen. Paar weken geleden hetzelfde meegemaakt als Tom hierboven. Ik nam contact op met soaaids. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wat HIV betreft. Maar wat denken jullie Testalize. Bedankt voor je opmerking. Dat orale seks onder veilige seks valt wil ik niet zeggen. Maar het risico op HIV is inderdaad minuscuul.

Ik ben homo en heb altijd aan veilige seks gedaan. Neuken en pijpen met condoom. Nu hoor ik van anderen die daten dat ze pijpen zonder condoom maar niet slikken.

En ze doen ieder half jaar een soa test. Een op tien, een op duizend? Ik kan online geen prevalentiecijfers vinden. Die cijfers heb ik niet paraat. Als ze er überhaupt al zijn. Je zou eigenlijk per SOA moeten kijken. De kans is HIV wordt minuscuul geacht. Dit verandert zodra er sperma en bloed bij komen kijken. Dus wondjes in de mond of bloedend tandvlees. De kans op een orale Gonorroe- of Chlamydia-infectie is groter. Wij vinden geregeld Gonorroe-infecties in de keel.

De kans is moeilijk te bepalen en van meer factoren afhankelijk. Het risico op een orale SOA is kleiner dan op een genitale of anale variant maar er is wel degelijk risico. Hopelijk heb je hier wat aan. Stel ik heb chlamydia genital , we vrijen met condoom. Maar ik heb met mijn vingers aan mijn vagina gevreven Ben niet echt naar binnen gegaan en vervolgens heeft mijn partner mijn vocht van mijn vingers afgelikt en daarna ik zelf ook.

Hoe groot is dan de kans van besmetting? Ik breng overigens op dit moment altijd een soft tampon in omdat ik last heb van kontaktbloedingen. Die kans is erg klein om op deze manier Chlamydia over te dragen. Hoe groot precies is niet te zeggen maar er lijkt geen contact te zijn met slijmvliezen in de situatie die je hier beschrijft.

Op dat moment neemt de kans op besmetting af. Stel ik heb chlamydia. Ik heb sex gehad met condoom en ik heb ook een soft tampon ingehad, wegen dat ik nogal snel last van kontaktbloedingen heb, en die dan mijn baarmoedermond beschermt. Ik heb wel met mijn vingers aan mijn vagina gevreven. Niet echt erin geweest.

Daarna hebben mijn partner en ik beiden het vocht van mijn vingers afgelikt. Stel ik zou chlamydia hebben, kan het zo door gegeven zijn? En wat als ik hem daarna pijp? Chlamydia wordt vooral doorgegeven door contact met de slijmvliezen. Deze bevinden zich in penis, vagina, anus en mond.

Op dat moment is Chlamydia zeer besmettelijk 50 procent kans op genitale of anale besmetting als je met iemand seks hebt die het heeft. De situatie die jij hier beschrijft is niet erg risicovol. Er bestaat wel eens kansje dat je elkaar zo besmet maar die kans is zeker niet groot. Weet je of je Chlamydia hebt? Want misschien maak je je ongerust om niets. Ons advies is altijd om eerst te testen voordat je conclusies trekt.

Testen kan uiteraard ook via huisarts of GGD als je dit prettiger vindt. Als jij Chlamydia genitaal hebt dus in de vagina kun je dit niet doorgeven door alleen orale seks.

Om Chlamydia oraal door te geven moet jij de infectie in de keel hebben. En ook dit moet je testen. Ik kan je op basis van dit verhaal eigenlijk geen enkele zekerheid geven. Ik kan hooguit zeggen dat de kans klein is. Als je je zorgen maakt raad ik je aan contact op te nemen met je huisarts. De vragen die je hebt krijgt een huisarts veel vaker. Hier kan je ook direct getest worden.

Ik heb onlangs gevreeen met mn vriendin ik die ik een maand kende. We hebben naakt gevreeën maar er is GEEN penetratie geweest, eikel was wel ontbloot, maar ze had wel haar regels. Ik wil weten wat de kans is om HIV te krijgen, mocht zij seropositief zijn. En mocht er een kans zijn, hoe kan ik dan hiv dan toch overkrijgen? Dag Danny, zoals ik het nu lees is er geen kans op HIV. Is er een specifieke reden dat je je juist zorgen maakt over HIV? Of ik een reden heb? Eigenlijk weet ik weinig van de achtergrond van mn vriendin.

Ze zegt wel dat ze geen hiv heeft, maar echt test hebben we nooit gedaan. Dat besef ik nu pas. Heb alleen een beetje schrik dat, mocht zij seropositief zijn, haar menstrutatie bloed op een of andere manier in contact is gekomen mn ontblote eikel. Nogmaals, penetratie of beffen is nooit gebeurd. HIV komt gelukkig relatief weinig voor. In sommige risicogroepen vind je het meer, denk hierbij aan groepen als mannen die seks hebben met mannen, mensen uit Sub-Sahara landen en sekswerkers.

Bij hetero mannen en vrouwen gebeurt dit vaak niet, tenzij ze bepaald risico hebben gelopen. In dit geval zie ik geen echt risico. Mocht jouw vrienden HIV hebben dan is de kans op overdracht nog steeds heel klein zoals je nu beschrijft.

Weet je zeker dat er bloed in het spel was? Bedankt voor je reactie. Nee ik weet niet zeker of er wel bloed bij aan te pas kwam. Ik heb toch alvast niets gezien op mn penis. Maar ze zei wel dat ze haar maandstonden had. Maar er is zeker geen penetratie geweest. Ik weet gewoon niet wat dekans is om hiv over te krijgen buiten penetratie om.

De kans op HIV lijkt me in dit geval gewoon nul. De kans dat jouw vriendin het heeft puur statistisch is al heel erg klein en gezien de situatie die je hier beschrijft is de kans op overdracht er niet.

Ik ga er dan vanuit dat eventueel bloed je wat opgevallen. Voor de goede orde ik kan je nooit zekerheid geven op basis van deze gegevens maar met dit verhaal zou je in Nederland bij huisarts of GGD nooit op HIV getest worden. Daarvoor is er eigenlijk gewoon geen risico. Ik zit met een dringende vraag. Ik heb sinds gisteren last van mijn keel wat duidt op een keelontsteking, maar de symptomen van een orale soa zijn daar identiek aan: Is het mogelijk dat ik een asymptotische, vaginale soa heb en door het pijpen na de seks deze ook in mijn keel heb gekregen?

Ik zie jullie reactie met belangstelling tegemoet! De symptomen van een SOA zijn vaak algemeen en kunnen daarom vertekend werken. De symptomen die jij beschrijft hoeven absoluut niet op een SOA te duiden. Koorts is bijvoorbeeld niet direct een symptoom van Chlamydia of Gonorroe. Pijn in de keel dan weer wel, maar dit kan vele andere oorzaken hebben.

Als je twijfelt of je een SOA hebt vaginaal raad ik aan daar zeker te testen. Dit kan uiteraard via huisarts. De route die je nu beschrijft zou tot een orale SOA kunnen leiden. Maar als jij vaginaal een SOA hebt, is de kans groot dat jouw partner die ook al heeft.

Of hebben jullie altijd veilig seks? Zeker Chlamydia is zeer besmettelijk en komt veel voor. Door überhaupt onveilige orale seks te hebben — ongeacht of je er seks voor hebt gehad — loop je risico. Omdat ik flink in de war was ben ik 4 jaar geleden vreemdgegaan. Ik heb 2 mannen gepijpt, vermoedelijk ook geslikt weet ik niet meer. Waarvan ik bij 1 vermoedt dat de kans dat hij een soa had wel aannemelijk is, playboy typ in Turkije hem heb ik alleen gezoend en onveilig gepijpt.

De ander heeft mij nog gebeft en is met condoom bij mij binnen geweest. Ik heb nooit klachten gehad. Nu door uitblijvende zwangerschap er pas op gefocust, periode eisprong tm menstruatie heb ik vaak een zeurderige pijn in onderbuik en steekjes meestal rechts, soms links. Is dit omdat ik bezig ben met zwanger worden? Of zou het na jaren toch een symptoom kunnen zijn? Dat een oraal opgelopen chlamydia in de afgelopen 4 jaar toch schade aan mijn eierstokken heeft gegeven? Kan het zijn dat ik al 4 jaar met oraal opgelopen soa rondloop?

Pijpen vriend gebeurt nauwelijks, pas 2 jaar doen wij het zonder condoom, hij heeft geen klachten. Binnenkort worden we getest, middels een CAT test… maar zou mij graag geestelijk voorbereiden. Een orale SOA kan geen eileiderontsteking een veelvoorkomende oorzaak van onvruchtbaarheid met zich meebrengen. Je kunt onvruchtbaar worden als de infectie zich in de vagina bevindt.

Vanuit daar kunnen eileider ontstoken raken. Het is dus niet zo dat de SOA door het lichaam gaat. De infectie beperkt zich tot een regio in je lichaam keel, vagina, anus. Is de behandeling hetzelfde voor iemand die net chlamydia heeft en iemand die al jaren ermee heeft rondgelopen? Of kost het meer antibiotica om dat weg te krijgen? Dit durf ik niet te zeggen. Niet iedere huisarts behandelt Chlamydia op precies dezelfde manier.

Ik raad je aan bij klachten altijd naar huisarts te gaan. De infectie bij jou is genitaal vastgesteld denk ik? Als de infectie zich alleen genitaal in penis of vagina bevindt kan ie niet via orale seks worden overgedragen. Ben je ook oraal getest? Ik heb alleen een urinetest gedaan, dat was wat de huisarts me meegaf… had ik dan ook oraal getest moeten worden?

