Wijd open kut familie

wijd open kut familie

.

Gratis anaal geile kik

Zowel in theorie als in de praktijk. Nu was mijn eerste reactie er een van ongeloof en twijfel. Maar Eva vertelde het zo vol passie, dat het eigenlijk niet fout kan zijn wat jullie hebben gedaan. Maar goed, om alles zeker te weten, heb ik Eva gevraagd om samen bij jullie op bezoek te gaan. Als jullie echt zulke eerlijke en pure mensen zijn, zou ik dat snel genoeg kunnen bevestigen.

Ik denk dat jullie echt heel fijne mensen zijn. De ontspannenheid, die jullie beide uitstralen! En dat terwijl je bijna naakt zit in mijn bijzijn,’ zei het tegen mama. Je hebt prachtige borsten. En aangezien je heel beschaafd met je benen over elkaar zit, wat in die stoel geen natuurlijke houding is, draag je, als je het mij vraagt, niet veel meer dan dat bloesje. En misschien kunnen we daarna nog even in het cafeetje of in de disco wat drinken.

Dat is allemaal op het park. En ik breng jullie hoogstpersoonlijk weer hier naar de blokhut. Wat vinden jullie daar van? Over een uurtje zouden we dan vertrekken. Eva nam me even met mij naar het vennetje. Hij had nadien nog wel eens een vrouw meegenomen naar huis maar het was nooit wat geworden. Met als gevolg dat hij al meer dan 4 jaar geen sex had gehad en zijn zelfvertrouwen tot het absolute nulpunt was gedaald. Mijn vader weet namelijk helemaal niet hoe een vrouw in elkaar zit.

En daar loopt hij steeds weer op stuk. Maar ik weet dat het heel gek klinkt. Zo lijkt het wel of je moeder een hoer is, die het met iedereen doet. Zo bedoel ik het zeker niet. Maar als ik iemand vertrouw om mijn vader dit plezier te doen, is het je moeder. Ik zou het ook zelf kunnen doen. Maar daar heb ik nogal gemengde gevoelens over. Ik schaam me echt niet voor papa, hij mag me zelfs naakt zien, geen probleem. Maar hem helemaal laten zien waar het bij een vrouw om draait, dat zou ik niet willen.

Maar hij is het meer dan waard. Ik wil zo graag dat hij ook gelukkig wordt. Ze had nu al spijt dat ze het had gevraagd. Maar ik sloeg mijn arm om haar heen en zei dat ik het mama in ieder geval kon vragen. Ik had al een goed idee! Mama was net naar binnen gelopen om wat te drinken te halen. Ik kon nu dus even met haar praten. Ik vertelde haar wat Eva me gevraagd had. Eerst keek mama me zeer verontwaardigd aan en vroeg me of haar de hoer wilde laten spelen. Toen ik haar zei dat dat absoluut niet de bedoeling was en dat Eva graag wilde dat haar vader gelukkig zou worden, keek mama er al heel anders tegenaan.

En ze stemde helemaal in toen Eva had geopperd om zelf met haar vader aan de slag te gaan. Dat klinkt heel raar vanuit de mond van een moeder, die haar zoon neukt maar ik voel wel dat Eva dat alleen voor haar vader zou doen en niet voor zichzelf.

En dat is niet goed! Ik zal het proberen, Ronald. Maar dan wel onder 4 ogen. Ik weet er al wat op. Toen bracht mama het onderwerp op Eva’s overleden moeder. Willem vertelde zijn verhaal, hoe moeilijk hij het ermee had gehad en nog steeds.

Voor Eva zou dat ook heel fijn zijn. En voor mij natuurlijk helemaal want ja, ik kan er wel omheen draaien, maar op sexueel gebied gebeurt er bij mij ook niet veel meer de laatste jaren.

Vind je het raar dat ik dat zo zeg? Ik heb het gevoel dat ik tegen jou zo open kan zijn. Het voelt heel goed om hierover te kunnen praten. Bedankt dat je erover begonnen bent. Eva pakte mijn hand en samen liepen we naar het vennetje.

Glunderend vertelde ze mij dat ze al meerdere malen was klaargekomen op haar vingers. Dat kleine blonde meisje vertelt me hier even dat ze de lessen van eergisteren direct in praktijk heeft gebracht.

Kijk haar eens staan in haar zomerse, wijde rokje en haar mooie, dunne hemdje met spaghettibandjes. Kijk haar eens stralen. Ik nam haar opgetogen in mijn armen en trok haar naar de grond. Ze bood geen enkele weerstand. Zoenend zetten we ons samenzijn voort.