Ik begrijp je twijfel. Om een orale SOA op te sporen moet je oraal testen. Dit houdt een wattenstaafje in de keel in. Jouw huisarts heeft je waarschijnlijk niet getest omdat het risico beperkt is. We horen dit vaker, en ergens is dit terecht. Maar als jij zeker wil zijn dat je SOA niet ook in de keel hebt, moet je testen. Dat testen kan ook via huisarts natuurlijk. Ik kan zeggen dat de kans dat jij via orale seks een orale SOA overbrengt naar een vrouw gering is.

Via vaginale seks is de kans al veel groter. Twee echtparen …altijd samen geweest …. Heb je dan ook kans op een soa? Beste G, dat zoenen levert geen risico op. Orale seks heel weinig in dit geval. Als beide nooit een ander hebben gehad is de kans op een SOA sowieso minuscuul. De vraag is wel altijd, weet je zeker dat hij of zij nooit een ander heeft gehad? Ik heb enige tijd geleden een afspraakje gehad met een dame van kinky. Haar kort gebeft en zij mij zonder condoom gepijpt dom dom.

Hierna diverse vreemde symptomen gehad. Mij laten testen op gonorroe en chlamydia urine test via de huisarts. In hoe verre kan ik alsnog een soa hebben opgelopen? Ik maak me namelijk toch ernstige zorgen! Alvast bedankt voor het advies. Het risico bestaat, maar is klein. Had je de incubatietijd wel afgewacht?

Dus minimaal 10 dagen na het contact getest? En wat zijn je symptomen? Ja na 15 dagen is de test uitgevoerd! Kan het zijn dat je naast de test alsnog een keel soa oploopt of is dit uitgesloten na de uitgevoerde urine test? De symptomen was een opgezette teelbal en soms een kleurloze afscheiding. Volgens de huisarts komt dit door stress want de test was negatief. Dan is de test betrouwbaar.

Een eventuele keelinfectie spoor je niet op door urine te testen. De symptomen die je beschrijft hebben niets met een orale infectie maken. En inderdaad kan stress voor symptomen zorgen. We zien dit veel vaker.

Mocht je echt blijven twijfelen dan kun je nogmaals testen. Dit kan uiteraard via je huisarts. Wellicht geeft dit gemoedsrust maar persoonlijk zou ik er van uit durven gaan dat de eerste test gewoon betrouwbaar is. Er is bij mij chlamydia vastgesteld na een test via een uitstrijkje. Mijn vriend is schoon, we hebben nog geen sex gehad maar ik heb hem wel gepijpt zonder condoom. Ik heb geen orale test gehad. In hoeverre heb ik hem nu besmet? Je bent positief getest. Ben je ook direct behandeld?

In dat geval is een mogelijk orale infectie ook verholpen. De antibiotica werkt voor het hele lichaam. Ik ben idd meteen behandeld, alleen 1 dag nadat ik de antibiotica heb ingenomen is dat gebeurd vandaar mijn vraag. De kans is klein maar als je een orale SOA had kan je het nog doorgegeven hebben in deze periode. Na 1 dag is de infectie zeer waarschijnlijk nog niet weg.

Ik wil geen angst zaaien, de kans op een orale SOA is vrij klein. Maar alleen met testen krijg je zekerheid. Het risico is dan minuscuul. Bloed en sperma worden als hoger risico beschouwd. Had je geen wondjes in de mond aften, bloedend tandvlees? Dat verhoogt namelijk ook het risico. Bij dragers kan HIV worden gevonden in speeksel, voorvocht en sperma.

Het oraal slijmvlies heeft echter een goede barrièrefunctie en waarschijnlijk bevat speeksel HIV-remmende factoren. Ik had wel een aftje, maar dat was niet open dus geen wondje en het was de dag na het contact al weg. Raadt u me dan aan om een hiv-test te doen of lijkt dit je niet nodig? Dag Max, als het geen wondje is geldt dat er voldoende barrièrefunctie in de mond is.

Op basis van deze info zou testen niet nodig zijn. Het liefst zonder condoom. Nu heeft ze Herpes type 2 en ben ik bang dat zij mij misschien ook kan gaan besmetten. Ze heeft sinds 2 weken geen aanval meer en ga over 2 weken naar haar toe dus er zit een maand tussen. Is de kans hoog dat ik besmet raak?

Dag John, het gaat om genitale herpes? De kans op de besmetting is het hoogst rondom de periode dat er symptomen zichtbaar zijn maar er is altijd een kans op besmetting. Hallo, mijn vriend heeft enige tijd terug onveilige sex gehad met iemand die positief is getest op syfilis.

Nu is hij onlangs getest oraal genitaal en anaal maar dat was allemaal negatief. De arts had hem gezegd dat hij toch nog een keer terug moest komen om dat de incubatietijd 3 maanden is. Stel als hij straks positief wordt getest is hij nu dan al besmettelijk ondanks dat de testen negatief zijn.

En zo ja hoe groot is dan de kans op besmetting bij orale sex want dat hebben we wel gehad. Hoe groot die kans op besmetting is kan ik niet zeggen. Door orale seks is de kans vaak klein. Wij testen niet of Syfilis, dus ik raad je aan contact op te nemen met huisarts of GGD. Bij mijn weten is de incubatietijd voor Syfilis korter dan 3 maanden. Ik maak mij ontzettend zorgen, om het feit dat ik heb een jongen heb gepijpt zonder condoom, dom dom hij klaar gekomen in mijn mond vervolgens meteen uitgespuugd.

Verder heb ik nooit in mijn leven vaginaal sex gehad. Wel is er een week daarna krentebaard geconstanteerd door de huisarts. Ik zelf denk dat een huisarts niet zomaar iets constateerd. Dag anoniem, als je je zorgen maakt raden we altijd aan naar de huisarts te gaan. Krentenbaard is overigens geen SOA maar wordt wel veroorzaakt door een bacterie. Jouw huisarts kan meer vertellen over het mogelijk risico en kan je natuurlijk ook testen.

Ik ben al naar de huisarts geweest en de huisarts wees erop dat het krentebaard is en kreeg daarvoor een antibiotica zalf. Kan je mij misschien vertellen hoe groot de kans is op een soa als er oraal bevredigd word bij een man als dame zijnde en hij in een mond klaar komt graag hoor ik. De kans op een orale SOA is klein, bij contact met sperma wordt dit risico wel groter. Het is lastig hier een cijfer aan te hangen. Alleen testen geeft zekerheid.

Laatst heb ik iemand alleen oraal bevredigd. De dag daarna had ik gelijk veel last van mijn keel pijn bij het slikken, branderig gevoel in de keel, gewoon keelpijn.

Ik zocht er eerst niks achter, dacht misschien wordt ik wel verkouden. Zou dit een soa kunnen zijn en zo ja, wat zou dit kunnen zijn? De jongen is bi-seksueel en heeft zo ver ik weet eerder last gehad van chlamydia. Dag anoniem, de symptomen die je beschrijft zijn algemeen en betekenen vaak gewoon een griepje. Het vervelende is dat dit ook de symptomen zijn van een orale SOA. Ik kan je geen enkel advies geven of dit nu een SOA of een griepje is.

Testen is de enige manier. Mocht je je echt zorgen maken dan raden we altijd de huisarts aan. Ik heb toch nog een vraag. Enige tijd geleden heb ik kort een dame van kinky. Hoe groot is de kans op een soa als Syfilis of Hiv?

Ik maak mij toch enigszins zorgen en heb stress hiervan! Dag Chris, die kans is over het algemeen erg klein. Maar weet dat sekswerkers als hoog risico worden beschouwd. Wondjes in mond verhogen het risico. Dank en enigszins geruststellend. Maar ik laat mij voor de zekerheid alsnog op syfilis en hiv testen over 2 weken.

Dan is het echt zeker. Even geduurd maar bloed onderzoek is verricht, uitkomst geen hiv of syfilis. Geen bloed of sperma in de mond maar misschien wel wat voorvocht, geen idee. Drie dagen nadien heb ik keelpijn. Is dit een soa? Er kan Chlamydia of Gonorroe worden overgedragen. Die keelpijn die je beschrijft kan veel oorzaken hebben. In 3 dagen symptomen is vrij snel, het kan wel. Ik kan je onmogelijk zeggen of dit een SOA betreft. Testen is de enige manier op zekerheid te krijgen.

Sinds een half jaar heb ik een vriendin. Wij hebben ons nooit katen testen en recent maakte ik mij zorgen. Ik ben toen een test gaan doen bij de GGD en had inderdaad Chlamydia. Hiervoor ben ik behandeld. Mijn vriendin grote kans dat ze het ook heeft ivm onveilige sex moet nog een afspraak maken bij de GGD. Na mijn behandeling heeft ze mij even kort gepijpt. Hoe groot is de kans dat ik nu weer chlamydia heb?

Dag anoniem, ik begrijp je zorgen. Ik acht de kans niet groot. Jouw vriendin loopt het meest risico om de SOA vaginaal op te lopen. Oraal is de kans kleiner. Zij moet de SOA oraal hebben om hem via orale seks weer bij jou te brengen. Die kans is klein. Maar wij hebben hiervoor ook onveilig orale sex gehad.

Niet klaargekomen in beide richtingen.. Er is een kans bij orale seks, maar die kans is kleiner dan op een genitale SOA. Als je zekerheid wil hebben moet je testen. Zo simpel is het gewoon. Maar de kans op een SOA door orale seks bij de man van haar mond naar jouw penis is zeer beperkt. Hallo, Ik heb sinds een tijdje een nieuwe vriend. Wij hebben alleen nog maar veilige seks gehad met condoom ik slik daarnaast ook nog de pil , maar orale seks zonder condoom.

Ik vertrouw mijn vriend in dat hij zegt dat hij het hiervoor altijd veilig heeft gedaan met andere bedpartners. Toch heb ik heel toevallig sinds een paar dagen keelpijn, hoewel ik ook een verstopte neus heb, dus dit kan ook gewoon een verkoudheid zijn. Nu is mijn vraag, hoe groot is de kans dat ik toch een soa heb opgelopen in mijn keel? Ik vind het moeilijk om hier met mijn vriend over te praten omdat ik hem niet wil beledigen of het gevoel geven dat ik hem niet vertrouw.

Ik begrijp je situatie volledig. Dit zou ik ook hebben. De kans is klein, dat kan ik je direct meedelen. Ik acht — gezien de tijd van het jaar — de kans groot dat het om een reguliere verkoudheid gaat. Maar ik kan je nooit zekerheid geven op deze manier. Mijn vriend en ik hebben een trio gehad met een andere man zonder condoom.

Alle 3 zijn we schoon geen soas. Die andere man heeft ook een vriendin waar die het regelmatig mee doet onveilig. Bestaat er dan nog een kans op een soa. Dag anoniem, bij onveilige seks loop je risico op een SOA. Als je zeker weet dat niemand een SOA heeft is er geen risico. Maar weet je dit echt zeker? Hallo, ik heb onlangs onveilige sex gehad met iemand. Na een dag of twee kreeg ik krampscheuten in onderbuik en ballen. De vrouw heeft nav de klachten een vaginale test gedaan maar was niet positief.

Ik heb haar echter ook gerimt.. Dag anoniem, bij klachten raden we altijd de huisarts aan. Testen is daarom aan te raden. Een eventuele anale infectie wordt inderdaad niet aangetoond met een vaginale test. Het is alleen niet voor de hand liggend dat je van alleen rimmen een genitale infectie oploopt.

Je zou dan eventueel oraal besmet kunnen raken. Maar nogmaals, ga met deze klachten naar de huisarts. Ook even een vraagje, loop een beetje te stressen, laatst heeft een man mij gepijpt , en ben in zijn mond klaar gekomen. Na 2 weken dingen ontdek aan me penis, mijn toompje is dik en ook wel beetje pijnlijk, ook zweertje er bij.

Plasbuis ook gevoelig, geen afscheiding, ben bang voor syfilis, zou dat kunnen? Hij had het nooit eerder gedaan. Wel eens een vrouw gebeft. Kan ik daar door ook hiv door op lopen? Mocht het syfilis zijn, hoe lang duurd dan zo n kuur.. Dan antwoorden op jouw vragen. Als de man in kwestie alleen ooit orale seks met een vrouw gehad heeft is de kans op een SOA zeer klein bij hem. En dus is de kans ook zeer klein bij jou.

Dankje wel voor je antwoord, sorry voor mijn ongeduld, beetje gestrest , nogmaals sorry!!. Ik ben al naar de arts geweest. Voor afname bloed en urine vorige week. Hallo, ik ben getest op chlamydia in overleg met huisarts omdat ik reden had aan te nemen dat mijn man was vreemdgegaan. Nu ben ik zelf schaam mij diep ook een tijd geleden vreemdgegaan. Hierbij wel een condoom gebruikt, maar wel onbeschermde orale seks. Ik heb de man gepijpt. Kan ik deze man besmet hebben of hij mij? Ik ben positief getest op genitiale chlamydia.

Bij jou bevond de infectie zich genitaal in de vagina. Door orale seks te geven is jouw genitale infectie niet over te brengen. Ik denk dus niet dat jij hem besmet kunt hebben, tenzij je ook een orale infectie had.

De vaginale seks was veilig, daar lopen jullie dus geen risico. Wellicht kan een orale test zekerheid bieden als je dit prettig vindt. Kan via huisarts maar uiteraard ook via ons.

Hallo, Ik heb de vele vragen hier doorgelezen maar kwam deze situatie nog niet tegen. Als je als man een vrouw beft, dan kan je daardoor oraal een SOA oplopen.

Is deze SOA dan ook door te geven door de man als de man vervolgens door een andere vrouw wordt gepijpt? De kans is klein, maar je kunt als man inderdaad een orale SOA oplopen als je een vrouw beft. Op dat moment kun je de SOA niet doorgeven als een vrouw jouw orale seks geeft. Daarvoor moet de SOA zich in de penis bevinden. Een SOA de infectie bevindt zich altijd op een bepaalde anatomische locatie penis, anus, keel.

Er moet seksueel contact zijn met die locatie om de SOA door te geven. Hi, ik ben een jongen van 22 jaar en heb een oudere man van 35 gepijpt. Hij zegt dat hij geen HIV heeft. Hij kwam klaar in mijn mond maar ik heb alles uitgespuugd.

Zonder door te slikken. Maar ik ben zoo bang. Dat ik hiv heb of iets of ik dood ga? De kans op HIV bij orale is erg klein. Bloed en sperma verhogen die kans wel. Ik kan je helaas geen zekerheid geven, we raden altijd aan te testen. Hallo, Een tijd geleden ben ik onbeschermd oraal bevredigd door een vrouw. Aantal maanden later ontdek ik kleine wratten genitale wratten vermoed ik. Kan het zijn dat zij een SOA heeft overgebracht?

En zo ja, hoe kan ik mij hierop laten testen? De overdracht van genitale wratten door orale seks is erg zeldzaam.

Weet jij zeker dat het genitale wratten zijn? Ik raad je aan dit eerst te testen. Dit testen kan via huisarts, wij bieden een dergelijke test niet aan. Een huisarts zal het kunnen zien en eventueel overgaan tot diagnostiek. Ik heb een tijdje geleden oraal contact gehad met een jongen. Ik heb me 42 dagen na het contact exact 6 weken dus laten testen via een klassieke bloedtest bij de huisarts. Ook heb ik een urinetest gedaan.

Het risico is klein, maar dat beetje risico zit hem vooral in Chlamydia en Gonorroe. Ik denk dat je daar op getest bent. Daar ben ik inderdaad op getest, maar ook op HIV.

Is een periode van 42 dagen 6 weken hiervoor ook genoeg? Ik raad je aan dit bij de huisarts na te vragen. HIV kent een incubatietijd van 90 dagen, maar er zijn testen die het eerder kunnen opsporen. Maar nogmaals, vraag dit na bij je huisarts. Wij hebben geen zicht op jouw test. Na het lezen van al vragen en reacties vroeg ik mij het volgende af: Is het mogelijk wanneer je oraal een soa oploopt, dat dit kan resulteren in vaginale klachten.

Of dat die soa zich enkel dan bevind in je keel. Daarbij komt dan ook de vraag of je je oraal opgelopen soa vaginaal kan doorgeven bij onveilige seks. Dag Babs, wanneer je oraal een SOA oploopt staat dit los van een vaginale infectie. Je zult van een orale SOA geen vaginale klachten krijgen.

Ook kan je een orale SOA niet doorgeven door vaginale seks. Hoi is het mogelijk een soa te krijgen door te kussen? Vooral syfilis zou besmetting geven en herpes?

Hoe groot is die kans? En kan je een soa krijgen van aanraking geslachtsdelen en wat spelen maar ondergoed aan en geen sex? Syfilis loop je niet op door te kussen. Syfilis wordt sowieso gelukkig relatief weinig gevonden. Herpes zou met kussen kunnen worden overgebracht.

Het gaat dan om het virus wat ook een koortslip veroorzaakt. In de regel zien we dit niet als SOA. Een SOA loop je op door onbeschermde seks. Met aanraking geslachtsdelen is besmetting erg lastig. Het kan met besmette handen maar ook dan is de kans klein.

Als ik jouw verhaal lees lijkt mij het risico eigenlijk gewoon nul. Ik heb mij toen ik vijftig werd is getrakteerd op een prostituée een erg lieve dame, ik heb Toen ongeveer een minuut onbeschermd vaginale sex gehad, ik heb wel is gehoord dat je bij kort onbeschermd contact de kans niet groot is om een soa op te krijgen wat is hier van waar? BV dank, groeten Ab. Ook met heel even onbeschermde seks is er gewoon risico op een SOA.

Er is contact geweest met slijmvliezen waardoor er besmettingsgevaar is. Heey, mijn vriend is kortgeleden positief getest op genitale chlamydia en ik ben negatief getest.

Dit zit al de hele tijd te knagen over hoe dat kan. Ik heb veel onveilige seks met hem aangezien hij men vaste partner is. Daarnaast ben ik niet altijd trouw geweest in de relatie en ik weet haast zeker hij wel. Is het dan mogelijk dat ik orale of anale chlamydia heb en heeft het zin om me ook daarop te gaan testen?

Goedemiddag, het zou kunnen dat je anaal positief test. Dat zien we wel eens. Je kunt genitaal negatief testen en anaal positief. In dat geval moet er anaal getest worden. Maar — zonder je op ideeën te brengen — het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw partner de infectie niet van jou heeft. Ik ken de situatie niet maar ik moet het vermelden. Ze heeft me ook gepijpt, ze had kortgeleden wel keelontsteking gehad. Kan dat er iets mee te maken hebben? Dag anoniem, je bent nog niet getest toch? We raden altijd aan eerst te testen, daarna kan gekeken worden naar een oorzaak.

Maar voor nu lijkt testen het belangrijkst. Dit kan via ons maar ook via huisarts of GGD. Ik heb 3 weken geleden orale seks gehad met een jongen en ik ben er later achter gekomen dat hij vaak onveilige seks heeft met meisjes dus sneller kans op een SOA. Nu heb ik van de week weer orale seks maar ook gemeenschap gehad met een andere jongen. Kan er een eventuele SOA op deze manier worden overgedragen? Een SOA kan inderdaad op deze manier worden doorgegeven.