Ik legde mijn hand op haar kleine borstjes, waarvan de tepeltjes zich als op commando uitstrekten tot stevige, harde punten, waarop beslist gezogen moest worden. Ik wilde de bandjes van haar schouders schuiven maar zie hield me tegen. Voor mijn gevoel lig ik hier zo in het zicht.

Ik schoof bij haar aan en spontaan trok ze haar hemdje uit over haar hoofd. Daar zat ze dan, in haar kleine, blote titjes met superstijve tepeltjes.

Ik zoog er een hele poos op en voelde haar opwinding toenemen. Mijn opwinding was duidelijk zichtbaar want ik was nog steeds naakt. Eva pakte mijn piemel en begon me op haar gemak te strelen, zonder me af te trekken. Eerst streelde ik haar over haar slipje, later liet ik een vinger langs het pijpje naar binnen gaan en over haar blote kutje glijden. Ik voel me zo op mijn gemak bij jou! Je hebt vroeger nooit geleerd om een vrouw te behagen en daar heb je tegenover je overleden vrouw heel veel spijt van.

Je vindt dat je tekortgeschoten bent. Nu kan ik je geruststellen: Mijn man weet ook absoluut niets van mij. En blijkbaar ben ik niet in staat hem dat duidelijk te maken. Ik heb mijn zoon voorgelicht, hem alles laten zien, ja zelfs uitgebreid met hem geneukt.

En mijn eigen man is zeker geen boeman, het is een lieve, goeie vent. En toch kan ik het na al die jaren niet opbrengen om hem te vertellen wat ik lekker vind. Maar ik kan me voorstellen dat je zelfvertrouwen niet zo groot is wanneer je met andere vrouwen in contact komt. En dat is nu wat je eigenlijk heel graag zou willen: Een lieve vriendin, die ook een beetje Eva’s nieuwe moeder wordt.

Klopt het wat ik nu allemaal zeg? Ik kon niet voorkomen dat mijn kutje zich in al haar glorie openbaarde. Hij schaamde zich diep dat hij had zitten gluren en betrapt was. En mijn tepels zijn ontzettend gevoelig. Dat is bij de meeste vrouwen zo. Grinnikend keek ze achterom en pakte mijn hand, legde die op haar kleine titjes en vroeg me fluisterend haar tepeltjes te strelen.

Natuurlijk deed ik dat en Eva genoot er zichtbaar van. Het werd zo wel steeds moeilijker om onze aanwezigheid in de deuropening verborgen te houden. Ik zag dat mama haar tepels aan het verwennen was. Ze zat nog wel met gesloten benen op een stoel, tegenover Willem. Na een tijdje zei ze: Blijf je even hier, om naar me te kijken? De douchecel is helemaal doorzichtig. Ik zou het fijn vinden als je bij me blijft. Mama stond op en ging in de douchecel. Ze begon zich te wassen terwijl ze Willem recht aan bleef kijken.

Heel voorzichtig liet ik Eva’s borstje los en legde mijn hand op haar blote bil, onder haar rokje. Ze reageerde door haar benen iets te spreiden en haar billen naar achteren te duwen. Ik liet mijn hand tussen haar billen glijden in de richting van haar poesje. Vurig hoopte ik erop dat ze niet terug zou krabbelen. Maar dat deed ze wel. Aan mijn zak en door mijn haartjes. Ik liet mijn vingers tussen haar lipjes doorglijden en bereikte haar klitje.

Eva stootte haar kontje nog verder naar achteren om me ruimte te geven. Ze was intussen met haar handje mijn piemel aan te aftrekken. Mama stond bijna tegen de douchewand aan en had haar poes helemaal open staan. Met haar benen gespreid, voor zover dat mogelijk was in die kleine ruimte, trok ze haar schaamlippen uiteen om Willem een blik te gunnen op haar intiemste plekjes.

Langzaam streelde ze haar klit en gleed met 2 vingers in en uit haar kutje. Toen ze al heel snel klaargekomen was, stapte ze onder de douche vandaan en ging, nat als ze was, van het water en haar eigen sappen, bij Willem op het bed zitten. Ze maakte Willems kleren los en vroeg hem zich uit te kleden.

Willem was in no time helemaal naakt. En zijn pik hoefde niet meer stijf gemaakt te worden. Met lange, tedere halen begon mama hem af te trekken. Eva was al dicht bij haar orgasme. Haar kutje stond wijd open en haar klitje was op het toppunt van gevoeligheid. Met een dierlijke schreeuw kwam ze klaar. Zonder zich in te houden, kreunde ze: Zelf vingeren is fijn, maar gevingerd worden is toch nog wel heel wat anders.

Trekkend en strelend kwam ik klaar, Eva in haar gezicht spuitend. Direct daarna beseften we wat er gebeurd was. Willem was zich helemaal wild geschrokken van het klaarkomen van zijn dochter. Mama moest er alles aan doen om hem op het bed te laten zitten. Weet je dat ik op dit moment je dochters wens aan het uitvoeren ben?

Zij heeft me gevraagd dit voor je te doen. En ik doe het met plezier. Ik ga ook niet verder dan je aftrekken want ik ben gelukkig getrouwd en dat wil ik graag zo houden. Dus accepteer dit cadeautje van je dochter, dat ze je natuurlijk niet zelf kon geven. Binnen de kortste keren spoot Willem zijn hele zak leeg. Mama ving het op met een handdoek en kuste Willem vluchtig op zijn wang. Hij realiseerde zich nog nauwelijks wat er allemaal was gebeurd.

Mama pakte hem bij zijn hand en samen kwamen ze naar buiten. Willem wist zich eerst geen houding te geven. Maar Eva ging bij haar vader op schoot zitten en vroeg: Bedankt dat je dit voor me hebt geregeld. Maar hoorde ik nu goed, dat jij het ook naar je zin hebt gehad? Papa, ik ben nu je grote dochter.

Sletje gaat wijd open voor een pik Vrouw met grote tieten en haar kont wijd open Blonde super slet houdt van een lul in haar kut Latina slet met grote tieten gaat voor een ritje op de lul Roodharige meid spreid wijd en krijgt anale seks Geile blondine spreidt haar benen Geile meid spreidt haar benen en kreunt Slet op kantoor spreidt de benen Geile meid masturbeert benen wijd op de bank Spreidt je benen wijd Jynx Maze's kontgat gaat helemaal open Twee interviewers met hun benen wijd Domme brunette gaat een pik zuigen en neuken Rondborstige babe spreidt gaten Blondje spreidt haar benen en wordt goed geneukt Mooie brunette spreidt de benen Adverteer hier Contact Webmasters Account: Login Register Mobile Version.


wijd open kut familie

.

Mama wilde niet vrijen. Ze zei dat de lust vanavond dan des te groter zou zijn. Hoe geiler we dan zijn, hoe beter. En mama liet geen gelegenheid onbenut om me te teasen. Zo rond 4 uur hoorde ik plotseling een auto. Dat was bijzonder omdat je alleen dit bospaadje nam om bij onze blokhut te komen. In spanning wachtte ik af en zag Eva om de hoek verschijnen, samen met haar vader. Mama schrok en ging gelijk netjes zitten, met haar benen over elkaar geslagen. Ik greep naar mijn zwembroek maar Eva vond het raar dat ik me nu ineens voor haar zou schamen, terwijl ik dat eergisteren niet had gedaan.

Ik was opgetogen om haar te zien. Wat een stoot van een meid is die Eva toch. Eva’s vader was naast mama gaan zitten en ik zag hem kijken naar haar tepels, die zich duidelijk aftekenden in haar bloesje.

Eva zag het ook. Mijn vader heeft zijn ogen ook niet in zijn zak gestoken. Wat zou je moeder daar van vinden? Ik denk dat ze het niet erg vindt. Ze zit mij de hele middag ook al zo uit te dagen. Ik keek ervan op. Ik voelde me niet zo happy, gisteren en vandaag.

De zon schijnt, je hebt vakantie, er loopt een opwindende vrouw om je heen, waarmee je alles kunt doen wat je wilt. Die is nu pas gekomen. Wat voor invloed heb ik op jouw stemming? Ik ken je nog maar kort maar ik ben smoorverliefd op je. Het hoge woord was eruit. Ik was de eerste, die weer wat zei. Ik weet niet wat er met me aan de hand is.

Ik vind het juist heel fijn om te horen dat je me gemist hebt. Ik heb ook heel veel aan jou moeten denken. Ik kreeg je maar niet uit mijn gedachten, wat ik ook probeerde. Mijn vriendin vond me zo afwezig…’ Ik zoende Eva op haar mond en voelde al snel, dat haar tong zich ermee bemoeide.