Een orale SOA is zeldzamer dan een genitale variant maar jij kunt een SOA oplopen en die ook weer doorgeven door orale seks. Hallo, mijn vriendin is er laatst achter gekomen dat ze van haar vorige relatie een SOA heeft opgelopen chlamydia.

In de tijd dat ze er nog niet achter was gekomen hebben wij orale seks gehad. Ik zelf heb niet gebeft alleen gevingerd. We vinden het verstandig om ook mij te laten testen. Welke test moet ik nu nemen?

Dag anoniem, jij loopt genitaal risico. Zij kan eventueel oraal ook nog testen. Maar wellicht is dit al gedaan. Hallo, Ik heb onveilige seks gehad met een vrouw die ik verder niet ken. Ik heb haar gebeft en we hebben onveilig gevreeën. Ik heb nu een genitale test laten doen maar geen orale test. En het lijkt er sowieso op dat beffen een lager risico met zich meebrengt in vergelijking met pijpen.

We gaan er eigenlijk vanuit dat het risico hier nul is. Het risico wordt hoger als er bloedcontact is geweest. Dag anoniem, dit is mogelijk.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt. Kun je een SOA krijgen van orale seks? De klachten Klachten die je kunt oplopen van een SOA in je keel of mond zijn een pijnlijke, opgezette keel en wondjes in je mond. Dag Sas, Alleen Herpes kan op deze manier worden overgedragen. Is zo je vraag beantwoord? Met vriendelijke groet, testalize. Heb ik zo je vraag beantwoord?

Kan je een soa oplopen door speeksel, bijvoorbeeld dat je penis nat wordt gemaakt met speeksel. Dag Kees, Chlamydia en Gonorroe bijvoorbeeld. Maar de kans is heel erg klein. Hai Ik heb tijdje last van mijn keel en toevallig een blaasje op mijn wang.. Kan iemand mij duidelijkheid geven wat de symptomen zijn? Dag Daan, Alleen Herpes kan op deze manier worden overgedragen. Heb ik zo jouw vraag beantwoord? Dag anoniem, Een orale SOA is zeldzamer dan een genitale.

Dag anoniem, Allereerst is een orale SOA stukken zeldzamer dan een genitale. Heb ik je zo wat duidelijkheid kunnen verschaffen? Dag anoniem, Als iemand een orale SOA heeft, zit deze bijna altijd diep in de keel. Dag Piet, Het is lastig om op basis van jeuk te vertellen of je iets hebt.

Hey, Ik heb nu sinds een paar maandjes een relatie. Ik ga er dan wel vanuit dat je de afgelopen 2 jaar niet opnieuw besmet bent. Beste, De kans dat dit een SOA is, is klein.

Dag Femke, De kans is niet heel groot maar ik wil je ook geen schijnveiligheid meegeven. Onveilige orale seks dat is als ik onveilig bef? En loop ik kans op hiv op? Hallo, Bedankt voor de reactie! Ik vraag mij een ding af. Hoi, Als de vrouw een chlamydia infectie heeft en de man op haar ligt met een onderbroek aan. Dag anoniem, De kans is nul als een man met onderbroek aan op de vrouw ligt.

Hi, Laat ik mn verhaal vertellen, well ik heb met verschillende mannen sex gehad, onveilig in korte tijd dus. Beste, Onlangs heb ik onveilige orale sex gehad met een jongen die mij vertelde pas genezen te zijn van Genitale Wratten.

Bedankt voor uw antwoord! Hopelijk heb ik je toch iets verder geholpen. Dag Jenny, De kans is erg klein. Hallo, Ik heb mij onlangs laten testen voor een orale soa keeltest chlamidya en gonorroe omdat ik een man onveilig had gepijpt maar wel veilig met condoom gevreeën.

Dag Sanne, Met een orale test kun je alleen een orale infectie opsporen. Dag Moba, Ik kan niet zeggen hoe groot die kans is. Op welke soas zou ik dan kans maken ik ben enorm bang voor hiv en herpes.. Hallo Ik ben een jongen van 25 en heb ongeveer 3 weken geleden contact gehad met een andere jongen. Ik lees hier namelijk dat meeste risico is op clamydia en gonnoroe.

Dag anoniempje, Het is altijd lastig om af te gaan op algemene symptomen zoals dit. Hallo Bedankt voor je reactie Kan je mij precies vertellen hoe ik risico heb gelopen? Op welke soas dien ik mij te testen?

Syfilis test kan ik niet vinden op jullie site. Dag Anoniempje, Dat verandert de zaak. Beste, Heb 5dageb geleden laten pijpen met condoom bij een prostitué,gisteren seks gehad met mijn vriendin zonder condoom en bij het klaar komen had ik een branderig gevoel en erna ook nog in de penis,had van morgen ook wat last van een drukkend gevoel net boven mijn penis? Dag Pim, In theorie zou dit kunnen. Beste, Onlangs heb ik orale seks gehad.

Zij heeft mij gepijpt en ik heb haar gebeft. Ben vandaag langs de huisarts geweest voor 2 testjes: Beste Anoniem, Hierbij nog het antwoord van onze microbioloog: Beste, Ongeveer 4 weken geleden heb ik met iemand afgesproken via de Grindr app. Dag anoniempje, Die kans is erg klein. Is een HIV test dan al direct nodig of nog niet echt aangeraden?

Beste, Nee, dit kan niet. Ik heb je naam verwijderd en geanonimiseerd. Beste Stel, ik pijp iemand zonder condoom en krijg geen sperma in de mond. Dag Tom, Ik kan je geen advies gaan geven op basis van deze info. Ik kan er niets aan toevoegen.

Dag anoniem12, Deze kans is erg klein. Dag Matthias, Bedankt voor je opmerking. Dag Paul, Die cijfers heb ik niet paraat. Het is ook een aanwijzing voor de nieuwe rol die je aanneemt en de onzekerheden die dat met zich meebrengt. Als je hetero bent, en toch droomt dat je het doet met iemand van hetzelfde geslacht is niet zozeer een teken van een verborgen homosexueel verlangen, maar om het accent te leggen op zelfacceptatie en liefde voor jezelf.

Je zou meer in contact moeten komen met je mannelijke of vrouwelijke kant van jezelf. Dromen over een kakkerlak duiden op een behoefte aan vernieuwing of verjonging en de zelfreiniging van je psychologisch, emotioneel en spiritueel wezen.

Je zou belangrijke aspecten van je leven opnieuw moeten beoordelen. Wanneer je droomt over witte, fluffy wolken, staat dit symbool voor innerlijke rust en spirituele harmonie. Een probleem uit je wakend bestaan zou opgelost kunnen zijn.

Als je droomt over grijze, sombere wolken duidt dit op depressie of woede. Je blik kan vertroebeld zijn. Dreigende wolken, of wolken in een storm wijzen op een aanstaande uitbarsting van emoties. Het kan ook duiden op een gebrek aan wijsheid of verwarring in een bepaalde situatie. Een droom over geweld duidt op nog niet tot uitdrukking gebrachte razernij of woede.

Deze droom zou kunnen verwijzen naar onderdrukte herinneringen van kindmisbruik. Dromen over overledenen zijn te persoonlijk om met een algemene droomduiding te verklaren.

De belangrijkste leidraad in het vinden van een betekenis voor dit type droom is je eigen gevoel. Wanneer je dode mensen in je droom ziet, is dit een waarschuwing dat je beïnvloedt word door negatieve mensen, of dat je optrekt met de verkeerde groep.

Je zou materieel verlies kunnen leiden. Dit soort droom kan ook een manier zijn om het gevoel dat je had bij degene die overleden is, te verwerken. Als je droomt over iemand die al lang geleden overleden is, dan suggereert de droom dat een huidige situatie of relatie lijkt op de relatie die je had met de overleden persoon. De droom geeft aan hoe je je in de huidige situatie zou kunnen opstellen.

..


Betaling in natura klein vrouwtje neuken


Forum Seksualiteit Seks met conciërge. Seks met conciërge Delen. Een vriendin van mij had het door gekregen en had het aan haar vriendje verteld. Die vertelde het aan de conciërge en die reageerden heel gewoon dat het wel over zou gaan.

Die dag regende het heel erg en ik vroeg aan hem of hij mijn fiets in het hok wou zetten achter de school waar niemand komt. Daar begon hij over dat ik verliefd op hem was en hij vertelde dat hij ook op mij was. We begonnen te zoenen en te knuffelen na 10 min zei ik dat ik naar huis moest wat we beide heel jammer vonden. Ik vroeg zijn nummer voor whatsapp en die gaf hij we begonnen te praten en we wouden allebij verder.

Elke dag gingen we even naar het hok om te zoenen en hij ging steeds een beetje verder zoals in mijn borsten knijpen en in me billen. Op zaterdag was ik van 2 tot 11 alleen thuis dus ik vroeg hem te komen. Hij kwam binnen ik deed de deur op slot en we Zoende.

Hij pakte me op en bracht me naar boven en legte me op mijn bed en kleedde ons beide uit. En we hebben toen heerlijk seks gehad nu pijp ik hem om vingerd of beft hij mij soms wel een heel uur. Zegt ie lachend ik zeg wel dat je een gesprekje had en mij dat gemeld hebt. Ik wou dit graag even kwijt en ik wil graag ook horen wat julie vinden. En ik weet dat het strafbaar is maar niemand komt er achter hij knipoogt ook nooit naar me gewoon alleen hoii Kiki net zoals bij de rest.

Oudste eerst Nieuwste eerst. Niemand komt er achter? Dat dacht mijn Nederlands docent ook toen hij het met een leerling deed en hij is nu zijn baan kwijt en strafrechtelijk vervolgd. Zeg nooit nooit ;-. Hoi Dit is niet echt goed! En ik denk dat ze er wel achter gaan komen op de een of andere manier! Het is misschien het beste om te stoppen met jullie verkering! En hoe is die concierge eigenlijk? Hij is altijd heel lief voor iedereen. Kiki ik zal wel uit kijken want dit is nogal apart hoor kmoet effe wennen aan dit probleem maar pas heel erg op en kijk zelf ook een beetje uit en hoe oud ben je?

Want dit zal je niet lang vol kunnen houden. Want zie je et voor je een baby waarvan de vader oer oud is dus let daar ook wel op. Ik 14 hij is Lieve Kiki, Ik ben het niet helemaal met de rest eens, ik ken 3 stellen waarvan mijn vader en zijn vriendin waar jaar tussen zit. Maar 42, meid dat is echt niet goed!

Ik vind het helemaal niet erg als hij 20 of zelfs 30 was geweest,maar 42 kan echt niet! Met een orale test kun je alleen een orale infectie opsporen.

Het is dus helaas niet zo dat je dan direct je hele lichaam test. Bij twijfel raad ik je aan een vaginale test te doen. Hallo ik werd 4dagen geleden oraal gepijpt door een betalende vrouw zonder condoom weliswaar ik ben echt dom geweest en ben zeer bang op een soa hoe groot is de kans op een soa en ik heb tot nu toe geen last van iets ik ben erg bang..

Ik kan niet zeggen hoe groot die kans is. Er bestaat altijd een kans dat de dame een kwestie een orale SOA heeft. Maar die kans is weer niet enorm groot. Het risico is bijvoorbeeld groter dat jij iets aan haar overbrengt indien je iets zou hebben dan andersom. Maar het gaat om een prostitué en dit is een hoog risicogroep. Er is maar een manier om zeker te weten en dat is door je te testen.

Dit kan via ons maar uiteraard ook via de huisarts. Maar dit kan pas na 10 dagen. Nu testen heeft geen zin! De kans op HIV is verwaarloosbaar klein. Het risico op herpes is groter. Ook is er een risico op Chlamydia en Gonorroe. Het algehele risico lijkt mee te vallen maar ik kan je geen zekerheid geven.

Een prostitué geldt als hoogrisico bij de GGD. Helaas heb ik sinds 1. Tevens heb ik een rode bult op mijn penis. Deze word wel al minder nu ik er niet aanzit en in zit te knijpen. Aan het begin dus bij het schaamhaar zegmaar. Deze lijkt niet op de evt syfilis zweren die ik zie op internet maar zou dit het wel kunnen zijn? Of komt dit misschien door het scheren?

Het is altijd lastig om af te gaan op algemene symptomen zoals dit. De rode bult kan meer oorzaken hebben dan alleen een eventuele SOA. Je hebt risico gelopen, dat wel. Testen is de enige manier om zekerheid te krijgen. Er zijn al 3 weken verstreken dus je kunt direct testen. Een je kunt natuurlijk gratis bij de GGD terecht.

Kan je mij precies vertellen hoe ik risico heb gelopen? Ben niet gepijpt alleen klaargekomen in de mond. Verder alleen betasten en zoenen. Dat verandert de zaak. In dat geval heb je vrijwel geen risico gelopen. Is er geen contact geweest tussen penis en mond? Hallo ik ga binnenkort trouwen ik en mijn vrouw hebben nog niks gedaan. Maar ik heb met mijn vrouw afgesproken om haar elke dag een uur de beffen en op zondag befdag heb ik besloten om haar die dag 6 uur te beffen maar ik wil het zonder lapje doen is veel lekkerder want anders likje rubber is dat erg om het zonder rubber te doen.

Beste anoniem, ik mag hopen dat jullie elkaar inmiddels vertrouwen aangezien er een huwelijk aan zit te komen. In dat geval is bescherming niet nodig. Maar jullie weten dit zelf het beste. Heb 5dageb geleden laten pijpen met condoom bij een prostitué,gisteren seks gehad met mijn vriendin zonder condoom en bij het klaar komen had ik een branderig gevoel en erna ook nog in de penis,had van morgen ook wat last van een drukkend gevoel net boven mijn penis?

Ze zegde mij altijd dat je van pijpen met een condoom geen soa kan krijgen? Heel soms kan een condoom scheuren, maar dit heb je dan vaak wel door.

Ik acht de kans op een SOA — op basis van jouw verhaal — minimaal. De condoom was niet gescheurd,dus ga ik er van uit dat ik mij zorgen maak om niets en dat het allemaal wat irritatie zal zijn? Dag Pim, een latexallergie kan inderdaad voor de irritatie zorgen.

De Symptomen van Chlamydia hebben we hier beschreven: Bij mannen is pijn bij het plassen een van de meest voorkomende klachten. In theorie zou dit kunnen. Maar in jouw geval lijkt het op klachten die niet met een SOA te maken hebben. Je hebt immers veilige orale seks gehad. Beste, Stel dat je onveilige orale seks hebt gehad, dan kan je dus een orale soa krijgen zoals chlamydia. Kan je dit dan opsporen met urineonderzoek en is een orale soa even gevaarlijk als een genitale soa?

Bv kan je van een orale soa als vrouw ook vruchtbaarheidsproblemen krijgen? Dag Anoniem, een orale SOA kan je niet opsporen met een urine onderzoek. Bij vrouwen testen we sowieso geen urine maar een uitstrijkje. Een orale SOA komt veel minder vaak voor dan een genitale variant. Het gevaar zit hem niet in onvruchtbaarheid, de infectie zit namelijk in de keel en niet bij eileider. Maar de infectie kan worden doorgegeven en uiteraard klachten geven. Dag Daan, je bent waarschijnlijk getest op Chlamydia en Gonorroe.

Heeft de huisarts niet verteld waar je op getest gaat worden? Want hiervoor ontvang je straks wel een rekening van de verzekeraar. Een aantal weken geleden heb ik een genitale soa test gedaan. Hieruit bleek dat ik clamydia had. Ik heb toen een kuur gehad dat ik alleen in 1 keer 2 pillen moest slikken. Ik weet de naam van de medicatie niet meer een week later ben ik bij de huisarts geweest en die zei dat ik er nu van af was.

Nadat ik hoorde dat ik clamydia had gaf ik het door aan mijn vriend. Hij heeft afgelopen woensdag dezelfde medicatie geslikt nadat bleek dat hij het ook had. Nu heb ik hem gisteren vrijdag gepijpt en zijn sperma doorgeslikt. Nu vraag ik me af of ik nu weer clamydia kan hebben?

Mijn huisarts zei namelijk dat als we allebei de medicatie hebben genomen dat we dan een week moeten wachten met onveilige seks. Dag anoniem, het advies is inderdaad altijd om minimaal een week te wachten na de behandeling voordat je onveilige seks hebt. Chlamydia kan je nogmaals oplopen, er treedt geen immuniteit op.

De infectie bij jouw vriend was na 2 dagen waarschijnlijk nog niet verdwenen. De kuur duurde waarschijnlijk een week. De kans op Chlamydia bij orale seks is veel kleiner dan bij genitale seks maar ik kan je geen zekerheid geven dat je het niet opnieuw hebt opgelopen. Ik heb begin augustus onveilig sex gehad. Nu heb ik sinds 2 weken stekend gevoel bij me plasbuis ik heb dit nooit eerder gehad zo een raar gevoel, me penis lijkt ook zwakker dan normaal, en sinds een paar dagen plakt er een heel dun laagje zwarte stof precies bij me uiteinde van me plasbuis, wanneer ik plas komen er 2 stralen.

Ik dacht eerst gewoon stof van me boxer maar dit is al de 4e dag zo en wel 2 x per dag veeg ik dit weg. Is dit ook een symptoon van een Soa?? Ik heb al een genitiale test afgelegt en moet wachten op uitslag, ik kan niet wachten en maak me zorgen.

Dag Anoniem, ik raad je aan contact op te nemen met huisarts of eventueel GGD. Bij klachten raden we standaard aan contact op te nemen met een huisarts. Het stekende gevoel kan op een SOA duiden maar hoeft niet.

Ik heb onlangs een uitstrijkje gedaan en hieruit blijkt dat ik het hpv-virus heb in mijn baarmoedermond. Nu ben ik ontzettend bang dat ik het virus ook in mijn keel heb, omdat ik ook orale seks heb gehad.

Ik heb onlangs een uitrijkje gedaan en hieruit bleek dat ik het hpv-virus heb in mijn baarmoeder. Hoe kan ik mij hierop laten testen? Maar ik zou daar in dit geval terughouden mee zijn. Het is een laag risico HPV en daarnaast is het zo dat het virus meestal, bij immuun competente patiënten vanzelf verdwijnt na 1,5 jaar. Daarnaast vraag ik me af wat je, in dit specifieke geval, met de uitslag zou doen. Eigenlijk niets; klinisch vervolgen. Ongeveer 4 weken geleden heb ik met iemand afgesproken via de Grindr app.

Ik heb hem zonder condoom gepijpt en hij mij met condoom geneukt. Aan het eind is hij klaargekomen op zijn buik en ongeveer 10 tot 15 seconden daarna heb ik een beetje daarvan opgelikt en doorgeslikt. Daarna is een klein deel daarvan terecht gekomen op mijn penis. Hoe groot is de kans dat ik een soa heb opgelopen en zo ja, welke dan? Maar sinds een paar dagen sta ik ermee op en ga ik ermee naar bed met de gedachte dat ik misschien wel een soa zou kunnen hebben opgelopen van dit ene avontuurtje… Maar verder heeft er dus niks plaatsgevonden.