Na de heerlijke tongzoen stelde ik Eva voor om een rustig plekje op te zoeken, waar we alleen zouden zijn. Maar Eva wilde graag bij de hut blijven, bij mijn moeder en haar vader. Ik voel me gewoon heel goed in jullie gezelschap. Ik schaam me al een beetje voor hem als ik je een zoen geef. Dat kan ik dus niet even lekker met je knuffelen. Of even aan je zitten. Luister maar wat mijn vader te zeggen heeft. Daar wil ik jullie persoonlijk voor bedanken.

Niet alleen voor het thuisbrengen maar zeker ook voor het feit, dat jullie haar zo goed hebben opgevangen, toen die eikel van een Peter haar de bons gaf.

Sorry dat ik hem zo noem maar die jongen heb ik nooit vertrouwd. Die had het veel te hoog in zijn bol. Zou ze ook van de vrijpartij van mama en mij verteld hebben? Zou ze ook verteld hebben dat we haar hebben leren vingeren? Zowel in theorie als in de praktijk. Nu was mijn eerste reactie er een van ongeloof en twijfel. Maar Eva vertelde het zo vol passie, dat het eigenlijk niet fout kan zijn wat jullie hebben gedaan.

Maar goed, om alles zeker te weten, heb ik Eva gevraagd om samen bij jullie op bezoek te gaan. Als jullie echt zulke eerlijke en pure mensen zijn, zou ik dat snel genoeg kunnen bevestigen. Ik denk dat jullie echt heel fijne mensen zijn.

De ontspannenheid, die jullie beide uitstralen! En dat terwijl je bijna naakt zit in mijn bijzijn,’ zei het tegen mama. Je hebt prachtige borsten. En aangezien je heel beschaafd met je benen over elkaar zit, wat in die stoel geen natuurlijke houding is, draag je, als je het mij vraagt, niet veel meer dan dat bloesje.

En misschien kunnen we daarna nog even in het cafeetje of in de disco wat drinken. Dat is allemaal op het park. En ik breng jullie hoogstpersoonlijk weer hier naar de blokhut. Wat vinden jullie daar van? Over een uurtje zouden we dan vertrekken. Eva nam me even met mij naar het vennetje. Hij had nadien nog wel eens een vrouw meegenomen naar huis maar het was nooit wat geworden. Met als gevolg dat hij al meer dan 4 jaar geen sex had gehad en zijn zelfvertrouwen tot het absolute nulpunt was gedaald.

Mijn vader weet namelijk helemaal niet hoe een vrouw in elkaar zit. En daar loopt hij steeds weer op stuk. Maar ik weet dat het heel gek klinkt. Zo lijkt het wel of je moeder een hoer is, die het met iedereen doet. Zo bedoel ik het zeker niet. Maar als ik iemand vertrouw om mijn vader dit plezier te doen, is het je moeder.

Ik zou het ook zelf kunnen doen. Maar daar heb ik nogal gemengde gevoelens over. Ik schaam me echt niet voor papa, hij mag me zelfs naakt zien, geen probleem.

Maar hem helemaal laten zien waar het bij een vrouw om draait, dat zou ik niet willen. Maar hij is het meer dan waard. Ik wil zo graag dat hij ook gelukkig wordt. Ze had nu al spijt dat ze het had gevraagd. Maar ik sloeg mijn arm om haar heen en zei dat ik het mama in ieder geval kon vragen.

Ik had al een goed idee! Mama was net naar binnen gelopen om wat te drinken te halen. Ik kon nu dus even met haar praten. Ik vertelde haar wat Eva me gevraagd had.

Eerst keek mama me zeer verontwaardigd aan en vroeg me of haar de hoer wilde laten spelen. Toen ik haar zei dat dat absoluut niet de bedoeling was en dat Eva graag wilde dat haar vader gelukkig zou worden, keek mama er al heel anders tegenaan. En ze stemde helemaal in toen Eva had geopperd om zelf met haar vader aan de slag te gaan. Dat klinkt heel raar vanuit de mond van een moeder, die haar zoon neukt maar ik voel wel dat Eva dat alleen voor haar vader zou doen en niet voor zichzelf.

En dat is niet goed! Ik zal het proberen, Ronald. Maar dan wel onder 4 ogen. Ik weet er al wat op. Toen bracht mama het onderwerp op Eva’s overleden moeder. Willem vertelde zijn verhaal, hoe moeilijk hij het ermee had gehad en nog steeds.