Ik ben 17 jaar dus kan er maar moeilijk mee naar mijn ouders, uiteraard zou een advies van hier niet zo duidelijk kunnen zijn als een soa test, maar dan heb ik alvast wat zekerheid. Ik kan van de stress namelijk niet slapen en heb er ook af en toe nachtzweet van. Er bestaat een risico om via sperma een SOA door te geven.

Of het risico groot of klein is durf ik niet te zeggen op basis van deze info. Maar alleen testen geeft zekerheid. Je kunt gratis bij de GGD terecht. Wij testen alleen op Chlamydia en Gonorroe. Dag Ankie, dit kan niet. Er zullen zich op die locatie geen bacteriën bevinden om over te kunnen dragen. Ik heb op internet gelezen dat als je bloedend tandvlees hebt er kans is op hiv, ik heb wel eens dat mijn tandvlees bloed na het poetsen.

Heb ik nu kans op hiv of een soa? De kans op HIV neemt toe zodra er bloedcontact is. Dat wil niet zeggen dat die kans op overdracht nu opeens groot is.

Had je bloedend tandsvlees ten tijde van de orale seks? De kans op een SOA bestaat bij orale seks altijd. Ik kan je onmogelijk een kansberekening geven. Ja, er is een kans. Maar die kans is niet groot. Testen is enige manier om zekerheid te krijgen. Hoe groot is de kans om HIV op te lopen als je iemand pijpt zonder condoom?

Die kans is erg klein. Door sperma en wondjes wordt de kans groter. Maar in dit geval is de kans gewoon minimaal. Maar het risico is dermate klein dat dit niet aangeraden wordt. Jij bent uiteraard degene die hier over beslist. Nee, dit kan niet. Een SOA kan niet ontstaan op het moment dat beide partners de infectie niet hebben. Als jullie beiden clean zijn, is er geen risico op overdracht.

Dag, een korte vraag die deels hierboven al is beantwoord. De kans om chlamydia over te dragen via eenmalig contact van mond naar penis is verwaarloosbaar? Stel, ik pijp iemand zonder condoom en krijg geen sperma in de mond.

Maar heb mogelijks wel een wondje, aftje. Hoe groot is de kans op hiv? Ik voelde me een weekje na het contact minder lekker: Dag Tom, die vraag is niet te beantwoorden. De kans op HIV door orale seks is erg klein sommigen zeggen zelfs minuscuul.

Bloed en sperma verhogen die kans, maar daarmee is de kans niet opeens groot. Jouw symptomen kunnen gewoon een griepje zijn. Maar uiteraard kun je testen om zekerheid te krijgen. Ik weet dat een HIV test laten afnemen enkel na oraal contact wordt afgeraden, toch? Maar ervanuit gaande wat u nu weet: Binnen 5 weken laten testen of niet echt nodig?

Ik kan je geen advies gaan geven op basis van deze info. Als je je zorgen maakt raden we altijd de huisarts of GGD aan. Als het het gemoedsrust oplevert zou ik persoonlijk altijd testen. Het risico lijkt in dit geval niet groot, maar daar heb je weinig aan.

Ik kan je simpelweg geen zekerheid geven. Ik heb contact opgenomen met het GGD. Aangezien ze weten dat ik ongerust ben, raden ze testen voorlopig ook nog niet echt aan. Dat het risico laag is klopt sowieso. Het testen durf ik niets over te zeggen. Maar als de GGD testen nog niet aanraadt is dat kennelijk het protocol.

Hallo, ik heb een vraag wat betreft mond-vagina contact. Stel een man heeft chlamydia in zijn keel, hoe groot is de kans dat dit via beffen wordt overgebracht op de vrouw?

Deze kans is erg klein. Als de infectie zich in de keel bevindt is het door mond-vagina contact erg moeilijk over te brengen. Paar weken geleden hetzelfde meegemaakt als Tom hierboven. Ik nam contact op met soaaids. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wat HIV betreft.

Maar wat denken jullie Testalize. Bedankt voor je opmerking. Dat orale seks onder veilige seks valt wil ik niet zeggen. Maar het risico op HIV is inderdaad minuscuul. Ik ben homo en heb altijd aan veilige seks gedaan. Neuken en pijpen met condoom. Nu hoor ik van anderen die daten dat ze pijpen zonder condoom maar niet slikken. En ze doen ieder half jaar een soa test.

Een op tien, een op duizend? Ik kan online geen prevalentiecijfers vinden. Die cijfers heb ik niet paraat. Als ze er überhaupt al zijn. Je zou eigenlijk per SOA moeten kijken. De kans is HIV wordt minuscuul geacht. Dit verandert zodra er sperma en bloed bij komen kijken. Dus wondjes in de mond of bloedend tandvlees.

De kans op een orale Gonorroe- of Chlamydia-infectie is groter. Wij vinden geregeld Gonorroe-infecties in de keel. De kans is moeilijk te bepalen en van meer factoren afhankelijk. Het risico op een orale SOA is kleiner dan op een genitale of anale variant maar er is wel degelijk risico. Hopelijk heb je hier wat aan. Stel ik heb chlamydia genital , we vrijen met condoom. Maar ik heb met mijn vingers aan mijn vagina gevreven Ben niet echt naar binnen gegaan en vervolgens heeft mijn partner mijn vocht van mijn vingers afgelikt en daarna ik zelf ook.

Hoe groot is dan de kans van besmetting? Ik breng overigens op dit moment altijd een soft tampon in omdat ik last heb van kontaktbloedingen. Die kans is erg klein om op deze manier Chlamydia over te dragen. Hoe groot precies is niet te zeggen maar er lijkt geen contact te zijn met slijmvliezen in de situatie die je hier beschrijft. Op dat moment neemt de kans op besmetting af. Stel ik heb chlamydia.

Ik heb sex gehad met condoom en ik heb ook een soft tampon ingehad, wegen dat ik nogal snel last van kontaktbloedingen heb, en die dan mijn baarmoedermond beschermt.

Ik heb wel met mijn vingers aan mijn vagina gevreven. Niet echt erin geweest. Daarna hebben mijn partner en ik beiden het vocht van mijn vingers afgelikt. Stel ik zou chlamydia hebben, kan het zo door gegeven zijn? En wat als ik hem daarna pijp? Chlamydia wordt vooral doorgegeven door contact met de slijmvliezen. Deze bevinden zich in penis, vagina, anus en mond.

Op dat moment is Chlamydia zeer besmettelijk 50 procent kans op genitale of anale besmetting als je met iemand seks hebt die het heeft. De situatie die jij hier beschrijft is niet erg risicovol. Er bestaat wel eens kansje dat je elkaar zo besmet maar die kans is zeker niet groot.

Weet je of je Chlamydia hebt? Want misschien maak je je ongerust om niets. Ons advies is altijd om eerst te testen voordat je conclusies trekt. Testen kan uiteraard ook via huisarts of GGD als je dit prettiger vindt. Als jij Chlamydia genitaal hebt dus in de vagina kun je dit niet doorgeven door alleen orale seks. Om Chlamydia oraal door te geven moet jij de infectie in de keel hebben. En ook dit moet je testen.

Ik kan je op basis van dit verhaal eigenlijk geen enkele zekerheid geven. Ik kan hooguit zeggen dat de kans klein is. Als je je zorgen maakt raad ik je aan contact op te nemen met je huisarts. De vragen die je hebt krijgt een huisarts veel vaker. Hier kan je ook direct getest worden. Ik heb onlangs gevreeen met mn vriendin ik die ik een maand kende. We hebben naakt gevreeën maar er is GEEN penetratie geweest, eikel was wel ontbloot, maar ze had wel haar regels.

Ik wil weten wat de kans is om HIV te krijgen, mocht zij seropositief zijn. En mocht er een kans zijn, hoe kan ik dan hiv dan toch overkrijgen? Dag Danny, zoals ik het nu lees is er geen kans op HIV. Is er een specifieke reden dat je je juist zorgen maakt over HIV?

Of ik een reden heb? Eigenlijk weet ik weinig van de achtergrond van mn vriendin. Ze zegt wel dat ze geen hiv heeft, maar echt test hebben we nooit gedaan.

Dat besef ik nu pas. Heb alleen een beetje schrik dat, mocht zij seropositief zijn, haar menstrutatie bloed op een of andere manier in contact is gekomen mn ontblote eikel. Nogmaals, penetratie of beffen is nooit gebeurd. HIV komt gelukkig relatief weinig voor. In sommige risicogroepen vind je het meer, denk hierbij aan groepen als mannen die seks hebben met mannen, mensen uit Sub-Sahara landen en sekswerkers.

Bij hetero mannen en vrouwen gebeurt dit vaak niet, tenzij ze bepaald risico hebben gelopen. In dit geval zie ik geen echt risico. Mocht jouw vrienden HIV hebben dan is de kans op overdracht nog steeds heel klein zoals je nu beschrijft. Weet je zeker dat er bloed in het spel was? Bedankt voor je reactie. Nee ik weet niet zeker of er wel bloed bij aan te pas kwam.

Ik heb toch alvast niets gezien op mn penis. Maar ze zei wel dat ze haar maandstonden had. Maar er is zeker geen penetratie geweest. Ik weet gewoon niet wat dekans is om hiv over te krijgen buiten penetratie om. De kans op HIV lijkt me in dit geval gewoon nul. De kans dat jouw vriendin het heeft puur statistisch is al heel erg klein en gezien de situatie die je hier beschrijft is de kans op overdracht er niet.

Ik ga er dan vanuit dat eventueel bloed je wat opgevallen. Voor de goede orde ik kan je nooit zekerheid geven op basis van deze gegevens maar met dit verhaal zou je in Nederland bij huisarts of GGD nooit op HIV getest worden. Daarvoor is er eigenlijk gewoon geen risico. Ik zit met een dringende vraag. Ik heb sinds gisteren last van mijn keel wat duidt op een keelontsteking, maar de symptomen van een orale soa zijn daar identiek aan: Is het mogelijk dat ik een asymptotische, vaginale soa heb en door het pijpen na de seks deze ook in mijn keel heb gekregen?

Ik zie jullie reactie met belangstelling tegemoet! De symptomen van een SOA zijn vaak algemeen en kunnen daarom vertekend werken. De symptomen die jij beschrijft hoeven absoluut niet op een SOA te duiden. Koorts is bijvoorbeeld niet direct een symptoom van Chlamydia of Gonorroe. Pijn in de keel dan weer wel, maar dit kan vele andere oorzaken hebben.

Als je twijfelt of je een SOA hebt vaginaal raad ik aan daar zeker te testen. Dit kan uiteraard via huisarts. De route die je nu beschrijft zou tot een orale SOA kunnen leiden. Maar als jij vaginaal een SOA hebt, is de kans groot dat jouw partner die ook al heeft. Of hebben jullie altijd veilig seks?

Zeker Chlamydia is zeer besmettelijk en komt veel voor. Door überhaupt onveilige orale seks te hebben — ongeacht of je er seks voor hebt gehad — loop je risico. Omdat ik flink in de war was ben ik 4 jaar geleden vreemdgegaan. Ik heb 2 mannen gepijpt, vermoedelijk ook geslikt weet ik niet meer. Waarvan ik bij 1 vermoedt dat de kans dat hij een soa had wel aannemelijk is, playboy typ in Turkije hem heb ik alleen gezoend en onveilig gepijpt.

De ander heeft mij nog gebeft en is met condoom bij mij binnen geweest. Ik heb nooit klachten gehad. Nu door uitblijvende zwangerschap er pas op gefocust, periode eisprong tm menstruatie heb ik vaak een zeurderige pijn in onderbuik en steekjes meestal rechts, soms links.

Is dit omdat ik bezig ben met zwanger worden? Of zou het na jaren toch een symptoom kunnen zijn? Dat een oraal opgelopen chlamydia in de afgelopen 4 jaar toch schade aan mijn eierstokken heeft gegeven? Kan het zijn dat ik al 4 jaar met oraal opgelopen soa rondloop? Pijpen vriend gebeurt nauwelijks, pas 2 jaar doen wij het zonder condoom, hij heeft geen klachten.

Binnenkort worden we getest, middels een CAT test… maar zou mij graag geestelijk voorbereiden. Een orale SOA kan geen eileiderontsteking een veelvoorkomende oorzaak van onvruchtbaarheid met zich meebrengen.

Je kunt onvruchtbaar worden als de infectie zich in de vagina bevindt. Vanuit daar kunnen eileider ontstoken raken. Het is dus niet zo dat de SOA door het lichaam gaat. De infectie beperkt zich tot een regio in je lichaam keel, vagina, anus. Is de behandeling hetzelfde voor iemand die net chlamydia heeft en iemand die al jaren ermee heeft rondgelopen?

Of kost het meer antibiotica om dat weg te krijgen? Dit durf ik niet te zeggen. Niet iedere huisarts behandelt Chlamydia op precies dezelfde manier. Ik raad je aan bij klachten altijd naar huisarts te gaan. De infectie bij jou is genitaal vastgesteld denk ik? Als de infectie zich alleen genitaal in penis of vagina bevindt kan ie niet via orale seks worden overgedragen.

Ben je ook oraal getest? Ik heb alleen een urinetest gedaan, dat was wat de huisarts me meegaf… had ik dan ook oraal getest moeten worden? Ik begrijp je twijfel. Om een orale SOA op te sporen moet je oraal testen. Dit houdt een wattenstaafje in de keel in. Jouw huisarts heeft je waarschijnlijk niet getest omdat het risico beperkt is. We horen dit vaker, en ergens is dit terecht.

Maar als jij zeker wil zijn dat je SOA niet ook in de keel hebt, moet je testen. Dat testen kan ook via huisarts natuurlijk. Ik kan zeggen dat de kans dat jij via orale seks een orale SOA overbrengt naar een vrouw gering is. Via vaginale seks is de kans al veel groter. Twee echtparen …altijd samen geweest …. Heb je dan ook kans op een soa? Beste G, dat zoenen levert geen risico op.

Orale seks heel weinig in dit geval. Als beide nooit een ander hebben gehad is de kans op een SOA sowieso minuscuul.

De vraag is wel altijd, weet je zeker dat hij of zij nooit een ander heeft gehad? Ik heb enige tijd geleden een afspraakje gehad met een dame van kinky. Haar kort gebeft en zij mij zonder condoom gepijpt dom dom. Hierna diverse vreemde symptomen gehad. Mij laten testen op gonorroe en chlamydia urine test via de huisarts. In hoe verre kan ik alsnog een soa hebben opgelopen? Ik maak me namelijk toch ernstige zorgen! Alvast bedankt voor het advies. Het risico bestaat, maar is klein.

Had je de incubatietijd wel afgewacht? Dus minimaal 10 dagen na het contact getest? En wat zijn je symptomen? Ja na 15 dagen is de test uitgevoerd! Kan het zijn dat je naast de test alsnog een keel soa oploopt of is dit uitgesloten na de uitgevoerde urine test?

De symptomen was een opgezette teelbal en soms een kleurloze afscheiding. Volgens de huisarts komt dit door stress want de test was negatief. Dan is de test betrouwbaar. Een eventuele keelinfectie spoor je niet op door urine te testen. De symptomen die je beschrijft hebben niets met een orale infectie maken. En inderdaad kan stress voor symptomen zorgen.

We zien dit veel vaker. Mocht je echt blijven twijfelen dan kun je nogmaals testen. Dit kan uiteraard via je huisarts. Wellicht geeft dit gemoedsrust maar persoonlijk zou ik er van uit durven gaan dat de eerste test gewoon betrouwbaar is. Er is bij mij chlamydia vastgesteld na een test via een uitstrijkje. Mijn vriend is schoon, we hebben nog geen sex gehad maar ik heb hem wel gepijpt zonder condoom. Ik heb geen orale test gehad. In hoeverre heb ik hem nu besmet? Je bent positief getest.

Ben je ook direct behandeld? In dat geval is een mogelijk orale infectie ook verholpen. De antibiotica werkt voor het hele lichaam. Ik ben idd meteen behandeld, alleen 1 dag nadat ik de antibiotica heb ingenomen is dat gebeurd vandaar mijn vraag. De kans is klein maar als je een orale SOA had kan je het nog doorgegeven hebben in deze periode. Na 1 dag is de infectie zeer waarschijnlijk nog niet weg. Ik wil geen angst zaaien, de kans op een orale SOA is vrij klein.

Maar alleen met testen krijg je zekerheid. Het risico is dan minuscuul. Bloed en sperma worden als hoger risico beschouwd. Had je geen wondjes in de mond aften, bloedend tandvlees? Dat verhoogt namelijk ook het risico. Bij dragers kan HIV worden gevonden in speeksel, voorvocht en sperma. Het oraal slijmvlies heeft echter een goede barrièrefunctie en waarschijnlijk bevat speeksel HIV-remmende factoren. Ik had wel een aftje, maar dat was niet open dus geen wondje en het was de dag na het contact al weg.

Raadt u me dan aan om een hiv-test te doen of lijkt dit je niet nodig? Dag Max, als het geen wondje is geldt dat er voldoende barrièrefunctie in de mond is. Op basis van deze info zou testen niet nodig zijn. Het liefst zonder condoom. Nu heeft ze Herpes type 2 en ben ik bang dat zij mij misschien ook kan gaan besmetten. Ze heeft sinds 2 weken geen aanval meer en ga over 2 weken naar haar toe dus er zit een maand tussen.

Is de kans hoog dat ik besmet raak? Dag John, het gaat om genitale herpes? De kans op de besmetting is het hoogst rondom de periode dat er symptomen zichtbaar zijn maar er is altijd een kans op besmetting. Hallo, mijn vriend heeft enige tijd terug onveilige sex gehad met iemand die positief is getest op syfilis. Nu is hij onlangs getest oraal genitaal en anaal maar dat was allemaal negatief.

De arts had hem gezegd dat hij toch nog een keer terug moest komen om dat de incubatietijd 3 maanden is. Stel als hij straks positief wordt getest is hij nu dan al besmettelijk ondanks dat de testen negatief zijn. En zo ja hoe groot is dan de kans op besmetting bij orale sex want dat hebben we wel gehad. Hoe groot die kans op besmetting is kan ik niet zeggen. Door orale seks is de kans vaak klein. Wij testen niet of Syfilis, dus ik raad je aan contact op te nemen met huisarts of GGD.

Bij mijn weten is de incubatietijd voor Syfilis korter dan 3 maanden. Ik maak mij ontzettend zorgen, om het feit dat ik heb een jongen heb gepijpt zonder condoom, dom dom hij klaar gekomen in mijn mond vervolgens meteen uitgespuugd. Verder heb ik nooit in mijn leven vaginaal sex gehad. Wel is er een week daarna krentebaard geconstanteerd door de huisarts. Ik zelf denk dat een huisarts niet zomaar iets constateerd. Dag anoniem, als je je zorgen maakt raden we altijd aan naar de huisarts te gaan.

Krentenbaard is overigens geen SOA maar wordt wel veroorzaakt door een bacterie. Jouw huisarts kan meer vertellen over het mogelijk risico en kan je natuurlijk ook testen. Ik ben al naar de huisarts geweest en de huisarts wees erop dat het krentebaard is en kreeg daarvoor een antibiotica zalf.