Voor Eva zou dat ook heel fijn zijn. En voor mij natuurlijk helemaal want ja, ik kan er wel omheen draaien, maar op sexueel gebied gebeurt er bij mij ook niet veel meer de laatste jaren. Vind je het raar dat ik dat zo zeg? Ik heb het gevoel dat ik tegen jou zo open kan zijn. Het voelt heel goed om hierover te kunnen praten.

Bedankt dat je erover begonnen bent. Eva pakte mijn hand en samen liepen we naar het vennetje. Glunderend vertelde ze mij dat ze al meerdere malen was klaargekomen op haar vingers. Dat kleine blonde meisje vertelt me hier even dat ze de lessen van eergisteren direct in praktijk heeft gebracht. Kijk haar eens staan in haar zomerse, wijde rokje en haar mooie, dunne hemdje met spaghettibandjes. Kijk haar eens stralen.

Ik nam haar opgetogen in mijn armen en trok haar naar de grond. Ze bood geen enkele weerstand. Zoenend zetten we ons samenzijn voort. Ik legde mijn hand op haar kleine borstjes, waarvan de tepeltjes zich als op commando uitstrekten tot stevige, harde punten, waarop beslist gezogen moest worden. Ik wilde de bandjes van haar schouders schuiven maar zie hield me tegen.

Voor mijn gevoel lig ik hier zo in het zicht. Ik schoof bij haar aan en spontaan trok ze haar hemdje uit over haar hoofd. Daar zat ze dan, in haar kleine, blote titjes met superstijve tepeltjes. Ik zoog er een hele poos op en voelde haar opwinding toenemen. Mijn opwinding was duidelijk zichtbaar want ik was nog steeds naakt. Eva pakte mijn piemel en begon me op haar gemak te strelen, zonder me af te trekken.

Eerst streelde ik haar over haar slipje, later liet ik een vinger langs het pijpje naar binnen gaan en over haar blote kutje glijden. Ik voel me zo op mijn gemak bij jou! Je hebt vroeger nooit geleerd om een vrouw te behagen en daar heb je tegenover je overleden vrouw heel veel spijt van.

Je vindt dat je tekortgeschoten bent. Nu kan ik je geruststellen: Mijn man weet ook absoluut niets van mij. En blijkbaar ben ik niet in staat hem dat duidelijk te maken. Ik heb mijn zoon voorgelicht, hem alles laten zien, ja zelfs uitgebreid met hem geneukt. En mijn eigen man is zeker geen boeman, het is een lieve, goeie vent.

En toch kan ik het na al die jaren niet opbrengen om hem te vertellen wat ik lekker vind. Maar ik kan me voorstellen dat je zelfvertrouwen niet zo groot is wanneer je met andere vrouwen in contact komt. En dat is nu wat je eigenlijk heel graag zou willen: Een lieve vriendin, die ook een beetje Eva’s nieuwe moeder wordt. Klopt het wat ik nu allemaal zeg? Ik kon niet voorkomen dat mijn kutje zich in al haar glorie openbaarde.

Hij schaamde zich diep dat hij had zitten gluren en betrapt was. En mijn tepels zijn ontzettend gevoelig. Dat is bij de meeste vrouwen zo. Grinnikend keek ze achterom en pakte mijn hand, legde die op haar kleine titjes en vroeg me fluisterend haar tepeltjes te strelen. Natuurlijk deed ik dat en Eva genoot er zichtbaar van. Het werd zo wel steeds moeilijker om onze aanwezigheid in de deuropening verborgen te houden.

Ik zag dat mama haar tepels aan het verwennen was. Ze zat nog wel met gesloten benen op een stoel, tegenover Willem. Na een tijdje zei ze: Blijf je even hier, om naar me te kijken?

De douchecel is helemaal doorzichtig. Haar sexy benen zijn wijd en ze wacht erop Geile meid spreidt haar benen Spreidt je benen wijdt en doe dat nu Hete brunette spreidt haar benen in de badkamer Geile blonde meid spreidt de benen Sletje gaat wijd open voor een pik Vrouw met grote tieten en haar kont wijd open Blonde super slet houdt van een lul in haar kut Latina slet met grote tieten gaat voor een ritje op de lul Roodharige meid spreid wijd en krijgt anale seks Geile blondine spreidt haar benen Geile meid spreidt haar benen en kreunt Slet op kantoor spreidt de benen Geile meid masturbeert benen wijd op de bank Spreidt je benen wijd Jynx Maze's kontgat gaat helemaal open Twee interviewers met hun benen wijd Domme brunette gaat een pik zuigen en neuken