Kan je mij misschien vertellen hoe groot de kans is op een soa als er oraal bevredigd word bij een man als dame zijnde en hij in een mond klaar komt graag hoor ik.

De kans op een orale SOA is klein, bij contact met sperma wordt dit risico wel groter. Het is lastig hier een cijfer aan te hangen. Alleen testen geeft zekerheid. Laatst heb ik iemand alleen oraal bevredigd.

De dag daarna had ik gelijk veel last van mijn keel pijn bij het slikken, branderig gevoel in de keel, gewoon keelpijn. Ik zocht er eerst niks achter, dacht misschien wordt ik wel verkouden. Zou dit een soa kunnen zijn en zo ja, wat zou dit kunnen zijn? De jongen is bi-seksueel en heeft zo ver ik weet eerder last gehad van chlamydia. Dag anoniem, de symptomen die je beschrijft zijn algemeen en betekenen vaak gewoon een griepje.

Het vervelende is dat dit ook de symptomen zijn van een orale SOA. Ik kan je geen enkel advies geven of dit nu een SOA of een griepje is. Testen is de enige manier. Mocht je je echt zorgen maken dan raden we altijd de huisarts aan. Ik heb toch nog een vraag. Enige tijd geleden heb ik kort een dame van kinky. Hoe groot is de kans op een soa als Syfilis of Hiv? Ik maak mij toch enigszins zorgen en heb stress hiervan! Dag Chris, die kans is over het algemeen erg klein. Maar weet dat sekswerkers als hoog risico worden beschouwd.

Wondjes in mond verhogen het risico. Dank en enigszins geruststellend. Maar ik laat mij voor de zekerheid alsnog op syfilis en hiv testen over 2 weken. Dan is het echt zeker.

Even geduurd maar bloed onderzoek is verricht, uitkomst geen hiv of syfilis. Geen bloed of sperma in de mond maar misschien wel wat voorvocht, geen idee. Drie dagen nadien heb ik keelpijn.

Is dit een soa? Er kan Chlamydia of Gonorroe worden overgedragen. Die keelpijn die je beschrijft kan veel oorzaken hebben. In 3 dagen symptomen is vrij snel, het kan wel. Ik kan je onmogelijk zeggen of dit een SOA betreft.

Testen is de enige manier op zekerheid te krijgen. Sinds een half jaar heb ik een vriendin. Wij hebben ons nooit katen testen en recent maakte ik mij zorgen. Ik ben toen een test gaan doen bij de GGD en had inderdaad Chlamydia. Hiervoor ben ik behandeld. Mijn vriendin grote kans dat ze het ook heeft ivm onveilige sex moet nog een afspraak maken bij de GGD. Na mijn behandeling heeft ze mij even kort gepijpt.

Hoe groot is de kans dat ik nu weer chlamydia heb? Dag anoniem, ik begrijp je zorgen. Ik acht de kans niet groot. Jouw vriendin loopt het meest risico om de SOA vaginaal op te lopen. Oraal is de kans kleiner. Zij moet de SOA oraal hebben om hem via orale seks weer bij jou te brengen. Die kans is klein. Maar wij hebben hiervoor ook onveilig orale sex gehad.

Niet klaargekomen in beide richtingen.. Er is een kans bij orale seks, maar die kans is kleiner dan op een genitale SOA. Als je zekerheid wil hebben moet je testen. Zo simpel is het gewoon. Maar de kans op een SOA door orale seks bij de man van haar mond naar jouw penis is zeer beperkt. Hallo, Ik heb sinds een tijdje een nieuwe vriend. Wij hebben alleen nog maar veilige seks gehad met condoom ik slik daarnaast ook nog de pil , maar orale seks zonder condoom.

Ik vertrouw mijn vriend in dat hij zegt dat hij het hiervoor altijd veilig heeft gedaan met andere bedpartners. Toch heb ik heel toevallig sinds een paar dagen keelpijn, hoewel ik ook een verstopte neus heb, dus dit kan ook gewoon een verkoudheid zijn.

Nu is mijn vraag, hoe groot is de kans dat ik toch een soa heb opgelopen in mijn keel? Ik vind het moeilijk om hier met mijn vriend over te praten omdat ik hem niet wil beledigen of het gevoel geven dat ik hem niet vertrouw. Ik begrijp je situatie volledig. Dit zou ik ook hebben. De kans is klein, dat kan ik je direct meedelen.

Ik acht — gezien de tijd van het jaar — de kans groot dat het om een reguliere verkoudheid gaat. Maar ik kan je nooit zekerheid geven op deze manier. Mijn vriend en ik hebben een trio gehad met een andere man zonder condoom. Alle 3 zijn we schoon geen soas. Die andere man heeft ook een vriendin waar die het regelmatig mee doet onveilig. Bestaat er dan nog een kans op een soa. Dag anoniem, bij onveilige seks loop je risico op een SOA.

Als je zeker weet dat niemand een SOA heeft is er geen risico. Maar weet je dit echt zeker? Hallo, ik heb onlangs onveilige sex gehad met iemand.

Na een dag of twee kreeg ik krampscheuten in onderbuik en ballen. De vrouw heeft nav de klachten een vaginale test gedaan maar was niet positief. Ik heb haar echter ook gerimt.. Dag anoniem, bij klachten raden we altijd de huisarts aan. Testen is daarom aan te raden. Een eventuele anale infectie wordt inderdaad niet aangetoond met een vaginale test. Het is alleen niet voor de hand liggend dat je van alleen rimmen een genitale infectie oploopt.

Je zou dan eventueel oraal besmet kunnen raken. Maar nogmaals, ga met deze klachten naar de huisarts. Ook even een vraagje, loop een beetje te stressen, laatst heeft een man mij gepijpt , en ben in zijn mond klaar gekomen.

Na 2 weken dingen ontdek aan me penis, mijn toompje is dik en ook wel beetje pijnlijk, ook zweertje er bij. Plasbuis ook gevoelig, geen afscheiding, ben bang voor syfilis, zou dat kunnen? Hij had het nooit eerder gedaan. Wel eens een vrouw gebeft. Kan ik daar door ook hiv door op lopen? Mocht het syfilis zijn, hoe lang duurd dan zo n kuur.. Dan antwoorden op jouw vragen. Als de man in kwestie alleen ooit orale seks met een vrouw gehad heeft is de kans op een SOA zeer klein bij hem.

En dus is de kans ook zeer klein bij jou. Dankje wel voor je antwoord, sorry voor mijn ongeduld, beetje gestrest , nogmaals sorry!!. Ik ben al naar de arts geweest. Voor afname bloed en urine vorige week.

Hallo, ik ben getest op chlamydia in overleg met huisarts omdat ik reden had aan te nemen dat mijn man was vreemdgegaan. Nu ben ik zelf schaam mij diep ook een tijd geleden vreemdgegaan.

Hierbij wel een condoom gebruikt, maar wel onbeschermde orale seks. Ik heb de man gepijpt. Kan ik deze man besmet hebben of hij mij? Ik ben positief getest op genitiale chlamydia. Bij jou bevond de infectie zich genitaal in de vagina. Door orale seks te geven is jouw genitale infectie niet over te brengen. Ik denk dus niet dat jij hem besmet kunt hebben, tenzij je ook een orale infectie had. De vaginale seks was veilig, daar lopen jullie dus geen risico. Wellicht kan een orale test zekerheid bieden als je dit prettig vindt.

Kan via huisarts maar uiteraard ook via ons. Hallo, Ik heb de vele vragen hier doorgelezen maar kwam deze situatie nog niet tegen. Als je als man een vrouw beft, dan kan je daardoor oraal een SOA oplopen. Is deze SOA dan ook door te geven door de man als de man vervolgens door een andere vrouw wordt gepijpt?

De kans is klein, maar je kunt als man inderdaad een orale SOA oplopen als je een vrouw beft. Op dat moment kun je de SOA niet doorgeven als een vrouw jouw orale seks geeft.

Daarvoor moet de SOA zich in de penis bevinden. Een SOA de infectie bevindt zich altijd op een bepaalde anatomische locatie penis, anus, keel.

Er moet seksueel contact zijn met die locatie om de SOA door te geven. Hi, ik ben een jongen van 22 jaar en heb een oudere man van 35 gepijpt. Hij zegt dat hij geen HIV heeft. Hij kwam klaar in mijn mond maar ik heb alles uitgespuugd. Zonder door te slikken. Maar ik ben zoo bang. Dat ik hiv heb of iets of ik dood ga? De kans op HIV bij orale is erg klein. Bloed en sperma verhogen die kans wel.

Ik kan je helaas geen zekerheid geven, we raden altijd aan te testen. Hallo, Een tijd geleden ben ik onbeschermd oraal bevredigd door een vrouw. Aantal maanden later ontdek ik kleine wratten genitale wratten vermoed ik. Kan het zijn dat zij een SOA heeft overgebracht? En zo ja, hoe kan ik mij hierop laten testen? De overdracht van genitale wratten door orale seks is erg zeldzaam. Weet jij zeker dat het genitale wratten zijn? Ik raad je aan dit eerst te testen.

Dit testen kan via huisarts, wij bieden een dergelijke test niet aan. Een huisarts zal het kunnen zien en eventueel overgaan tot diagnostiek. Ik heb een tijdje geleden oraal contact gehad met een jongen.

Ik heb me 42 dagen na het contact exact 6 weken dus laten testen via een klassieke bloedtest bij de huisarts. Ook heb ik een urinetest gedaan. Het risico is klein, maar dat beetje risico zit hem vooral in Chlamydia en Gonorroe. Ik denk dat je daar op getest bent.

sexx meisje vingert haar